Bildirim
Aynı aksta farklı marka lastikler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aynı marka aynı model lastikte bile biri eski biri yeni olunca sorun oluyor.Kesinlikle yüksek hizlarda sağa-sola çekme titreme vs gibi problemler olabilir. -
Zorda kaldıysanız kullanın fakat frenlemede dengesizlik , yüksek hızlarda gezinme ve ıslakta kayma gibi sıkıntılar olabilir.
İmkan varsa aynı marka takın, ama yoksa çokta agresif kullanmadan idare edilebilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Muayeneden geçmeyecek onu söyleyeyim. Bir müddet stepne ile gezdim, frende stepne eski lastiklerden iyi tutunduğu için araba stepnenin olduğu (sol ön lastik) tarafa gitme isteği yapıyordu. Çok sert frende çekecektir de.
Aslinda her iki lastik de istepne lastigi. Birini satin aldim digeri benim istepneden gelen. Ikiside hic kullanilmamis ama farkli markalar iste.
frene bastığınız anda örnek vermek gerekirse michelin 40 metrede tutunurken,petlas 45 metrede yola tutunacağı için aracınızda acil durumda bir dengesizlik oluşacaktır.
Bunu kaza anı olarak tarif edilen ve canınıza kast ettiği anda ön plana çıkan bir şey.
bence dikkate alın önemseyin bu konuyu ve farklı marka kullanmayın.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X