adam silkeliyorlar. bu firmaların servisleri, bayileri, distrübütörleri vs meclistekilerin akrabası eşi dostu kendisi olunca böyle oluyor işte. ne sorgulayabilirsin ne de sorgulatabilirsin. şikayet et seni atarlar içeri. hayınnnnnnn vatan hayını olursun sonra :) |
Ayıplı Arabada İzlenecek Yol (Hukuki Süreci Başlatıyorum) (4. sayfa)
-
-
vag musteriye deger vermeye basladiysa ne ala.
yukarida bahsettigim euro uzerinden fatura bedeli odenen arac audi idi.
taa sorunun en basinda servis yakit kaynakli diyerek 1 aylik arabadan tamir parasi almisti, cozemeyince iade etmislerdi en azindan.
surec ilerleyip davalik olduktan sonra audi almanyaya yazinca verdikleri tek cevap servisinizle gorusun olmustu.
gercek musteri memnuniyetini bmwde yasamistik, premium selection (bmwnin onayli ikinci eli) arac alinca 7 gun iade hakki veriyorlar. arac aslinda sifirdi, borusan kota doldurmak icin kendisine fatura etmis biraz daha ucuza satiyordu. 7. gun donanim yetersiz diye iade etmek isteyince borusan yan cizdi. bmwye yazinca 1 hafta gecti gecmedi yenisi ile degistirdiler arabayi, yanlis hatirlamiyorsam donanim farki icin bile para almadilar, farki bmw karsiladi demisti satis temsilcisi.
-
Merkez derken Almanya demiştim:) yoksa vag Türkiye her türlü parayı müşteriden istemiş .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de almanya yazdim ya zaten. Almanya lokal servisinize basvurun demekten baska bir sey yapmadi diyorum.
-
Ben yanlış anlamışım.
-
Bahsettiğim küçük akünün şarj durumu kontrol edildi mi?
Epeydir foruma girmiyorum. Araç 6 gün durdu, neler yaptılar bilmiyorum. Ama çözemediler. Şu anda da dava aşamasındayız. Çok uzun süreceğini de sanmıyorum, Mahkeme yazısının gitmesi bile karşı tarafı bir kendine getirdi :) Allah Devletimize zeval vermesin, Amin.
-
Hocam merhabalar. Son durum bedir acaba. Bende aynı sıkıntıları yaşıyorum farklı bir markayla. Tecrübelerinizden faydalanmak isterim
Durum nedir hocam ?
Bizim hukuk sistemi daha büyük kaos. Mahkemesi istinafı vs derken 6-7 yılı göze almalı araç sahibi.
Ben de merak ettim mahkeme süreci nasıl gidiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X