Şimdi Ara

AZ YAKAN ARABA ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şu anki arabamla günde 170 km yol yapıyorum, Bu 170 km nin 50 km si Kasaba yolu yani az da olsa süratte oynamaların oldugu bölgeler. kalan 120 km lik kısım ise otoyol.
    Arabam 1997 uno sx i.e. ve bu mesafede maksımum kılometre başına 220 krş mınımum 140 krş cıvarı yakıyor. şu sıralar nedense fazla yakıyor. saatte 85 km/sa ile sabıt gıdıyorum bu yolun genelınde.

----
    Demem o ki bana yakıtı az aynı zamanda aracın fıyatıda fazla olmamak şartıyla (15 bin tl cıvarı olabılır.) bi araba lazım :)
    önerilerinizi beklıyorum , tecrubelerınızı paylaşırsanız sevınırım.

• reno cliolara bakın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: otter123

Oncelıkle herkese iyi forumlar,

Şu anki arabamla günde 170 km yol yapıyorum, Bu 170 km nin 50 km si Kasaba yolu yani az da olsa süratte oynamaların oldugu bölgeler. kalan 120 km lik kısım ise otoyol.
    Arabam 1997 uno sx i.e. ve bu mesafede maksımum kılometre başına 220 krş mınımum 140 krş cıvarı yakıyor. şu sıralar nedense fazla yakıyor. saatte 85 km/sa ile sabıt gıdıyorum bu yolun genelınde.

----
    Demem o ki bana yakıtı az aynı zamanda aracın fıyatıda fazla olmamak şartıyla (15 bin tl cıvarı olabılır.) bi araba lazım :)
    önerilerinizi beklıyorum , tecrubelerınızı paylaşırsanız sevınırım.

Aracın dediğin gibi maksimum 22 krş , mininmum 14 krş yakıyorsa o aracı öp başına koy , ondan az yakan araç bulamazsın kolay kolay.
  • Unoya devam bencede gayet güzel yakıt değerleri
  • sanırım bakımdan geçirip unoyla devam edeceğim :) yakıt bakımından polo 1.4 benzın/lpg uzun yolda 120 krş yakıyomuş ona da bakablırım.
  • polo 12 krş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bgs0 -- 4 Mart 2013; 0:36:48 >
  • Lpg takılı polo 120-140 krş tabi uzun yolda. duydugum bu yani lpg lı polo kullanmadım hiç. benzınlı polo 25 tl ile 110 km yapıyordu.(benzın lıtre fıyatı 4.5 tl civarıydı)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG de en az yakan araba
    2 yıl önce açıldı
    AZ YAKAN ARAÇ TAVSİYE
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mazda 323 ya da daha az yaksın istiyorsanız tek kapılı 323'ler var onlarada bakabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Unoya devam bencede gayet güzel yakıt değerleri

Bence de... Daha iyi değerleri başka arabalarda bulabileceğinizi pek düşünmüyorum, bakımı da sorun çıkarmıyorsa yola devam..
  • Önerim yine bir 1997 uno sx i.e
  • yakıt değerlerin gayet iyi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.