Şimdi Ara

AZ ÖNCE ARADAŞIM HEM KOPARTTI...HEM DE SİNİRLENDİRDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.107
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biz şimdi 3 kişi ortak kullanıyoz adsl yi az önce arkim aradı bana adsal faturasının geldiğini söyuyledi yarın parayı getir dedi tamam olur dedim..1 dk dedi gece gündüz modem açık kalıyo dedi.. bu ay elektirk faturası fazla gelmiş adam başı 5 er ytl fazla istiyo ey allahım ya önce sinirlendim sonra aklıma geldikçe gülüyorum ya şaka gibi modem ne kadar elektirk yakar bi modemle 60 lira elektirk geliyomuş...adama dedim o zaman telefonunu şarjada takma gece gündüz şarja takarsan 100 lira fatura gelir

• Bunun Gerçekten Arkadaşın olduğuna Eminmisin 3-5 Liranın Hesabını Yapıyo
    Modem Yaksa Ayda 1 Lira Yakar 4 Tane Led
  • quote:

Orjinalden alıntı: SerSeriZa.

Bunun Gerçekten Arkadaşın olduğuna Eminmisin 3-5 Liranın Hesabını Yapıyo
    Modem Yaksa Ayda 1 Lira Yakar 4 Tane Led

Kesinlikle doğru söylüyorsun 3-5 liranın hesabını yapan arkadaşın olamaz...
  • Bkz: Cin olmadan adam çarpmak.
  • Adam başı 5'er YTL.
  • Adam haftalığını çıkarıo

(ticaret)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÇırakGrafiker -- 30 Mart 2009; 23:37:32 >
  • Dikkat et adres felan verme gelirler valla yasak biliyosundur umarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nesi koparttı , ben onu anlamadım ?
  • hm...
  • madem öyle yapıyor, sende git modemin adaptörünün gücüne bak kaç watt mış. bir saatte yaktığı gücü gör. sonra 24*30 yap ve bir ayda kaç watt yaktığını bul. sonrada elektriğin kilowatt fiyatıyla senin bulduğunu çarp ve fiyatı bulun onun üzerinden hesap yapın.

bu arada dikkat et. hesapta bulduğun değer watt cinsinden olacak. onu kilowatt'a çevirip öyle hesapla.

öyle şeye böyle şey.
  • modemin ayda kaç lira elektrik yaktığını biraz araştırıp bulabilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: thetrooper00

Adam başı 5'er YTL.

adam kendi adsl borcunu bedavaya getirmeye çalışıo çakal
  • Nasıl bir arkadaşmış o , acaba çokmu sıkışık?
  • bende elektrik parası istesemmi şimdi
  • Sen ona arkadaş diyosan sorun sende dostum
  • Herkes böyle yapacak bişey yokmodem o kadar yakmaz söyle kendisine itiraz et kafa göz yar
  • quote:

Orjinalden alıntı: metin_selvi18

biz şimdi 3 kişi ortak kullanıyoz adsl yi az önce arkim aradı bana adsal faturasının geldiğini söyuyledi yarın parayı getir dedi tamam olur dedim..1 dk dedi gece gündüz modem açık kalıyo dedi.. bu ay elektirk faturası fazla gelmiş adam başı 5 er ytl fazla istiyo ey allahım ya önce sinirlendim sonra aklıma geldikçe gülüyorum ya şaka gibi modem ne kadar elektirk yakar bi modemle 60 lira elektirk geliyomuş...adama dedim o zaman telefonunu şarjada takma gece gündüz şarja takarsan 100 lira fatura gelir

O arkadaşına hemen telefon et ve, HOŞT de
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.