Bildirim
Aydın/Merkez Bit Pazarından KareLer
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
70 Yıllık teknolojler pehh neresi bit pazarı bunun benim bildiğim bit pazarında sırf elektronik malzeme satılır... -
Üstad ne bekliyodun Xbox360 olmasını falan mı ahahaha En azından 55 ekran Arçelik Tüplü TV var yetmezmi -
quote:
Orijinalden alıntı: tda 1562q
70 Yıllık teknolojler pehh neresi bit pazarı bunun benim bildiğim bit pazarında sırf elektronik malzeme satılır...
Bit pazarinda sadece elektrnik satilsaydi adi farkli olurdu.bit pazarlarinda ickiden tut sahte levis pwbtolondan cik hersey olur.ha tabi kacak sigara kacak cay da vardir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet baya bi çeşit vardı , genel olarak elektronik ağırlıklıylı -
Sayenizde bit pazarı görmüş olduk Ben daha çok böyle sihirli lambalar uçan halılar filan satılan egzantirik bir yer olarak hayal ediyordum gerçi ama neyse -
Pınarbaşı mı orası? -
Ahaha açıkcası bende ilk defa görüyom , elektronikçiler için adeta bi cennet -
Aynen öyle üstad , Aydın lı olduğun hemen belli oluyo -
Eskiden eski itfaiye'nin oralarda kuruluyordu da şimdi yok sanırsam. Zaten artık bayramdan bayrama gidiyorum Aydın'a. -
Eski itfayenin orayı bilmiyorum ne yazıkkı , Tesadüfen pınarbaşın da denk geldi üstad. Aydının yerlisimisiniz ? -
Bu pazarları sabah kurulur kurulmaz kolleksiyonerler dolaşıyor, hatta genellikle satıcılara telefon bırakıyorlar. Kolleksiyonluk kalem veya kalem parçası, radyo vs. ne bulurlarsa alıyorlar. Ankarada erkenden giderseniz hakimden cerraha kadar durumu yerinde, koleksiyon peşinde, meraklı insanlarla karşılaşabilirsiniz. -
Hakkıyla işini yapana lafım yok ama bit pazarlarında çokça çalıntı mal el değiştirir. O yüzden oralardan birşeyler almaya hep çekinirim. -
Tesadüfen denk geldi öğle saatlerinde gittik pek kimse yoktu üstadım. Haftaya arkadaşla gidicez yeni SS'ler atarım . Koleksiyonluk bi şeylere rastlayabilicem mi bakalım -
Aynı şeyi bende yaşadım üstadım adam televizyon çalışıyo diye yemin billah etti baya bi satmaya çalıştı , hatta öğrenciyim diye fiyatı 15 TL aşağıya çekti , gaspçı olayına gelince de ortalık gayet sakindi yada 3 kişiydik belki ondan pek yanaşamadılar haftaya tekrar gitmeyi düşünüyom , inşallah sakata gelmeyiz -
Evet üstadım o dediğiniz çalıntı mal olayı benimde çok kafamı kurcalıyo , işin garip tarafı fiyatlar oldukça ucuz sonuçta ordaki satılan eşyaların nerden geldiği mechul belki bi başkasının ahı olan malı alabiliyoda olabiliriz -
Ordaki ayakkabılar apartmandan yürütülen ve camide teravihte falan yürüttükleri pabuçlardır :DBende modem aldım 3 tlye eski modemden iyi yayın yapıyor :D -
Banada 10 portlu swicht denk geldi 3 TL hatta yanında modem de vardı 5 TL mi neydi,pek ilgilenemedim derse geç kaldığım için apar topar okula çıktım zaten -
Tam Olarak Yeri Nerede Hocam ? -
Pınarbaşında üstadım . Teleferiğe giderken yol üstünde kalıyo hemen , rastlarsın zaten
Benzer içerikler
- 2 tuşlu kumanda resetleme
- televizyon neden kendi kendine kapanır
- kurutma makinesi sigorta attırıyor
- evin yarısında elektrik var yarısında yok neden
- aida64 key
- lehim nasıl yapılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X