Merhaba. 4 yıllık örgün bir lisans düzeyinde okula kayıtlıyım "şu an pasif durumda" ve Anadolu Üniversitesi'nin ikinci üniversite olarak bir 2 yıllık bölümüne kayıtlıyım. Anadolu Üniversitesi'nin 2 yıllık ikinci üniversite kapsamında bir bölüm sececektim, bunun yanı sıra 2 üniversite bitireyim şansım artsın atanma konusunda diyerekten "uzaktan" bir üniversite tercih etmek istedim. Fakat AÖF ikinci üniversite de sorun çıkar diyen birisi sayesinde içime şüphe düştü ve Anadolu Üniversitesi'ni aradım durumu izah ettim. Kendisi halihazırda bulunan Anadolu Üniversitesi ikinci üniversitedeki kaydımı sildirirsem hem uzaktan başka bir okula hem de Anadolu üniversitesine kayıt olabileceğimi söyledi fakat kendi sitesindeki açıklamada böyle demiyor. Sorum çok karışık gibi duruyor farkındayım fakat son bir günüm. Kaldi ve bunu öğrenmem gerekiyor. Ben hem uzaktan başka bir ön lisans programına, hem de Anadolu Üniversitesi'nin "2. üniversite kapsamında bir ön lisansına kayıt olabiliyor muyum?" -4 yıllık pasif örgün bir eğitimim devam ediyor. -2 yıllık Anadolu üniversitesindeki 2-3 sene önceki ikinci üniversite olan bölümüm duruyor "sildirmem gerek" Ve istediğim birisi uzaktan ön lisans diğeri Anadolu Üniversitesi'nin ikinci üniversite ön lisans programına kaydolmak. Bu mümkün mü? Eğer değilse ve şu anki yapacağım uzaktan ön lisans tercihi ile Anadolu üniversitesine kayıt yaptiramayacaksam şu an kayıt yaptirmayacagim çünkü Anadolu üniversitesindeki ikinci üniversite 2 yıllık ön lisans programları tutturabildiklerimden çok daha iyi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim