Şimdi Ara

Aydında okumayı düşünenlere yardımcı olabilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler aydın hakkında sorusu olana yardımcı olayım

• TAC0987 T kullanıcısına yanıt
    bir arkadaşım için pdr hakkında bilgi alabilirim bilginiz varsa
  • Bölümler hakkında özel bilgim yok il hakkında bilgi verebilirim hocam
  • Ben de Aydın'da lise okuyorum. Konuyla pek alakası olmayacak ama sosyal aktivite yapabiliyor musunuz ya da eğlenebileceğiniz yer bulabiliyor musunuz?
    Genelde kıyı kesiminde Kuşadası tarafında, Didim tarafında hayat var. Nereden geldiğini ya da Aydınlı olup olmadığını bilmiyorum ama Aydın dışından geldiysen, şehir çok küçük ve çok değişik değil mi?
    Bir de, tıp fakültesi nasıl? Kendi kadrosu var mı artık? Eskiden İzmir'den akademisyen getirtiyorlar diye duyuyordum.
  • Tıp için söyleyeyim kadro da bina da bayağı iyi hocam öneririm.
    Eğlence anlayışın da ben alkol kullanmıyorum nasıl eğlence soruyorsun ona göre cevap vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAC0987

Tıp için söyleyeyim kadro da bina da bayağı iyi hocam öneririm.
    Eğlence anlayışın da ben alkol kullanmıyorum nasıl eğlence soruyorsun ona göre cevap vereyim

peki eğitim sistemi + 11400 deyim gerilermi buraya kadar
  • Hocam üniversite denize yakın mı ve dersler nasıl kulüp etkinlikleri nasıl tıp fakültesi için soruyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam aydın 11.500 leri gördü öncede bu sene de kontenjanı arttı artabilir bence
  • azatin A kullanıcısına yanıt
    Hocam aydın merkezde deniz yoktur ama deniz olan ilçelere ( kuşadası didim vb ya da il olarak izmir) 1 1,5 saat uzaklıktadır. Eitim sistemi entegre sistem çok zor değil kulüpler hakkında bilgim yok ancak yeri aydının tepesinde mesire alanı yanında . kampüs ile merkez arası 10 15 dk filandır . Aydında ulaşım çok kolaydır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TAC0987 -- 2 Temmuz 2015; 1:01:12 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.