Şimdi Ara

B Segment Araçların Konfor Sıralaması (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
133
Cevap
1
Favori
6.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buradaki konfor tam olarak neyi kapsıyor bilmiyorum da benim fiesta bozuk yollara, tümseklere falan hiç gelmiyor. Fırtınadaki kayık gibi sallanıyor resmen. Belki dandik lastiklerle de alakası vardır bilmiyorum. Ama düz yolda sürüşü, direksiyon hassasiyeti, koltukların rahatlığı falan çok iyi. Yormuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: autindustry

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

üşenmedim çekirdeğimi aldım bir yandan ofiste okudum konudan kopup afedersiniz sidik yarışına girmiş gibi olmuş biraz :) ancak arkadaşın wv polo fanı olduğunu daha ilk bana yazmasından anlayıp hiç uzatmadan yok saydım çünkü civic ci tayfa 1 wv ci ler 2 benim gözümde bileklerini kesseniz yinede laf söz söyletmez en güzel arabadır onlar için ben cebimdeki param kadar araba severim olmayacak hayallerim için değil 200 küsür bin tl gidip asla polo almayacağıma göre arkadaşın 1000 cc lik polosuyla mutlu mesut camlarını açarak 700 km yol yapıp tatile gittiğini hayal ettim :) ama ne yaparsa yapsın gerçek olan birşey var ki polo b sınıfı bir araç o gönlünde belki premium yaşıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

Bu mesaj silindi.

B SEGMENTİ polo ve fiesta nın yalıtım ve malzeme kalitesi C SEGMENTİ corolla ve civic ten FAZLASIYLA iyi öyle mi?    , Buna sadece gülerim   . Mizah tekniğiniz iyi ama geliştirmeniz lazım   .

• yanlış bilmiyorsam rapid ve clio b sınıfı..bu iki b segment de clio derim.

• Artiz ne arar la bazarda, demek gibi binek (ne demekse) de konfor aramak. Go-kart diyorum ben bineklere

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

üşenmedim çekirdeğimi aldım bir yandan ofiste okudum konudan kopup afedersiniz sidik yarışına girmiş gibi olmuş biraz :) ancak arkadaşın wv polo fanı olduğunu daha ilk bana yazmasından anlayıp hiç uzatmadan yok saydım çünkü civic ci tayfa 1 wv ci ler 2 benim gözümde bileklerini kesseniz yinede laf söz söyletmez en güzel arabadır onlar için ben cebimdeki param kadar araba severim olmayacak hayallerim için değil 200 küsür bin tl gidip asla polo almayacağıma göre arkadaşın 1000 cc lik polosuyla mutlu mesut camlarını açarak 700 km yol yapıp tatile gittiğini hayal ettim :) ama ne yaparsa yapsın gerçek olan birşey var ki polo b sınıfı bir araç o gönlünde belki premium yaşıyor

Alıntıları Göster

700 km değil bir depo 42 litre benzin ile 1.000 km..

Valla istediğini söyle.. ister çayını al bürona geç ister kahveni al dükkanına geç..

2018 aralıkta 97 bine aldığım polo bugün 170 bin gideri var ki üzerinde 10 bin extra var onu söylemiyorum bile..

Euro cinsindem 5000€ kârım var sürdüğüm arabadan..

Rio olsaydı yaparmıydı bu kadar kâr ? 2018 aralık ayında 90 bine rio alsaydım bugün 170 bine satabilir miydim ?

Ayrıca bugün polo yarın başka bir arabam olur. Şahsen c200d düşünüyorum.. poloya hayatımızı ipoteklemedik..insanları aynı sınıfa ve kalıba koymayı bırakın. Bir tek siz akıllısınız. Neymiş bir hondacılar 2 vw ciler miş.. ne olacaktı bir hyundai iki kia cılarmı olacaktı ?? Dünyada sürüş zevki ve kalitesi yüksek tipi düzgün iki markanın arabalarını sevenlerden daha doğal ne olabilir ? 70 yaş üzerine hitap eden corollayı mı sevsinler.. ayda 100 tane zar zor satan içi yazın iğrenç plastik kokulu rio yu alıp satmak için 3 ay sırada mı beklesin ?

Şimdi kahveni içebilirsin.. yarasın tosunuma

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Ben adama kol diyorum o bacak diyor.. ne yapayım ben.

B segmentten konuşurken gittik sportage..

