Şimdi Ara

AYCELL VE SİMPLUS SİM KARTLAR TEK BİR SİM KARTA BİRLEŞTİRİLİYOR!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AYCELL VE TURKCELL SİM PLUS KARTLARI KOPYALAMA YÖNTEMİ İLE BİRLEŞTİRMEK HENÜZ MÜMKÜN DEĞİL

DOSTLARIM.BU İŞLEMİ ÖZEL BİR SİSTEM İLE KESEREK TEK BİR SİM HALİNE

GETİREBİLİYORUZ.BİLGİNİZE....

ÇAĞRI YILMAZ

• Hangi şehirdesiniz ?
  • ank dayım
  • keserek derken 2 sim kartı pense gibi bi cihazla kırarak tek bir sim kart boyuntundaki cihazın içine yerleştirip biri açıkken diyeri kapalımı duruyor 10 milyona yapılıyor her yerde
  • EWET DOSYUM AYNEN ÖYLE.AMA 10 MİLYONA DEĞİL 15 MİLYONA YAPILIYOR.2 ÇEŞİTİ WAR ONLARIN.BİRİNİN ENTEGRESİ BGA VE SİLİKONLU.O İYİ OLAN.
  • Bence fizilsil birleştirme biraz riskli
  • quote:

Orjinalden alıntı: bilcagri

ank dayım

Teşekkür ederim ben İzmir'deyim , hayırlı işler iyi günler ...
  • ben 10 milyona yaptırdım ve kullanıyorum bi partner bi turkcell hattım var 6230 da şuan çalışıyor
  • Her telefona uymaz 2.cisi konyada 5milyona yapıyorlar..
  • DOSTUM GELİŞİ 5.5 YTL....10 MİLYONA YAPTIRABİLİRSİN DOSTUM SENDE AMA ESKİSİDİR.YENİLERİNİ 15 YTL DEN AŞAĞI YAPAN YOK.ÇÜNKÜ ÇOK RİSKLİ BİR İŞ.10 A YAPAN SENİ TANIMAYABİLİR KARTINA BİŞEY OLUNCA.
    quote:

Orjinalden alıntı: CHATPATH

Her telefona uymaz 2.cisi konyada 5milyona yapıyorlar..
  • Ucuz etin yahnisi hesabı,bilcağrı yarın yanına geliyom,benim kartlarıda bi hallediver
  • helal olsun şucep olayını keşfedenlere...hele hele bizim ülkeye getirenlere.memlekete cep girdi o anda teknolojiyle tanıştık adam gibi.şuraya baksana çipler sim kartları kesmeler kopyalayıp modifiye etmeler vayyy anasınıı beee... taiwan klonu olduk nerdeyse
  • kesinlikle tavsiye etmem bana zamanında 20 milyon artı iki tane yeni simkarta patlamıştı bu olay bana.daha sonra ne mi yaptım bana 45 milyona patlayan bu zararın üzerine gittim 1100 aldım.her an benimle birlikte.
  • Detayını bilmiyorum ama ilk bakışta çok sağlıklı gelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.