Şimdi Ara

Aydoğan Vatandaş ve Kopmlo Teorileri üzerine...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bahsedilmiş bi konu bu forumda ama ben genede genel bi açıklama yazar ve kitaplar hakkında bilgi vermek isterim...

Aydoğan Vatandaş
    1974 yılında İstanbul'da doğdu. İlk ve Orta tahsilini İstanbul'da tamamladı. 1988 yılıında Deniz Lisesi'ne giren Aydoğan VATANDAŞ 1995 yılında Deniz Harp Okulu'ndan ayrıldı. 1995 yılında Aksiyon Dergisi'nde gazeteciliğe başlayan Vatandaş, 1997 yılında TİMAŞ yayınları arasında yayımlanan ve kısa süre sonra toplanan ilk kitabı Armagedon/Türkiye İsrail Gizli Savaşı ile dikkatleri çekti.

* belli bir kesimden geldiği mutlak bi gerçek. Ama yazarın yaptığı araştırmalar ve açıklamaları okadar ilginç ki, okunmadan edemeyeceğimiz kitaplar arasında yer alması çok normal bu kitapların.

Kitapları hakkında :

1.ARMAGEDON:
    Beş ayrı davadan yargılanarak toplatılan ve neticede beraat eden bu kitap.Türkiye’nin gizli, fakat gerçek tarihidir. Körfez Savaşı’ndan Çekiç Güç’e, Kürt Devleti projesinden Susurluk’a, Uğur Mumcu suikastinden Eşref Bitlis cinayetine, Muavenet olayından ordu içindeki yapılanmaya değin bir çok konu bambaşka bir bakış açısıyla ve belgeleri ile birlikte.

2.HAARP:
    17 Ağustos 1999'da yaşanan Gölcük depremi sonrasında birbirinden ilginç seneryolar ortaya atıldı. Bunlardan en ilginci ise ABD ordusu tarafından Alaska'da konuşlandırılan HAARP projesiyle ilgiliydi. Birçok felakete sebeb olabilecek bu proje nasıl gerçekleştirldi? Gölcük depreminin bu projeyle bağlantıları var mı? Basıldığı andan itibaren büyük ilgi toplayan bu kitap, bu ve bunun gibi bir çok sorunun cevaplarını arıyor.

3.APOKALİPSE:
    Son derece ilginç olayların yaşandığı dünyamızın yakın geleceğine kadim geçmişi ele alarak ışık tutmaya çalışan Vatandaş, birbirinden bağımsız gibi görünen konular arasında şaşırtıcı bağlantılar kuruyor. Kayıp Atlantis kıtasından masonlara, Ufo'lardan Yecüc-Mecüc'e, Hitler'den Yeni Dünya Düzeni'ne değin birçok tartışmalı konuyu bambaşka bir üslupla yeniden ele alıyor.

4.AGHARTA:
    (Elektromanyetik Savaş Başladı) Ülkemize ve dünyaya ilişkin öngörüleri ile. aslında hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığını vurgulamaya çalışan Aydoğan Vatandaş’ın bir başka kitabı...
    Amerika’nın yaşadığı son saldırı ile görüldü ki. artık geleceğin savaşları teknolojinin ürünü olacak. savaşan taraflar ortada görünmemesine rağmen. aslında elektromanyetik dalgalarla kıyasıya savaş yaşanacak..
    Bir ülkenin savaş gücünün elektromanyetik dalgalarla bir anda kilitlenebileceği konusunda ki bilginiz nedir? Hatta. havadaki bir uçağın uydu kanalıyla gönderilen bir elektromanyetik dalga ile kolayca düşürülebileceği söylense. tepkiniz ne olurdu?

5.EZOTERİKA / Gizli Cemiyetler:
    Dünya tarihinin aynı zamanda Gizli Örgütlerin tarihi olduğu söylenir. İşin doğrusu. bu tür örgütlerin yer altı tünellerinde büyülü ayinler düzenleyen bir avuç insandan. her yıl dünyanın kaderini masaya yatıran büyük finansör ve devlet adamlarının kaymak tabakasına kadar geniş bir yelpazeye yayıldığıdır. Fakat onlar hakkında objektif bilgiler bulmak pek de kolay değildir. Araştırmacıların çoğu ya seçtiği bir grubun zararsız hayırsever bir kulüp olduğunu tespit etmeye. ya da aynı grubun şimdiye kadar gerçekleştirilen her kanlı devrimden ya da iğrenç komplolardan sorumlu olduklarını tespit etmeye gayret gösterirler. Bu iddialarla ilgili en sağlıklı bilgiye ulaşmak için yapılacak en doğru şey; Gizli Örgütlerin izlerinin antik çağlara kadar götürülebileceğine ilişkin kanıtlar bulmaktır.
    Ezoterika’da yazar; gizli cemiyetlerin esrarengiz dünyasına bir yolculuğa çıkarıyor okuyucusunu. Yetişkin insanların düzenli olarak gittikleri masonik toplantılarda sadece komik elbiseler/üniformalar giyip. mum taşımak ve el ele tutuşmak için bir araya gelmediklerine dikkat çekiyor.

Kaynak : Timaş Yayınları

• Apokalipse ve Haarp kitaplarını okudum. Bana oldukça mantıklı geldi.
  • armegedon ve harp ı okudum beğendim.tabi ispatı zor o ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi modnar -- 16 Ağustos 2004, 22:54:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.