Şimdi Ara

ayrı eve çıkmaya ailemi nasıl ikna edebilirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaş 20 oldu ve artık evde duramıyorum, gece geç gelmelere vs bişi denmiyor ama gece eve tek dönüyorsun mecbur evde aile var. Odama kaçak soksam, sabah nasıl izah edicem. Bunları geçtim, sürekli dışarı cıkamıyorum bide, haftada 1-2gece oda max, genelde 2haftada 1 ortalama. Okul cıkısı sürekli arkadaşlarla takılsam problem oluyor, 1-2gec geliyorsun bu hafta çok çıktın dışarı oluyor. Sınavlar vs artık umurlarında değil, birazda burs olunca okulu bile sormuyorlar

Şimdi ben ayda 600tl alıyorum
    stajlar başladıgında yılda 3bin tl alıcam (gelecek yıl oda, aylık 250tl)
    gelecek dönem 3,5(3,2suan) ortalama yaparsam %100 burs alıyorum, belki 4-5bin tl de babamda alırım burs bahenesi ile

İstediğim ev ise, normal öğrenci evi istemiyorum işte. Kafa dengi 2adam bulurum. 3+1 ev yeter bize. Ama giderler hakkında hiçbir bilgim yok, şuan aylık kenara 200-300tl arasında koyabiliyorum. %50 anca harcıyabiliyorum.

2hafta 1eve kadın gelip temizlese
    mikro dalga vs alınıcak (olmadı evdekini götürürüm)
    ebevyn banyolu olursa süper olur (extra kira bile veririm)
    otoparkı olması lazım (sıkısık bir semtse)

aylık gider ne kadar olur

İşte bide aileye ne diyipde evden ayrılcam. hiç bir problem yok aramızda, dışar fazla çıkıcam, eve arkadaşımı getircem bahane değil. Bunları desem hiç izin vermezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Manyetizma -- 8 Nisan 2013; 1:29:12 >

• Hocam giderler falan pek bilgim yok ama, eğer çok çok takıntılı bir ailen yoksa ve yaşında çok genç değilse, ikna edersin gibime geliyor neden olmasın ki?
  • 450 den eve cıkıcaksın mutfak masraflarıda günde 20 desek ayda 600 yapar 2 kişi cıksan 525 tl ye gelir bu hiç eşya almamış ve ekstra bişe yapmadığın halde gidicek olan para eve cıkmayı ikna konusunda direk de ailene eve kız atamıyorum anlayışla karşılıyacaklardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eneskr -- 8 Nisan 2013; 1:30:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneskr

450 den eve cıkıcaksın mutfak masraflarıda günde 20 desek ayda 600 yapar 2 kişi cıksan 525 tl ye gelir bu hiç eşya almamış ve ekstra bişe yapmadığın halde gidicek olan para eve cıkmayı ikna konusunda direk de ailene eve kız atamıyorum anlayışla karşılıyacaklardır

450tl mi, hocam nerede öyle ev

şimdi sahibinden.com a baktım okula yakın yerler 700-800tl ve çok küçük. Çukurambar tarafına bakıyım dedim bakmaz olaydım 2200tl yazıyor. Bizim bu taraflarda 1000den aşşa değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Manyetizma

quote:

Orijinalden alıntı: eneskr

450 den eve cıkıcaksın mutfak masraflarıda günde 20 desek ayda 600 yapar 2 kişi cıksan 525 tl ye gelir bu hiç eşya almamış ve ekstra bişe yapmadığın halde gidicek olan para eve cıkmayı ikna konusunda direk de ailene eve kız atamıyorum anlayışla karşılıyacaklardır

450tl mi, hocam nerede öyle ev

şimdi sahibinden.com a baktım okula yakın yerler 700-800tl ve çok küçük. Çukurambar tarafına bakıyım dedim bakmaz olaydım 2200tl yazıyor. Bizim bu taraflarda 1000den aşşa değil.

2200 nedir ya bu yuzden gençler evlenince ayrı eve çıkabiliyolar anca

• ah ahh bende ev alacam şöyle bi 30-40bin lazım
  • çık çık ayrı eve, anan baban gibi seni düşünür arkadaşların. biri der içelim diğeri der mal atalım boş iş bunlar. sürüden ayrılanı kurt kaparmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU SİLİNSİN LÜTFEN
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kafa dengi 2 arkadaş yazısını görmedim okumadım. senin iş baştan yalan olur diyorum

yazdıkalrını okudumda öyle diyenleri çok gördük
  • kafa dengi adam cok sorun şurda adamlar ev beğenmiyor. Bütçeleri fazla

benim gibi bütçesi az olan adamda var ama biraz cimriler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.