Şimdi Ara

[b]RİNGOFONdan UZAK durun!!!!!!!!! konuyla ilgili arkadaşlar desteklerini bekliyorum..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar. 2 ay kadar önce henüz yeni kontor yüklemiş olduğum bir zamanda, bir anda yaklaşık 50 kontorumun gittiğini farkettim.olayın bi yanlışlıktan kaynaklandığını farzettim. belki evhalkından biri arama yapmıştır yada gprs'e bağlanmışımdır zannettim.olay sonra sürekli tekrar etmeye başladı ben 100 kontor yüklüyorum 50 si bir anda gidiyordu. sonra problemin benden kaynaklanmadığımın farkına vardım.herhangi bir şekilde birini aramadan yada gprs'E GİRMEDEN KONTORLERİM ÇEKİLİYODU.Hep yarın giderim müşteri hizmetlerine dediğim ve salladığım için ancak 1 ay sonra gidebildim tabiiki yine kontorum çekilmişti,hemde şehirdışında dağbaşında kalan kontorumun tamamı gitmişti.Burnumdam soluyarak geldiğim izmir'de ilk işim VADAFONE müşteri hizmetlerine gitmek oldu.müşteri hizmetleri yetkilisiyle ciddi bir tartışma içinde buldum kendimi, benim kontörlerimin benim hattımdan çekilmesinde VADAFONE'nin bir parmağının olmadığı hususunda kendimi inandırarak.müsteri hizmetlerinden ayrılıyordum. Neydi müşteri hizmetleri yetkililerinin söylediği şey?? RINGOFON ve supermelodi.org siteleri ve bir istanbul menşeili bir irma ancak bu firmayı nekadar araştırsamda elektronik posta adresinden başka bir adres bulamadım.bana verilen tel numarasında müşteri hizmetleri çıkyor.burdaki yetliler.benim supermelodi.org adresinden bir banner'a tıklayarak ringofona girdiğimi söylüyor buradan Nokia Marka 2610 Telefona UZAKTAN KUMANDA PROGRAMI gönderdiğimi söylüyor. ve bu hizmeti telefon numarana gelen bir onay kodu ile doğrulayarak yapıldığını söylüyolar.saat gece 01.22 de ve istediğim için bana verilen üye olunan bilgisayarın IP no su benim bilgisayarımın IP sı değil!!! Ne yapıcaz. Tüketici mahkemesi vehttp://bilisim.izmirpolis.gov.tr adresinden başlayacağım. Yasal yollardan bilgisayar kullanıcılarının başının derdi olan ve genelde spam iletisi şeklinde gelen yada bannerlarda yer bulan bu can sıkıcı reklamların ve bu hizmetlerin durdurulması için bir girişim başlatalım diyorum.Bunu donanimhaber ailesi olarak yapabileceğimizi düşünüyorum. KONUYLA İLGİLİ NELER YAPILABİLİR.fikirlerinizi lütfen paylaşın...Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muuusti -- 26 Şubat 2008; 18:43:11 >

• ringofondan benle ilgili firmalarının tuttuğu tüm datları istediğim vakit.güvenlik açısından veremiyoruz. diyolar fakat isterseniz telefonda söyleyim siz not alın biz istediğiniz belgeleri yazılı olarak gönderemiyoruz. diyorlar,peki neden??? gerçi araştırınca neden oldğu belli oluyor...
    http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ringofon
    güvenlik açısından nasıl bir sakınca var dediğimde sizin üyemiz olup olmadığınızı nerden bilicez diyorlar fakat beni üye yaparken kimliğimden emin olmadan yapmışlar, çok sinirliyim yaa arkadaşlar bildiğiniz gibi değil.önemli olan 300-400 kontor değil, malum firmaların bu kadar çözüme kapalı olmasındandır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ISS Önerisi, detaylar konuda.
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.