Öncesinde polonun %96 yolcu güvenlik seviyesini üstğn çabanla %82 ye indirdin şimdi daha fazla kâr ederdin diye bana öğütte bulunuyorsun yüksek mühendis..

Yanlız ben sana birşey diyimmi.. ben poloyu kâr etmek için almadım, sürmek için aldım ve ben kore arabasına para vermem. İsterse ağzıyla kuş tutsunlar..

Arabaya da doymuş bir insanım.. hayatımda 370z pert etmiş. Z4 2 sene sürmüş.. e350 ile 1.5 sene yaşamış, charger r/t 6 aykadar sürmüş.. bir gurbetçiydim.. dahasıda var ama senle konuşunca sana benziyorum..

Onun için bana şu araba daha iyi falan sportage falan gelme.. içinden geçecek niceleri oldu bende

• Bu gidişle B segmentine dr binemeyeceğiz.

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Gercekleri hazmedip içinde oksijenle yaktıktan sonra oluşan histir o hissettiğin. Yoksa agresif falan olduğum yok..

Ben polo ile sportage karşılaştırmıyorum. Yahu sen ne ilginç bir karaktersin. Böylemi yüksek mühendis olunur ? Hay Allah.. ben kore arabaları almam diyorum. Adam polo ile sportage karşılaştırma diyor :))) şaka gibisin.. neyse euroncap değerlerini bile kendine göre yorumlayıp puan kıran bir yüksek mühendis var karşımda :))

Bunuda geçtik.. neymiş gurbetçi olmakla övündüğüm ? Övündüm mü ben ? Hangi cümlede geçiyor.. Yüksek mühendissin Türkçen iyidir. Anlarım anlat hele.. Ama ingilizcem de iyidir he :))İspanyolcam da var.. senin gibi olmak övünmek zevkliymiş dostum.. neyse gelelim sadede.. ülkenin yükselen starları kore arabasıymışş mışş.. hede hüde hebele hübeleee duydu biryerlerde bişeyler.. 10 yıl garantiyi verirsen bırakta olsun bişeyler.. ama ne hikmetse.. san diego los angeles irvine taraflarında o kore arabaları pek görünmüyor ?? Yani ben göremiyordum ? Sen görüyormusun ? :)) Genelde toyota honda nissan ve mazsa görüyordumm. Tüh be 10 yıl garantide işe yaramadı.. neyse hadi kanıtlayalım bu durumu..

https://www.goodcarbadcar.net/2019-us-vehicle-sales-figures-by-model//

Mümkünse bakıp ilk hyundai modeli kaçıncı sırada söylermisin.. sana zahmet olacak.. aşağılarda bir rio karnavalı olacak pardon elantra olacak :) :) : )

Olurda link fake falan dersin diye birde şu linki koyuyum :))

https://www.caranddriver.com/news/g32006077/best-selling-cars-2020/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=arb_dda_ga_cd_md_bm_hp_g32006077&gclid=CjwKCAiAzNj9BRBDEiwAPsL0d1dqcK6x4cY4Q5emiew6sDB1FETwmPDXBObaz3U3BvBafhSd1ag5URoCvYsQAvD_BwE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pbmax -- 20 Kasım 2020; 3:45:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

B segment araclarin ortak ozelligi 100 kmh den sonra ruzgar yol sesi almasii.. uretimi bitmis 15 yillik punto da tabi yol sesi gelir..

B segment yeni kasa polo aracimda 190 kmh hizda bile motor sesi yok. Yol sesi rahatsiz etmiyor. Yolda gezmiyor.

Ovmek icin soylemiyorum ama çakma c segment egea dan katmer katmer iyidir polo..

Egea nasil c segment oluyo onuda anlamis degilim..

Mesela celysee b segment ise egea nasil c segment ?

Egea c segment ise megane ne ? D segment mii.

Herkes bulmus yolunu nasilsa karisan yok ohh baba ..egea s class hocam yanlisin var :))

Alıntıları Göster

Atıyorsun bari üsturuplu at.

"190 kmh hizda bile motor sesi yok. Yol sesi rahatsiz etmiyor. Yolda gezmiyor."

Bir de övmek için söylemiyorum yazmış sanırsın ki kıytırık B sınıfı araç değil Mercedes S serisini anlatıyor.

Polo almadan önce 1.0 motorlar 80 binde biter diyordun aracı aldın Mercedes S serisi oluverdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

Atıyorsun bari üsturuplu at.

"190 kmh hizda bile motor sesi yok. Yol sesi rahatsiz etmiyor. Yolda gezmiyor."

