Şimdi Ara

Aynı şeyden ben 1 tane yiyorum arkadaşım 2 tane ama ben daha çok kilo alıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    110 kiloyum ve arkadaşım 60 kilo. 8 yıldır hemen hemen aynı şeyleri yiyoruz ve aynı şekilde hareket ediyoruz. Hatta örneğin ben 1 yarım balık ekmek yiyorum, arkadaşım en az 2 tane yiyor. Yetmiyor ağzı sürekli dolu çikolata, çaya 4 şeker atıyor ben şekersiz içiyorum. Anlamadım bu işi valla bir bilen varsa anlatsın feci sinir oluyorum. Doktora gittim hormonlara vs. baktı herhangi sorun bulmadılar. diyet listesi verdi, uyguladım 1 ayda 6 kilo aldım. bugüne kadar tek şey işe yaradı, zayıflama hapı. 1 ayda 12 kilo verdim ama bu sefer de baş ağrısı vs. yaptı. İkimiz de sigara alkol içmiyoruz. ikimizin de sağlıksal bir sorunu yok. yorum yazın bir zahmet

• Metebolizmadır .
  • Bende tam tersiyim. Fazla yerim 5 yumurta,1 kalıp peynir,1 ekmek falan yemişliğim var.Ama zor kilo alıyorum.(2 saat önce 1 ekmek yedim ama yine acıktım şimdi 2 tabak daha yerim yine yakarım.)
  • Metabolizma ile alakalı bence. Bende ne kadar yersem yiyeyim pek kilo almıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu zıkkım metobolizma nasıl düzelecek o zaman?
  • Kaç cm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 181 cm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Az arkadaşım var
    8 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende hiç kilo almam çok yerim mesela yılda ya da 2 yılda bir.birden 5 kilo alırım nedense 1-2 kilo filanda artmaz önceki hafta 70 sem diğer hafta 75 olurum vücut bi yıl bırıktırıyo heralde kiloları sonra birden salıyo anlamadım neden böyle.
  • İşten anlayan bir spor salonuna git garanti veriyorum çünkü birçok kişi gördüm sarkma olmadan kilo veren.
    Ekmek yemiyim, şekeri azaltıyım bunlar hikaye çok uzun sürer.
  • bizim türk doktorlar anlamıyorlar, kendilerini geliştirmiyorlar yoksa eminim basit bir yolu vardır, amerikada şimdiye kadar çözülmüştü. türkiyede doktora gidiyorsun yok bir şey deyip yolluyorlar verdikleri diyet listesini de netten indiriyorlar
  • Spor tek cozum az yemekle olmaz bu isler

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkayci

bizim türk doktorlar anlamıyorlar, kendilerini geliştirmiyorlar yoksa eminim basit bir yolu vardır, amerikada şimdiye kadar çözülmüştü. türkiyede doktora gidiyorsun yok bir şey deyip yolluyorlar verdikleri diyet listesini de netten indiriyorlar

ok
  • Vücut yapısıyla alakalı... Bazıları istesede kilo alamaz ve kas yapamaz. Bazıları istemesede kilo alır ve kas yapamaz. Bazıları da istemesede kilo alamaz ve kaslı olur
  • quote:

bizim türk doktorlar anlamıyorlar, kendilerini geliştirmiyorlar yoksa eminim basit bir yolu vardır, amerikada şimdiye kadar çözülmüştü. türkiyede doktora gidiyorsun yok bir şey deyip yolluyorlar verdikleri diyet listesini de netten indiriyorlar

Amerikada neden o kadar obez var o zaman?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

İşten anlayan bir spor salonuna git garanti veriyorum çünkü birçok kişi gördüm sarkma olmadan kilo veren.

ya işte arkadaşımın spor yapmadan zayıf kalması beni sinir ediyor. spor yaparak yine bir yere kadar zayıflarım ama yediğimde yine alacam kiloları. bir hastalık var bende ama çözebilen yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tylerdurden10

quote:

Amerikada neden o kadar obez var o zaman?

• Spor ve diyet harici önerebileceğimiz hiçbir şey yok. Sabırla diyetini yapacaksın, sporunu yapacaksın. Sonuç alamama şansın yok.
  • yeme o zaman
  • çok hızlı yiyorsundur. Hani kendi yemeğini bitirip yanındakini bekleyenler vardır ya onlar genellikle senin gibi kilolular oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scarlet.

İşten anlayan bir spor salonuna git garanti veriyorum çünkü birçok kişi gördüm sarkma olmadan kilo veren.

quote:

yukarıda alıntı yaptığım arkadaşın dediğini yap. doğru söylüyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.