AYT MAT BARIŞ VS 3D -ONEMLI
-
-
Mezunsun hocam çöz hepsini
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
5 kaynak fazla olmaz mı
orijinal 3d barış
apotun maraton testleri
bol deneme
-
Derece istiyorsan az bile.
-
Bence de fazla ama çözülürse çok güzel olur bence
acil çözme barış eyüpb ekle acil ağır zaman kaybı
orijinal baris eyup seklinde ilerlenebilir apotemi ltileri araya bi yere sıkıstırırsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Acili neden zaman kaybı olarak görüyorsunuz hocam?
Ben de olsam Acil'i çıkartıp 3D ve barışı eklerdim. Yok abi geçen sene Acil ayt mat ve geosunu çözdüm. Sarmıyor kitap. Bakarken ruhum daralıyor. Bir de mat çözümlerini bir hoca yapıyor ki allah uzak eylesin yorumlarda ojelerinin güzelliğine vurgu yapılıyordu. Geosunu çözen adamı hiç söylemiyorum zaten çin malı kenan kara anasını satayım bir hareketleri var kafayı yersin. LTİ fasikülleri yine fena değildi de soru bankaları fiyasko.
Gerçi sende fasikül varmış onları çözmedim ama iyi araştır ben pişman olmuştum açıkçası.
-
acil bana göre zamanında iyi olmuş ama son senelerde sıvamış bir yayın, soru kalitesi dizaynı sevmiyorum beğenemiyorum hocam piyasada acile gelene kadar kaç tane yayın var onlari çözen acilin yüzüne bakmıyor zaten. Alan da çözmeden kenara bırakıyor zorluk dengesi soru dengesi hiçbir şeyi tutturamamış adamlar,geometrileri iyiydi sadece
Acil kadar boş yayın görmedim ben geometrisi hariç 21 basımında Kenan kara yazardı o yüzden beğeniyordum şimdi nasıl bilmiyorum geometrisi
Ama tyt matematik kitabı deli etmişti beni özellikle sayısal mantık kısmı mıdır nedir bir giriş kısmı vardı
Türkçesi o kadar bozuktu ki suriyeli yazsa daha düzgün cümle kurardı
Bir sorudan o bozuk cümleler yüzünde 10 anlam çıkar mı arkadaş, bir de her iki soruda bir böyleydi
En son kenara fırlattım çözmedim
Ayt soru bankası da yani idare ederdi (21 basımı) ama öyle aman aman zor soruları yoktu açıkçası
345- 3d - Apotemi - Orijinal filan varken bunu çözmek pek akıl kârı değil
21-22 senelerinde çok popülerdi o yüzden ben de almıştım
Ben aytsini 11.sınıfta çözüp bitirmiştim
12 de orijinal 3d 345 filan çözünce dünya varmış dedim
Hem tasarımı olsun hem soru kalitesi olsun bence vasat ama dediğim gibi temel atılıcaksa alınabilir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Acili salla gitsin orijinal fasikullerini de salla gitsin apotemiler cok iyi coz onlari Eyüp b sb baris sb orijinal sb cok cok iyiler ozellikle ilk 2 si coz eyup hocanin vdd si ve kanalindan %90 a yakin yararlan en azından bir de cikmislar anca halledersin zaten daha denemesi yapamdigin sorulara ugrasmasi var 3d ayt mat sb pek guzel degil imkanin varsa tumevarimlari coz gec gerisi harcadıgin zamana pek deymez soyledigim kitaplari cozersen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kontrol10 -- 27 Eylül 2024; 3:46:38 >
Hocam ben 3d ayt mat kadar balon bir sb görmedim. Kesinlikle söylendiği kadar zor bir kitap değil. Eğer zorlanmak istiyorsan barış al, barışın içinde harbiden ölümcül sorular vardı. Elinizde varsa 3d de çözün tabiki ama 3d ayt mat zor bi kitap değil, bunu bilerek çözün.
teşekkürler hocam. üstte acil de pek tavsiye edilmemiş. sanırım orijinal - barış - apotemi şeklinde gideceğim, ardından ihtiyacım olursa da eyup b eklerim gibi, dershaneci acil fasikülünü çözdürmeyi zorunlu kılıyor ama bakacağım artık
Bilgi sarmal nasıl hocam? 50kdan mezunum çözülür mü
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ooo elon kaç knk
çöz güzel ayt matematiği akar 50kdan kalan birine
Chess comda 1400lü bir şeydi ama 2 senedir oynamıyorum. Sırf nepoyu sevdiğimden nick böyle
Teşekkür ederim hocam ilk kitap olarak çözeceğim
Bende öyle 1380 lere geldim nepoyu da severim 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- 1 paragraf sorusu kaç dakikada çözülmeli
- tıp kitapları pdf
- dişte uzmanlık okurken maaş
- aile evinde üniversite okumak
- tyt türkçe kaç günde biter
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X