Evet arkadaşlar elimde 2 tane ses kartı var yani bir tanesi anakartın üzerinde bulundugu ses kartı diğeri ise pci olarak aldığım herhangi bir ses kartı elimde olan dj masasını kullanmak istiyorum yani 2 tane winamp acıp ayrı ayrı cıkıslar almak istiyorum winamptaki 1 müziği on boarddaki karttan diğerini ise pci karttan almak istiyorum böyle bi sistem varmı acaba bana yardım edermısınız forumdaki bi kaç konuyu takip ettim ama anlamadım lütfen yardım edim
2 ses kartını aynı anda kullanamazsın ama tek ses kartıyla 2 winamp acabilir dediğini yapabilirsin
Peki tek ses kartına 2 sistem bağlanabilir mi ?
Bide bilgisayar ve ya başka bir sistem (uydu,dvd vs.) 5.1 e bağlanabilir mi?
bağlanır tabiki ama ayrı ayrı ses veremezsin 2 mp caalrsın ama hepsinden bir cıkar
2 ayrı ses kartını aynı anda kullanabilirsin bunun için öncelikle iki winampa ihtiyaç war. winampı açtıktan sonra "ctrl+n" yapıyoruz böylece iki tane aynı winamptan elde ediyoruz daha sonra ctrl+p yaparak output kısmına geliyoruz. tek winapta ob kartı, diğer winampta diğer kartı seçiyoruz. ikisini de ayrı ayrı çalabiliyoruz
ama bunun yerine virtual dj, fruit loops gibi programları tercih edebilirsin...
eger senın secımın winampta dj lık se bılmem ama sana virtual dj i onerırım hem kullanması cok kolay hem de guzel bı program
teşekkürler arkadaslar kendi çabalarımla öğrendim , buldum ama bir baktım ki cwarrior arkadasımız aynı benım kafadan anlatmıs olayı genede ona teşekkür ediyorum gelelim bunu yapma amacıma
kendimin dj masası ve mikserim var ve bu şekilde çalışmam gerekiyordu ve oldu :)
2 ayrı ses kartını aynı anda kullanabilirsin bunun için öncelikle iki winampa ihtiyaç war. winampı açtıktan sonra "ctrl+n" yapıyoruz böylece iki tane aynı winamptan elde ediyoruz daha sonra ctrl+p yaparak output kısmına geliyoruz. tek winapta ob kartı, diğer winampta diğer kartı seçiyoruz. ikisini de ayrı ayrı çalabiliyoruz
ama bunun yerine virtual dj, fruit loops gibi programları tercih edebilirsin...
peki iki winampıda es zamanlı olarak kontrol edebilirmuyuz