Şimdi Ara

aynasız slr tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • aynasız slr makine almak istiyorum. limitim 1000 - 1200 lira ikinci el düşünmüyorum. amacım gezdiğim gördüğüm yerlerde aileleyle olsun kendim olsun çekim yapmak çok profesyonel doğa çekimleri falan değil kısaca. teknolojik wifi falan pek mühim değil görüntü kalitesi yüksek olsun, albüm oluşturmak istiyorum. samsung nx serisini bi de sony a5000 internetten inceledim ama elime alıp bakma fırsatım olmadı kullanıcıları yorumlarına da açığım. tavsiyelerinizi bekliyorum

• Fiyatlari bilmiyorum ama aynasiz cihaz alacak olsam olympus alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lenslerin kalitesi ve ucuzluğu bakımından NX serisini öneririm.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneydd

aynasız slr makine almak istiyorum. limitim 1000 - 1200 lira ikinci el düşünmüyorum. amacım gezdiğim gördüğüm yerlerde aileleyle olsun kendim olsun çekim yapmak çok profesyonel doğa çekimleri falan değil kısaca. teknolojik wifi falan pek mühim değil görüntü kalitesi yüksek olsun, albüm oluşturmak istiyorum. samsung nx serisini bi de sony a5000 internetten inceledim ama elime alıp bakma fırsatım olmadı kullanıcıları yorumlarına da açığım. tavsiyelerinizi bekliyorum

Olympus e-pm2 oneririm. Govdeden titresim engellemesi ve cok iyi iso basarimi var. Aynasizin amacini tam olarak yansitan bir makinedir kendisi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A5000 çok iyi bir gövde . 1100 lira civarına bulursanız başka makineye bakmayın .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.