Bildirim
B segment araç fiyatları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Şu yaris tam bir israf
Esasında hiçbiri parasını hak etmiyor, ama insanlar almaktan geri durmuyor, haliyle sürekli artıyor fiyatlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 23 Ağustos 2017; 11:42:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaş düz en boş manuel yarisi 52500 e kapattı.
Tipsiz mi tipsiz şekilsiz mi şekilsiz ama işte 2. el ve sorunsuzluk ve nispeten ucuzluk.
Seat ibiza ile leon için fiyat sormaya gittik doğuşa adamlar indirim bile yapmıyorlar bu nasıl iş anlamadım eskiden 5 6 bin lira indirim yapıyorlarken insanların bu arabaları çok tercih etmesinden adamlar artık adam akıllı indirim yapmıyo burnundan kıl aldırmıyorlar tabiri caizse
TOYOTA YARİS 86.700 mü ?
OHAAA
Seneye C sınıfı başlangıç fiyatları 100 bin lira, buraya yazıyorum -
Doğru söylüyorsun en fazla alacağın indirim 1000 lira olur.
Tamamen taleple alakalı bir durum maalesef.
hey gidi...ulkenin geldigi noktaya bak...
vakti zamaninda bu forumda 60bine Passat mi olurmus? yada Passat gercek D sinifi midir degil midir? gibi konular olurdu.
simdi 100bine B sinifi.
sorun yok, nasilsa cogunluk hep 50liralik koyup cozuyor isini. -
ülke zenginleşiyor napalım,ucuz satsınlarda fakirmi desinler.
derdini muhtara söyle o da muattabına gidince söylesin.
yada yolda görürsen atletli adama söle o iletir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufuk-34JD58 -- 23 Ağustos 2017; 12:43:13 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben bir ay once C3 otomatik aldim 69 000 tl'ye malesef bu fiyatin altina b sinifi otomatik arac almak mumkun degil, ikinci elin de fiyatlarini artiracak bu vergi artislari malesef.. -
2018'e doğru giden şu günlerde, güçlü Türkiye ve yeni Türkiye için hiç bir şey bu fiyatlar, 100.000TL'yi göreceğiz 2018 başı itibariyle elhamdülillah.
2023'de B segmentte hedef 200.000TL -
memura % 4 zam verildi. araç fiyatları 1 yılda %40 arttı. aradaki kaybın ekmeğini kimler yiyor hesabı size bırakıyorum.
sürekli araç alınacak bu teker dönecek. ancak sürekli oy verilmeli mi?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X