< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
fiesta aracıma binen arkadaşlarım sistem mi var arabada diyor. ben de çok beğeniyorum fordun ses sistemelerini
|
B de yeni Fiesta için Bang&Olufsen ses sistemi övülüyordu opsiyon olarak ekleniyordu bu olabilir...
|
Standart olarak b sinifi ibizanin ses sistemi cok cok iyi.sonradan eklenen beats audioya ise tek soylenecek sey muhtesem.
|
Fiesta B&O, V40 premium sound, Mazda 3 Bose, BMW 1 serisi harman kardon aklıma gelenler. Fiesta'yı denemeden birşey demek zor ama denediklerim içinde en kaliteli sesi veren harman kardon idi.
|
Fordun sunduğu sony ses sistemi.
Birde yeni bang olufsen opsiyonu fiesta için iyi deniyor ama gidip göremedim henüz. |
Ford Sahibi degilim ancak uzun sure Sony Sistemli Focus kullandim..Radyo'da 320 Kps kalitesinde muzik sistemi var resmen...Yani Distaki dikiz aynalar titriyor o derece..Sanki Sub varmis gibi ama yok tabi..
Usb'de hic muzik dinlemedim dinlesem neler duyarmisim demek ki :) Dedigim gibi Usb'de zaten cogu marka iyi ses veriyor ancak Radyo'da sanki Profesyonel ses sistemi varmis gibi haz aliyorsan, Usb Ayri bir boyuttur sanirim :) |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|