Şimdi Ara

Az Pişmiş Sosis Yedim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşımdan ve bir sebepten ötürü daha oruç tutmuyorum. Karnım bayağı bir acıkmıştı evde kimse yoktu bende açtım dolabı sonra sosis gördüm üzerinde ısıt ye yazıyordu :D. Bende tavsiyeye uyayım dedim az yağla ısıttım sonra bayağı bir duman çıktı falan birazcık yandı bende kapattım altını o açlıkla yedim. Yedikten sonra içi çiğ gibi garip geldi ama 3 dk ısındı yani duman aldı, yanları bile yandı. Sanırım dışı pişti içi az pişti fakat bu sosisler işlemden geçiliyor. Kurt olmaz diye düşünüyorum. Sizce bir şey olur mu ?
    Not: Hayatım boyunca çiğ hiç bir şey yemedim

• yas belli
  • dostum millet hiç ısıtmadan yiyor bişey olmaz
  • Bizim köyün muhtarıda yemişti...
  • Yani bu konuyu açan sosis pişiremeyen birinin yaşı belli olur diye düşündüm :)
  • Sosisi hayvanlar bile yiyemiyor kaçıyorlar :/

Not: sosisin içnde ne ararsanız var bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Volkan1x -- 1 Temmuz 2016; 21:48:20 >
  • Cig yiyorum ben cok guzel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tam pişmemiş tavuk eti yedim
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Sosisi hayvanlar bile yiyemiyor kaçıyorlar :/

Çok uzun zamandır ( 6 aydan fazla süredir) sosis veya sucuk yemiyorum zaten.
  • gebermezsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanor

quote:

Orijinalden alıntı: Volkan1x

Sosisi hayvanlar bile yiyemiyor kaçıyorlar :/

Çok uzun zamandır ( 6 aydan fazla süredir) sosis veya sucuk yemiyorum zaten.

Alıntıları Göster
    havalarda sıcakken dondurmalı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: böbrekci

gebermezsin.

İçime su serptin resmen, dalgaya vuruluyor böyle basit konular ama sonu kötü olabiliyor.
  • sinanor S kullanıcısına yanıt
    Yok yani hergün yesende birşey olmaz ama yapılışını görsen kusarsın satın almak bile saçma birde dandik dandik sosisleri iki gıdım 5 6 liraya satıyolar sosisinde kalitekisi yok çok dandiği var bide az dandiği birşeycik olmaz heralde.
  • Benim arkadaşta çiğ sosis yedi sonra midesinde kurtlar çıktı... Sonra işte kurt adam oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy Manson

Benim arkadaşta çiğ sosis yedi sonra midesinde kurtlar çıktı... Sonra işte kurt adam oldu

Emin misin belki kurt adam değil de adam kurt olmuştur ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanor

quote:

Orijinalden alıntı: Ozzy Manson

Benim arkadaşta çiğ sosis yedi sonra midesinde kurtlar çıktı... Sonra işte kurt adam oldu

Emin misin belki kurt adam değil de adam kurt olmuştur ?

Alıntıları Göster
    Sosisi 3dk da yakıyorsan yaşın maksimum 9
  • quote:

Orijinalden alıntı: böbrekci

gebermezsin.

Ama sakat kalır.
  • 9gag de tam senlik bi gif var mobil olmayaydim atardim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 1 Temmuz 2016; 22:32:06 >
  • penoksal P kullanıcısına yanıt
    Bunu yazmak için gereksiz mesaj atıyorsun yaşım dokuz olsa bu seviyede yazım imla nasıl bilebilirim? Harbiden boş kafasız adamlarsınız. Bir soru sorduk cevap vermiyorsan boş boş konuşma. İlla çocuk gibi güleceksen, yaşım 14.
    "3 dk da yakmak"da zaten ayrı bir yeteneğim o konuda haklısın.
  • Helvama dondurma koysunlar iftardan sonra yiyeceğim.
  • Koçum bisey olmaz da sosis öyle pisirilmez. Kafalarindan bicakla cizer once haslar sonra kizartirsin bi dahakine boyle yap
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.