Bildirim
Ayt mat tekrar için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam ben sanirim trigonometri fonksiyon analitik icin fasikül alicam apotemi. Diğer konulari kendim tekrar edicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonuç derecenin 2 tane fasikülü işimize yarıyor şu anda o da 2.dereceden denklem, eşitsizlik, parabol,karmaşık sayılar bu tek bir fasikül.
Bir de trigonometri fasikülü var.
Logaritma diziler fasikülü var ama yanında limitte var alınır mı bilmem. -
Haklısınız hocam sizce başka yayınların fasikülü alınır mı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam sonuc derecenin fasikulleri nasil incelediniz mi
Ben bu sene acilin fasiküllerini aldım genellikle gayet güzeller tavsiye ederim.
Sonuç fasikülünü daha bitirmedim 1-2 sayfa çözdüm ama genel olarak iyiler çözüm videolarıda saçma değil.
Bence kullanılır. -
Tesekkurler hocam
O var ben de reis ben sonuç yayınları için konuştum sadece
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben sene icinde sonuç derece 2.derece denklem/esitsizlik/parabol vs. Fasikulunu cozdum hocam ama bir sey katmadı diyebilirim aman aman iyi değil yani zaten 30+ seviyesindeyseniz , ama 20-25 civarı takiliyorsaniz temizlemenizde fayda olabilir :)
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X