Şimdi Ara

Aygıt Yöneticisinden Görüntü Bağdaştırıcısını Sildim!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
2.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Merhaba, bu konuyu açmanın sebebi cidden bilgisiyardan pek anlamam. Her neyse bugün yanlışıkla aygıt yöneticisinde görüntü bağdaştırıcısını sildim ve aniden çözünürlük filan düştü. Sonra endişelendim reset fln attım pcye ama düzelmedi. Donanım değişikliliklerini tara filan dedim o da işe yaramadı. Onun haricinde ekran kartım AMD HD Series 4600 ve ekran kartının driverinı yükledim. AMD Catalyst diye bir program fakat arayüzünde ekran kartıyla alakalı birşey bişe yok. En son olarakta SlimDrivers yükledim. Yüklediğimde video denetleyicisi (VGA uyumlu) yükle vardı yükledim pc ye reset attım fakat sorun çözülmedi. aygıt yöneticisinde girdiğimde ekran kartım gözükmüyor fakat gizli aygıtları göstere bastığımda orda video denetleyicisi (VGA uyumlu) gözüküyor. sürücüyü yeniden yükle dediğimde sürücü bulundu fakat yüklenirken bir hata oluştu diyor. Yardım ederseniz çok sevinirim.

• Hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz? Sistemi geri yüklemeyi deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • windows 10 32 bit kullanıyorum
    sistem geri yüklemeyi çalıştım fakat sistem geri yükledikten sonra 0x80070057 hatası aldım.
  • Blurryy B kullanıcısına yanıt
    Aygıt yoneticisinde, en üstte bilgisayar adının yazdığı yerde sağ tik, donanım değişikliklerini tara yapın.

Yrni donanim bulundu deyip mevcut sürücüleri kullanarak yükler. Yuklemezse çevrim içi ara diyerek yükle de yine yükler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dediğini yaptım fakat diğer aygıtlarda Video Düzenleyicisi olarak gözüküyor. Üstüne bastığımda ise bu aygıtın sürücülerini yeniden yükleyin diyor. Sürücüleri çevrimiçi ara dediğimde ise sürücüleri bulunda fakat bir hata oluştu veri geçersiz diyor. Ekran kartım AMD HD 4600 series driverını bir türlü bulamadım.
  • Blurryy B kullanıcısına yanıt
    https://support.amd.com/en-us/kb-articles/Pages/ATI-Radeon-4000-Series-Drivers.aspx

Driverı buradan indirebilirsiniz
  • bana da aynısı olmuştu fakat ben amd cleanup programı ile silmiştim geri alamadım çünkü samsungun eski bir laptopunu kullanıyorum ve haliyle ekran kartı da eski AMD Radeon HD 6520G ekran kartının driverini da bulamadım ve aynı hataları alıyorum bundan önce windows güncelleme yapmıyor hata veriyor diye bu yolu denemiştim fakat cleanup programı pek işe yaramadı ve catalyst programı da bulamadığı bir sürücüye update atamıyor malesef :((
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yigit.salvatore Y kullanıcısına yanıt
    SlimDrivers programı ile driverları güncellemeyi deneyin. Veya DriverPack Solution ile Graphics card paketini indirip içinde ekran kartınızı bulun.

Kolay Gelsin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.