Şimdi Ara

Ayıplı mal değişimi nasıl oluyor?YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar eksen bilgisayardan asus laptop aldım ses aygıtını tanımıyordu mecidiyeköy şubesine yolladım ve değişim istedim aradım onlarda evet üründe ses aygıtı sorunlu dediler ama ASUS servisine yollayacaklarını 2-3 gün içinde bana döneceklerini söylediler ve Yazılım bios güncellemesi sorunu varsa bunları yapıp tekrar ürünü bana yollayabilirler dediler yani sadece ürünü açma hakları yokmuş yazılım güncellemesi yapıp bana yollayabilirlermiş böyle birşey varmı ben direk değişim istiyorum dedim sonuçta yeni aldığım ürün ve ayıplı çıktı internetten aldık diye suçmu

sitelerinde böyle bir yazı var birde

Eksen Bilgisayardan alınan ürünlerde; satış tarihinden itibaren 30 gün içinde üründe herhangi bir arıza veya ayıp olması durumunda, müşterilerimizin talebi doğrultusunda ürün iade alınır veya yenisi ile değiştirilir. Ayıp ve arızanın tespiti yetkili teknik servis tarafından yapılmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi help21 -- 15 Şubat 2011; 18:05:27 >

• İnternetden aldıysan yedi gün içinde iade edebiliyorsun sorgusuz sualsiz. 30 gün ise teknik servis eğer bi arıza tespit eder çözüm yoksa değişim yapar.
    Benim imzamdaki Dell bilgisayarı bir ay önce aldım, ince tiz ses vardı önceden diyordum ki ses beni rahatsız etmiyo normal ama süre geçtikde ses artmaya başladı. Dün servisi aradım bugün geldi teknik servis değişim raporu verdi yarın değişim için aldığım yere göndericem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35turka
    İnternetden aldıysan yedi gün içinde iade edebiliyorsun sorgusuz sualsiz. 30 gün ise teknik servis eğer bi arıza tespit eder çözüm yoksa değişim yapar.
    Benim imzamdaki Dell bilgisayarı bir ay önce aldım, ince tiz ses vardı önceden diyordum ki ses beni rahatsız etmiyo normal ama süre geçtikde ses artmaya başladı. Dün servisi aradım bugün geldi teknik servis değişim raporu verdi yarın değişim için aldığım yere göndericem.

Peki ürünü actım baktım yani kullandiM öyle iade oluyormu benim amacım değiştirmeleri
  • Beyler yardım bekliyorum birde servise yolladıklarında yazılım güncellemesi yapılırsa bana rapor gelecekmi bunlar yapıldı diye yani isteyeme hakkım varmı
  • Açtım baktım derken kasayı açmadıysan. Satın alalıda 7 gün olduysa internetten aldığın için direk iade edebilirsin. Eğer problem yazılımsalsa düzeltip yollarlar. Problem donanımsalsa yazdığına göre senin talebin doğrultusunda yenisinide alabilirsin veya para iadesinide. Problem yazılımsalsa zaten adamlar düzeltip yollarlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aydolan
    Açtım baktım derken kasayı açmadıysan. Satın alalıda 7 gün olduysa internetten aldığın için direk iade edebilirsin. Eğer problem yazılımsalsa düzeltip yollarlar. Problem donanımsalsa yazdığına göre senin talebin doğrultusunda yenisinide alabilirsin veya para iadesinide. Problem yazılımsalsa zaten adamlar düzeltip yollarlar.

Yok dostum kasayı nasıl acayım sadece normal pcyi actım baktım ses aygıtı yok kapattım yolladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Açtım baktım derken kasayı açmadıysan. Satın alalıda 7 gün olduysa internetten aldığın için direk iade edebilirsin. Eğer problem yazılımsalsa düzeltip yollarlar. Problem donanımsalsa yazdığına göre senin talebin doğrultusunda yenisinide alabilirsin veya para iadesinide. Problem yazılımsalsa zaten adamlar düzeltip yollarlar.

Yok dostum kasayı nasıl acayım sadece normal pcyi actım baktım ses aygıtı yok kapattım yolladım

Normalde internet üzerinden yapılan satışlarda 7 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz.Sizin hem 7 günlük süreçte bu hakkınız var hemde serviste cihazda sorun olduğunu belirtmiş.Bu durumda rahatlıkla iade işlemini gerçekleştirebilirsiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe

quote:

Orijinalden alıntı: help21

quote:

Normalde internet üzerinden yapılan satışlarda 7 gün içinde koşulsuz şartsız iade edebilirsiniz.Sizin hem 7 günlük süreçte bu hakkınız var hemde serviste cihazda sorun olduğunu belirtmiş.Bu durumda rahatlıkla iade işlemini gerçekleştirebilirsiniz

İade edince parami geri verirlermi gerçi makinadan memnunum bu cuma beni arayacaklar son durum için tatmin edici cevap almazsam iade edecem ürünü

• Tabiki paranızı geri verecekler.Dilerseniz değişimde yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeCCCe
    Tabiki paranızı geri verecekler.Dilerseniz değişimde yapabilirsiniz.

Sahilim birde urun bana gecen Perşembe geldi bende Cuma kargoya verdim yani yarın bir hafta oluyor o hakkım gecermi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.