Şimdi Ara

aynı resim laptoplarda aydınlık masaüstü crt monitörlerde kapkaranlık çıkıyo ne yapmam gerek ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.. kuzenimn aldığı canonun profesyonel kaliteli bi fotoğraf makinesiyle çektigim fotolar benm kendi philihps 107s crt monitörümde siyah veya karanlık gibi duruyor hatta kapkaranlık çoğu ama laptoptan baktığımda aynı resimlere gayet aydınlık foto makinesinn ekranın gösterdgyle aynı şeklide duruyor.. yani çektigim gibi duruyor. ben bu resimleri faceye ekledgimde arkdaslarıma sordum lcd monitörü olanlar gayet aydınlık ve güzel dediler crt masaüstü monitörü olanlar ise karanlık gözkmüyosun zorla seçiyoruz diyolar .. ben bu duruma anlam veremedim ve şaşırdım sizlere danışmak istedim yardımcı olursanız sevinirim çok teşekkrler ..

• CRT ler renkleri dogru ve gercek olarak gosterirler.lcd lerle karsilastirmamak gerekir(IPS ler haric).
  • ama laptop ekranlarında gerçek şekliyle rengiyle çıkıyo görüntüm ama crt ekranlarında karanlık gölge şeklnde veya soluk galiba foto makinesinin bi özellğide olabilir çözemedim :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.