Şimdi Ara

Aynı tarifede kalarak taahhüt uzatılabiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Turktelekom müşteri hizmetleriyle konuştum. Aynı tarifeyi bir kez taahhüt ile kullanabileceğimi, bir sene dolunca taahhütsüz fiyattan devam edeceğini belirtti. Aynı tarifeyi kullanmak istersem

taahhütsüz fiyat üzerinden olacağını , müşteri memnuniyeti için yüzde 20 indirim olabileceğini iletti.

Burada bir yanlışlık yok mu? Müşteri hizmetleri yetkilisi yanlış biliyor olabilir mi?

• indirim veriliyor kendinde yazmışsın ama Bazı tarifelerde yüzdelik oran az oluyor .

Farlı tarife de daha fazla veriyorlar

Aslında ellerinde iptal edeceğim deyince indirimi dayıyıyorlar

• Annemin 1 senelik taahhüdü dolmaya yakın aradılar, sistemde aynı tarifeye aynı indirim görünmüyor başka tarife verelim dediler ısrarla kabul etmedim, taahhüdün son haftası aradım "sistemde aynı indirim görünüyor ama son günü bekleyip geçiş yapabilirsiniz" dediler ve son gün yine aynı tarife aynı indirimle taahhüt yeniledim.
  • Sazan avcısı bu TT :) yanlış anlamayın sizle alakalı bir şey demiyorum, bunlar kimden ne koparabilirlerse acımıyorlar
    Hiç itiraz filan etmezsen tavan fiyattan giydiriyorlar
    İptal veya faturasıza geçiş başvurularında güzel indirim de veryorlar hatta bazılarına 3-5 liradan verdikleri tarifeleri, bazılarına 40-50 liradan iteliyorlar.
    Ben 27 liraya kullandığım 15 gb paketini,
    Kuzenin 67 liraya kullanıyor
    Komşumuz 21 liraya
    Kime ne gelirse artık
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.