Şimdi Ara

Az mı çalışıyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum okula gitmiyoruz artık, bütün gün evdeyim. Günde 7 saat yeterli mi?

• 7 saat yemek ve tuvalet molasiyla beraberse az yanliz 8 yap sen onu...

ya arkadaslar sinav yaklastikca boyle yapmayin sakin olun kendini paralayan degil sakin kalan kazanacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: çeşmifesat

7 saat yemek ve tuvalet molasiyla beraberse az yanliz 8 yap sen onu...

ya arkadaslar sinav yaklastikca boyle yapmayin sakin olun kendini paralayan degil sakin kalan kazanacak.

Yok net 7 saat, yemekler tuvaletler aralar falan dahil değil. Yok gayet sakinim, sömestrede bir gün 9 saat çalışıp diğer iki üç gün hiç bir şey yapamayınca böyle yapayım dedim ama bu da az gibi geliyor. Konular da çok az kaldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vergiss Uns Nicht -- 22 Mayıs 2013; 23:47:52 >
  • ben kafan ambale olur diye dedim onemli olan oz calismak masada 7 saat oturmak degil , ama bu benim dusuncem tabii herkese gore degisir.
  • quote:

ben kafan ambale olur diye dedim onemli olan oz calismak masada 7 saat oturmak degil , ama bu benim dusuncem tabii herkese gore degisir.

Ben dersler arasında araları uzun tutuyorum hocam, çok zorlamıyor beni gerçekten. Dediğinize de katılıyorum ayrıca..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vergiss Uns Nicht

quote:

ben kafan ambale olur diye dedim onemli olan oz calismak masada 7 saat oturmak degil , ama bu benim dusuncem tabii herkese gore degisir.

Ben dersler arasında araları uzun tutuyorum hocam, çok zorlamıyor beni gerçekten. Dediğinize de katılıyorum ayrıca..

Alıntıları Göster
    2 saaten sonra beyin almıyor ki.
    Nasıl çalışıyorsunuz anlamıyorum. Anca test çözmeye zaman ayrılır çok.

• quote:

Malum okula gitmiyoruz artık, bütün gün evdeyim. Günde 7 saat yeterli mi?

Napıyorsun öyle 7 saatte, konuların bitmedi mi hala?
  • quote:

Orijinalden alıntı: wlkr9

quote:

Malum okula gitmiyoruz artık, bütün gün evdeyim. Günde 7 saat yeterli mi?

Napıyorsun öyle 7 saatte, konuların bitmedi mi hala?
    7 saat aldığın verime bağlı. Buna bende pek uymasam da araştırmalarla günde 3 saat çalıştıktan sonra verim alamadığımız ve çabuk unuttuğumuz ortaya konmuş. Şu saatte bile önümde kitaplar, defterler çalışıyorum. Bende artık psikolojik oldu sanırsam vicdan azabı çekiyorum dersi bırakınca. Yaşımda biraz büyük olduğundan artık mecbur hissediyorum ve günde 12 saatten fazla çalışıyorum şu sıralar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Supremacy.

7 saat aldığın verime bağlı. Buna bende pek uymasam da araştırmalarla günde 3 saat çalıştıktan sonra verim alamadığımız ve çabuk unuttuğumuz ortaya konmuş. Şu saatte bile önümde kitaplar, defterler çalışıyorum. Bende artık psikolojik oldu sanırsam vicdan azabı çekiyorum dersi bırakınca. Yaşımda biraz büyük olduğundan artık mecbur hissediyorum ve günde 12 saatten fazla çalışıyorum şu sıralar.

oha dostum naptın 12 saat falan aşırı fazladır bu kadarına hiç gerek yok tam çalışın 5-6 saat çalışın fazla fazla yeter bu tür uçuk sürelere hiç gerek yok bence.Zaten aşırı çalışan değil düzenli ve zamanlı çalışan öndedir her zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z for Zambrotta

quote:

oha dostum naptın 12 saat falan aşırı fazladır bu kadarına hiç gerek yok tam çalışın 5-6 saat çalışın fazla fazla yeter bu tür uçuk sürelere hiç gerek yok bence.Zaten aşırı çalışan değil düzenli ve zamanlı çalışan öndedir her zaman.

Alıntıları Göster
    kişiye göre değişir kimine 2-3 saat yeterli olur kimine 12 saatde yetmez

• quote:

Hocam tabi sen en iyisini bilirsin ama 8 saat uyuduğunu hesaba katarsak. 16 saatte 12 saat çalışmak sürdürülebilir bir çalışma gibi gelmiyor bana, her gün yapıyor musun bunu cidden?.
  • Hedefine bagli dostim. Hedefin nere?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nabıcaz Be Kamil?

Hedefine bagli dostim. Hedefin nere?

Hedefim, Ege Tıp.

Ygs2 sıralama 4038.
  • Çok çalışmaktan çok doğru çalışmak lazım.Sağlam bir 7 saat geçirirsen bu süre yetebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rage Of Breed

Çok çalışmaktan çok doğru çalışmak lazım.Sağlam bir 7 saat geçirirsen bu süre yetebilir.
    Benim konu eksiğim çok mecbur 10 saatten fazla çalışmam lazım.Çalışabildiğin kadar çalış bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wittier

quote:

adam hem aşırı çalışıyordur hem düzenli çalışıyordur belki ne biliyorsun?

çok çalışmaktan zarar gelmez

• quote:

quote:

Hedefim, Ege Tıp.

Ygs2 sıralama 4038.

Oyleyse az, bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Francis Underwood

quote:

quote:

Hedefim, Ege Tıp.

Ygs2 sıralama 4038.

Oyleyse az, bence.

Alıntıları Göster
    7 saat ile okursun da neye okursun, eğer aralıklı çalışırsan ve düzgün uyursan 1 günde 7 saat oldukça iyi çalışmadır

• quote:

Orijinalden alıntı: cago135

7 saat ile okursun da neye okursun, eğer aralıklı çalışırsan ve düzgün uyursan 1 günde 7 saat oldukça iyi çalışmadır

Alıntıları Göster
    hocam ben bu 2-3 saatte herşeyi kafaya oturtanı anlamıyorum ben bir edebiyat calısıyorum ezberlıyene kadar yazarları 2-3 saat zaten kafadan geçiyor daha bunun matematiği var coğrafyası var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uqala34

hocam ben bu 2-3 saatte herşeyi kafaya oturtanı anlamıyorum ben bir edebiyat calısıyorum ezberlıyene kadar yazarları 2-3 saat zaten kafadan geçiyor daha bunun matematiği var coğrafyası var

Alıntıları Göster
    7 saat mi çalışıyorsun

geri kalan saatlerde de fotosentez mi yapıyorsun

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.