Şimdi Ara

AYT sınavı için yardımcı olur musunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
718
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son 50 gün kala AYT'den biyolojide destek ve hareket sistemine kadar matematik ise sadece çarpanlara ayırma bitti. (Fonksiyonlara şuan çalışıyorum.) TYT tamamen bitti. TYT netlerim 55-65 skalasında oynuyor. Hedefim 150K yapmak. Mezuna kaldım ve 2020'de AYT'de kitap yüzü açmayan biri olarak toplam 17 net yapıp 400K girdim. AKLIMDAKİ SORU ŞU!

Son 50 gün köpek gibi çalışıp günde 10 saat belki daha fazla çalışsam AYT netim 40-50 skalasına gelir mi? Yani 150K yapılır mı? Yardımcı olsanız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• yapılır fakat dediğin gibi hayvan gibi çalışman lazım(belki daha iyisi de olabilir.)

• sorun 50 günde 40-50 net yapmak değil ki sorun günde 10 saat çalışmak.

günde 10 saatlik bir çalışmayı az falan mı zannediyorsunuz? Daha önce 6-8 saat aralığına sabitlememiş birinin son 50 gün hadi 10 saate çıkıyorum diyipte çıkması -neredeyse- imkansız.

hadi diyelim çıktın 1 gün çıktın 2 gün çıktın 3.de bir patlarsın bir daha vinç gelse kaldıramaz seni.

sorunun cevabı evet yapılır.

• Son 4 haftadır performansım hiç iyi değil günde 2 saat belki var belki yok. Ondan önceki haftalar günde 9 saate çıkmışlığım var ama ortalama 5-7 saat arası masa başında derstte geçiriyorum. 10 saat çok zorlayacak ama dayanmam lazım öyle diyeyim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Desicion kullanıcısına yanıt

siz bilirsiniz hocam yapabilirseniz yapın zaten başka şansınız da yok gibi :/

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.