Şimdi Ara

Ayrılıktan sonra insanın kalbi acır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün geceden beri kötü hissediyorum.Bildiğin kalbim ağrıyor ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miroslavs -- 21 Ağustos 2014; 12:21:37 >

• up
  • Kırık kalp sendromu duymuştum ne olduğunu tam bilmiyorum bir araştır. Onun dışında sadece bu durum aklına geldikçe sinirleniyorsun ve böbreklerin adrenalin bastığı için kalbin hızlanıyor ve aşırı çalıştığı için acı vermeye başlamış demektir. Bilgisayar oyna çık dolaş çikolata ye falan filan işte

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Kırık kalp sendromu duymuştum ne olduğunu tam bilmiyorum bir araştır. Onun dışında sadece bu durum aklına geldikçe sinirleniyorsun ve böbreklerin adrenalin bastığı için kalbin hızlanıyor ve aşırı çalıştığı için acı vermeye başlamış demektir. Bilgisayar oyna çık dolaş çikolata ye falan filan işte

Hocam uyurken sorun yok. Uyanınca bi 15 dk da sorun yok . Sonra aklıma gelince kalbim ağrıyor. Doktora gitmeyi düşünüyorum bugün fazla ağrıyor.
  • senin ki psikolojik bence

• quote:

Orijinalden alıntı: miroslavs

quote:

Orijinalden alıntı: iamsonasty

Kırık kalp sendromu duymuştum ne olduğunu tam bilmiyorum bir araştır. Onun dışında sadece bu durum aklına geldikçe sinirleniyorsun ve böbreklerin adrenalin bastığı için kalbin hızlanıyor ve aşırı çalıştığı için acı vermeye başlamış demektir. Bilgisayar oyna çık dolaş çikolata ye falan filan işte

Hocam uyurken sorun yok. Uyanınca bi 15 dk da sorun yok . Sonra aklıma gelince kalbim ağrıyor. Doktora gitmeyi düşünüyorum bugün fazla ağrıyor.

Doktorluk durum yok, sadece kalbin aşırı çalışmış. Kızı unutunca sorun da kalkacak. Ama istersen kalbin bu aşırı çalışma sonucu hasar görmüş mü diye baktırabilirsin tabi. Gerçi baktırsan ne olacak, sanki kalp mi nakil edecekler. Gerçi düşündüm de asprin de yardım edebilir.

• Güldürdünüz

Kalple ilgili sıkıntın varsa doktora git biz ne yapabiliriz ki?

Yorumlar güldürdü.
  • Yok be eğer cidden bıktıysan ağrımaz ama uzun süre sonra onu istersin

• miroslavs M kullanıcısına yanıt
    Acır tabi ama zamanla geçecek kendini başka şeylere ver geçecek inan bana.

• Sadece kalbin acısa iyi. 2 aydır hayatım öpüldü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sadece Mühendis

Sadece kalbin acısa iyi. 2 aydır hayatım öpüldü.

Doktora gittim ağır kaldırmaktan olduğunu soyledi. Tam da ayrılığın ustune gelince insanın aklına onun yuzunden olabileceği geliyordu :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.