Şimdi Ara

Aziz kalırsa Fenerbahçe'yi tutmam!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu nasıl bir aklın ürünüdür sorarım ? Sen Fenerbahçe'yi başındaki adam için mi tutarsın sahadaki futbolcu için mi ? Neymiş böyle Fenerbahçe olmaz olsun nerde o eski ramazanlar. Sen zaten takım tutmamışsın ki, aklından bir sayı tutmuşsun sadece canın sıkılınca bırakıyorsun. Eğer gönül veriyorsan koy tepkini o halde özlediğin Fener geri gelsin. Senden ses çıkmaz ama seninle aynı düşüncedekilerin yanında olursan sesiniz çıkar. Sesim çıksa ne olur sanki bırakacakta padişah diyorsan eğer, karınca misali "Safımız belli olsun"

Şimdi bu takımı tutmayı bırakmanın nedenini sorsak, ya "Aziz yıldırım gibi kötü biri hala başta" dersin ya da "Takıma sürmedikleri leke kalmadı şikeciye çıktı adımız" olur. Bunlar 3 temmuz sabahıda vardı. 3 temmuz sabahıda kötü Aziz Yıldırım baştaydı ve sana şikeci diyorlardı. O halde ya 3 temmuzda yalanlara kandın ya da kendini kandırdın ya da ben iyimserim sen hukukçusun davanın sonucunu bekledin. Ya takım tutmayı bilin ya da boş beleş konuşmayın kötü günde yanında olmayacaksan sarının yanına koyacak renk çok kardeşim ikileyin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aziz aday olmayacak bence. Adam yoruldu. Yeni başka gelecek başkan
  • seçimli kongre demek yeni başkan gelicek demek aziz yıldırım zaten aday olmaycak
  • Ya tutmazsan tutma be. Sizle mi ugrasacagiz hergun ? Tutmayin kardesim. "Ay nolur tut" demeyecegiz ne diye aciyorsunuz soyle konular. Gercek sevdali boyle bir konu acmaz. Biri diyor Sow giderse tutmam. Biri diyor soyle olursa tutmam. Biri diyor kulupten birsey almayacagim artik. Biri diyor besiktasli oldum. Ulan yuruyun gidin be.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hit-Man

Ya tutmazsan tutma be. Sizle mi ugrasacagiz hergun ? Tutmayin kardesim. "Ay nolur tut" demeyecegiz ne diye aciyorsunuz soyle konular. Gercek sevdali boyle bir konu acmaz. Biri diyor Sow giderse tutmam. Biri diyor soyle olursa tutmam. Biri diyor kulupten birsey almayacagim artik. Biri diyor besiktasli oldum. Ulan yuruyun gidin be.

Hocam konuyu okudunuz mu ?

• Don lastiğimi bu tut bırak vs.. Fenerbahçe yi biz futbolcusu başkanı için tutmuyoruz başarıları şampiyonlukları içinde tutmuyoruz.. Bu sevda bana babamdan miras benim evladıma en büyük mirasım bunun ötesi yok. Tutmam diyebilen şahıs zaten hiç tutmamıştır KALPTEN
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmAySiks

Don lastiğimi bu tut bırak vs.. Fenerbahçe yi biz futbolcusu başkanı için tutmuyoruz başarıları şampiyonlukları içinde tutmuyoruz.. Bu sevda bana babamdan miras benim evladıma en büyük mirasım bunun ötesi yok. Tutmam diyebilen şahıs zaten hiç tutmamıştır KALPTEN

Aynen hocam bu konuda o tarz sevdasız insanlar için açıldı zaten

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Ya tutmazsan tutma be. Sizle mi ugrasacagiz hergun ? Tutmayin kardesim. "Ay nolur tut" demeyecegiz ne diye aciyorsunuz soyle konular. Gercek sevdali boyle bir konu acmaz. Biri diyor Sow giderse tutmam. Biri diyor soyle olursa tutmam. Biri diyor kulupten birsey almayacagim artik. Biri diyor besiktasli oldum. Ulan yuruyun gidin be.

Hocam sen çok yanlış gelmişsin
  • quote:

hocam bi okusaydınız
  • quote:

la sadece başlıgı okuyup cevap verdiğini artık açıkla
  • Vurmayın beyler.
    Bir nusubet bin nasihattan iyidir. Artik konulari okuruz vesselam.

• quote:

Vurmayın beyler.

Sağlık olsun hocam zararın neresinden donersek kar Konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

• Tutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: melkor23

Tutma.

Hocam konudaki diğer arkadaşlar gibi sizde konuyu okumadan yorum yaptınız sanırım. Okursanız sevinirim

• Okudum, ama başlık ayrı telden konu ayrı telden çalıyor. Öyle başlığa böyle cevap ciğerim.
  • quote:

Okudum, ama başlık ayrı telden konu ayrı telden çalıyor. Öyle başlığa böyle cevap ciğerim.

Konu mesajı başlıktaki şeyleri söyleyen insanlar için yazılmış.

• quote:

Okudum, ama başlık ayrı telden konu ayrı telden çalıyor. Öyle başlığa böyle cevap ciğerim.

Bu nasıl bir mantık ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iMKoP

quote:

Bu nasıl bir mantık ?

Sırf mesaj vermek için alakasız ya da farklı anlamlara yol açan başlıkları sevmiyorum.
  • Sövmeye geldim konuyu okudum çıkıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: YWNWA

quote:

Vurmayın beyler.

Sağlık olsun hocam zararın neresinden donersek kar Konu hakkında ne düşünüyorsunuz ?

Dostum oncelikle k.bakma konunu baltaladik.. Ne dusundugume gelirsem, yorumu atarken ki hirsimdan anlamissindir bir nebze. Dedigin gibi su olursa bu olursa direk Fenerbahçeyi hedefleyip tehtid tarzi tutmam diyenleri anlamiyorum. 1. Olarak, sanki adam bizim icin tutuyor Fenerbahce'yi.
    2.olarak, sen bu sahislar, kurumlar ve herneyse baskalarinin yaptigi sana zarar veren fiillerden dolayi takimini birakmaya kadar geliyorsan sen zaten o takimi hic tutmamissin.
    3. Olarak, ben bu kalip cumleyi soyleyenlerin yasinin buyuk olduguna inanmadigim icin normakde cevap vermezdim. Fakat harbi sinirlendim bu sefer konuyu okumadan lup diye daldim iceri. Biliyorsun bu aralar artti bilmem ne olursa Fenerbahce'yi tutmam konulari. O yuzden bu konuyu da okumadan ciddi sanip atladim. Tekrar ozur diliyorum.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.