Şimdi Ara

Az once gelen bir e-mail hakkinda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar az once bir mail aldim ve bu mailde Bill Gates in servetini dagittigi bu maili gonderdigin her kisi icin 243 euro o kisilerin bu maili gonderdigi kisiler icin 241 euro para verecegini falan yaziyor.Nedir bu olayin asli bilgisi olan var mi? fikirlerinizi paylasirsaniz sevinirim.

• FAKE
  • Ya bişeye inanmadan önce oldu diye kabul edip sonrasını düşünsen bulucaksın zaten cevabı nasıl dağıtacakmış ziraat bankasına mı yatırcakmış paranı
  • Yok artık ya daha bu maili yollayan var mı :D
  • Windows 7 kullanıyorsan 543 dolar yatırılıyor ziraat hesabına. Ben bugün gidip çektim, windows 7li olduğunu maille gelen linkten doğrulaman yeterli.
  • kaldımı bu hala?dostum bu maili 5 kisiye at feng shuiye göre 3 gün icinde acayip kız götürcen
  • quote:

Orijinalden alıntı: revenger11

Windows 7 kullanıyorsan 543 dolar yatırılıyor ziraat hesabına. Ben bugün gidip çektim, windows 7li olduğunu maille gelen linkten doğrulaman yeterli.

off ben xp kullanıyorum bize 241 euro veriyor yine de gönderiyorum ben herkese her neyse arkadaşım parayı almak için billgates@hotmail.com ' a o maili & hesap numaranı gönder paranı yatırıyorlar hatta bill gates ile konuşma imkanım oldu beni çok sevmiş 241 nedir düz sana 250 verelim eyvallah abi dedim.
  • ''bu mesajı 10 kişiye göndermezsen ....... gece gelir seni ziyaret eder'' mesajlarından farksız. konu açtığına göre ya cahilsin yada yaşın küçük.
  • hala forwardlanıyor mu o mail.
  • sadece bu konular hakkinda biraz bilgisizim ama ogrendigim iyi oldu zaten boyle birseyin olmayacagini dusunmustum hakliymisim:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.