Şimdi Ara

AYT Matta 2 kaynak yeter mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
2.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AYT matematikte 2 kaynak olarak 3D VDD ve Eyüp B AYT mat soru bankası üzerinden gideceğim. Yeterli mi sizce?

Aslında az ama amacım daha çok bu soru bankalarındaki ve gireceğim denemelerdeki yorumlara ve önemli sorulara sık sık geri dönüş yapacak alan bırakmak kendime.

3-4 kaynak olunca yapılamayan sorulara dönülmüyor, en azından benim kapasitem yetmiyor. aklıma kurt düşürdü bu kaynağın azlığı ama planıma güveniyorum fikriniz/tavsiyeniz varsa söylerseniz sevinirim.

not lti'de apotemi fasikülleri çözeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 3 Aralık 2023; 22:4:23 >

• vdd almak saçma bence ben vddyi yatarak izleyip önce kolay bi sbden işlem pratiği yapıyorum sonra 3d sbden çözüyorum. konular bitince orjinal alıcam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • beceri temelli sorularını çok beğeniyorum. konu kısmındaki detaylar da elimin altında olsun diye aldım.

• Aytde "orijinal" + "3 4 5" çözerek 30k garanti edersin. Ama hakkını vererek çözeceksin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Panzer1437

Aytde "orijinal" + "3 4 5" çözerek 30k garanti edersin. Ama hakkını vererek çözeceksin.

hocam teşekkürler. çoğu soru bankası benzer sorular içeriyor bu iki kaynağı daha çok tuttum. özellikle Eyüp B 1soru1yorum sorularının hepsini kitaba eklemiş onlar çok değerli geçen sene playlistin yarısını izlemiştim kitaplaşması iyi olmuş. hakkını vereceğim inşallah.

yapamadıklarımı biriktiriyorum onlara geri döneceğim. buna alan oluşturmak için 2 kaynağa düştüm.

orijinal ve 345 de iyi ama piyasada çok kitap var 2 sini seçmek zorundaydım. aslında vakit kalırsa orijinalin mavi ve kırmızı testlerini de tekrar için kullanmayı düşünüyorum .ancak vakit kalırsa tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi himezp2 -- 4 Aralık 2023; 0:52:0 >
  • Panzer1437 kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi alan bazında söylüyorsunuz bunu 345 orijinal 3dvdd ile ilerliyorum eayim

• Eastai kullanıcısına yanıt
    Ben mat konusunda çok kötüydüm. 12 başında 15 doğru max atıyordum. Karekök Matematik sıfır, 3 4 5 ve orijinal çözerek sınavda kötü geçmesine rağmen tytem 35k yaptım bu sene. En iyi halimde 20 25 arası yapardım gerçi. Yine de bu kitaplar fazla götürür. Ea sayısal fark etmez. Ben sayısalcıydım bu arada şu anda da itü elektrik elektronik mühendisliği 1. Sınıfım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sene dediğime de bakmayın ilk senemdi bu sene mezuna bırakmadım. Ama kitap olarak eğer temeliniz yoksa mesela benim pek yoktu dediğim gibi tytde max 15 hafi bilemedin şansa 20 atıyordum. karekök sıfır kullandım ilk kitap olarak ardından fa 3 4 5 ve orijinal. Zaten bunlardan sonra hep branş denemelerine geçiyorsun soru bankası pek kalmıyor.

Hocam 345 orijinalden sonra 30 mat sorusunda kac tane yapiyordunuz genel olarak

• Eastai kullanıcısına yanıt
    Hem tyt hem aytde kullandım 2 kaynağı, tytde bu 2si bittiğinde artık son 3 ay bandında olduğumdan 30 mat sorusunda 25 civarı doğrum oluyordu. Bazen 22 bazen 26 öyle düşünün. Ayt içinse maalesef tam hatırlayamıyorum

Hocam elimde bilgi sarmal var, yanına da orijinal alıp en son bitince apotemi fasikül atmayi düşünüyorum da orijinali ne zaman çözmeliyim? Yani mesela konuyu çalıştım sonra bs temizledikten sonra direkt mi geçmek mantıklı yoksa başka arayla falan mı?

• Tillicollapse82 T kullanıcısına yanıt
    Orijinalde sarı testleri konu bitince gidip çözebilirsin pekiştirmek için. Ama mavi testlerin bazı soruları gereksiz zor oluyor. Pembeleri çözmesen de olur bu arada. Bence ilk Bilgi sarmaldan çöz bitir sonra cila için orijinal kullan. Zaten öyle yapıp branş denemelerine geçtikten sonra çok rahat yüksek netlere ulaşmış olursun

• Yetmez tek yayın seni o yayına alıştırır farklı yayınların farklı kitaplarını da çözmelisin ya 3d için 2 sinden birini çöz yanına başka kaynaklar al bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 345 + karekök çözüyorum, yanında da apotemi LTI , bence 40/40 yapmak için bile yeter ama sık olarak konulara geri dönmek gerek yoksa hızlı unutuluyor. 3 sb den de çok zarar gelmez

• daxpc kullanıcısına yanıt

hocam vdd den sonra karekök'ü mü önerirsiniz 345'i mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mügenmügen123 M kullanıcısına yanıt

açıkçası ikisinde de bana göre benzer soru tipleri var fakat ben ilk 345 sonra karekök tercih ediyorum, ikisinden de bir konuyu bitirirseniz kendiniz daha iyi karar verebilirsiniz

Orijinalin siparişini verdim hocam. Hafta hafta ne çalıştıysam bs üzerine çözeceğim, hoş aklımda orijinali 1 hafta kaydırıp tekrari iyice aradan çıkarmak da var gerçi. O nasıl olur sizce ?

• Tillicollapse82 T kullanıcısına yanıt
    Tamamen size kalmış bir karar. İki türlü de iyi bence. Aklınıza hangisi yatıyorsa ondan devam valla. Bol bol soru çözün bol başarılar

itü kıbrıs değil mi hocam?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.