Şimdi Ara

Aynı marka harici harddiskleri aynı anda okutma ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Elimde 2 adet Seagate FreeAgent GO harici harddisk var. Bu aletleri sırayla bilgisayara takıyorum. Taktıklarımdan ilkini görüyor, ikincisini görmüyor. İki aleti ayrı ayrı taktığımda bir problem yaşamıyorum. Benim bilgisayarımla mı ilgili acaba diyerek bir kaç farklı bilgisayarda daha denedim ancak ikisini aynı anda okutamadım. İki cihaza da elektrik geliyor ama bilgisayarımda 2. taktığım cihaz görünmüyor. Deneme yaptığım tüm bilgisayarlar Windows 7 işletim sistemine sahipti. Konuyla ilgili bilgisi olan var mı?

• Harici Disklerin içindeki yazılımdan kaynaklı olabilir bence. norton partion magic gibi bi program kullanarak disklere yeniden format atıp kullanmayı dene.Ayrıca harici diskler fat32 formatında olursa sıkıntı yaşamazsın.
  • Harddiskleri daha önceden de bir kaç defa formatladım ama fat32 formatı yerine ntfs olarak formatlamıştım. Fat32 olarak formatlamamın herhangi bir dezavantajı olur mu?
  • Hayır Kesinlikle oLmaz.Bir dene bakalım.
  • fat32 olarak formatlamanın dezavantaji vardır tek başına 4GB'dan büyük dosyaları kopyalayamazsın
  • Evet doğru 4 gb den büyük dosyaları kopyalayamazsın.Bu bi dezavantaj değil aslında.Atacağın dosya 4gb üzeriyse rar layarak atabilirsin.Çözümü basit.
  • hmm o zaman bu iş yaş, çünkü benim 8-10 gb'lık veriler kopyaladığım da oluyor, başka bir çözüme bakmak lazım ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • senin hdd lerde kullandığın kabloları nasıl? ve pcnin arka usblerine mi takıyorsun ön usblerine mi?
    bence elektrik yetersiz geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: horex

senin hdd lerde kullandığın kabloları nasıl? ve pcnin arka usblerine mi takıyorsun ön usblerine mi?
    bence elektrik yetersiz geliyor

Kablolar kendi orjinal kabloları ve 10-15 cm uzunluğunda, oldukça kısa yani. Kabloyla alakalı bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Walla bilgisayarın arkası önü yok, laptop olduğu için usb portları yanda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.