Bir de övmek için söylemiyorum yazmış sanırsın ki kıytırık B sınıfı araç değil Mercedes S serisini anlatıyor.

Polo almadan önce 1.0 motorlar 80 binde biter diyordun aracı aldın Mercedes S serisi oluverdi.

Alıntıları Göster

Ne o cvp bulamayınca eski msjlar cımbızlanmaya başlanmış ya bu kadr da olmzz :)) acizlik başka bişey değik.. evet her defasında diyorum diyeceğimde.. yanılmışım.. 80 binde bitmeyeceğini kanıtlayan binlerce onbinlerce 1.0 motor yollarda şu an..

Ve ayrıca s class la karşılaştırmak değil amacım ama evet hatta 210 da bile motor sesi gelmiyor.. bahsettiğim motor 1.0tsi.. turbosuz 1.0 ı bilmem. Sevdiğim bir motor değildir.

Evet varmı başka sual.. ?

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster

Şu msjında o kadar yanlış bilgi varki bi başlasam akşam olur tabiri caizse..

Mesela california gibi hiçbir yer için referans olamayacak kadar refah düzeyi yüksek demişsin.. ya bırak Allahını seversen.. yaşamadan görmeden okumadan konuşmak ne kolay. Nufusun çok büyük bir kısmı meksikalı latin amerikalıların oluşturduğu bir eyaleti ettniz isviçre.. hoş isviçreyide gördüm neyse..

California da ki çok uluslu ve farklı kökenden ysşayan onlarca halk var.. ve otomobiller bölgeden bölgeye farklılık gösterir. Mesela hungtinton beach taraflarında genelde benz bmw audi görürsün çünkü para çoktur.. çıkarsın santa ana tarafına görürsün 20 yıllık çöp toyota honda vs.. gidersin LA beverly hills tarafına ordada en ucuz araba benz olur.. heryer porsche lambo vs..

Yani demem o ki.. hyundai kia vs varsa California tarafında vardır.. sen git bir nevadaya yada corolinaya .. amerikan arabasından başka birşey göremezsin..10 yıl garanti vererek yıllarca amerikan adi arabalarından bıkanlara sstabilirsin.. adamlar 3 senede çürüyen chrysler görmüşler ford görmüşler.. 10 yıl garantiyi görünce atladılar kore arabalarına ama işte bu kadar oldu.. top 25 de en sonda bi hyundai olabildi..

Neyse kime ne anlatıyorum..

• quote:

Orijinalden alıntı: pbmax

Ne o cvp bulamayınca eski msjlar cımbızlanmaya başlanmış ya bu kadr da olmzz :)) acizlik başka bişey değik.. evet her defasında diyorum diyeceğimde.. yanılmışım.. 80 binde bitmeyeceğini kanıtlayan binlerce onbinlerce 1.0 motor yollarda şu an..

Ve ayrıca s class la karşılaştırmak değil amacım ama evet hatta 210 da bile motor sesi gelmiyor.. bahsettiğim motor 1.0tsi.. turbosuz 1.0 ı bilmem. Sevdiğim bir motor değildir.

Evet varmı başka sual.. ?

Alıntıları Göster

180 km hızda motor sesi gelmediğine eminsen git kulaklarını muayene ettir. Duyu kaybın var sanırım.

210 km iddiana ise sadece gülüyorum. 1.0 tsi motorun 210 km hıza çıkması için uçurumdan aşağı atman lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acil Stop -- 20 Kasım 2020; 12:10:35 >

• pbmax P kullanıcısına yanıt

Çok güzel sıkıyorsun, keyifle okuyorum  

Şirket aracı olarak yeni polo 1.0 dsg var.

Hangi sürtünmesiz ortamda 95 beygir araba ile 210 gördün de hele.

Kendi arabamla gideyim oraya da 260 falan göreyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Acil Stop

180 km hızda motor sesi gelmediğine eminsen git kulaklarını muayene ettir. Duyu kaybın var sanırım.

210 km iddiana ise sadece gülüyorum. 1.0 tsi motorun 210 km hıza çıkması için uçurumdan aşağı atman lazım.

Alıntıları Göster

210 yaptığını kanıtlama gereği duymuyorum ama yapıyor. Ve bu hızda bile motor sesi yok. Rioyla karıştırıyorlar şu arabaları yazık ya..

5 ileri vites bir araba düşün 100kmh hızda devir 2300dd..

Sürmeden denemeden yorum yapanlar komik duruma düşmeyin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.