Şimdi Ara

B sınıfı otomatik araç arama macerası - Mitsubishi alındı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
9
Favori
10.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kazasız belasız keyifli sürüşler dileriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende aynı sizin gibi 2-3 aydır takip ediyorum, Piyasa felaket iyi ki durumunuz varmış ve 0 km bir araç alabilmişsiniz. Bakalım biz napıcaz
  • Güle güle kazasız belasız kullanın hocam. Neden Kia Rio'yu elediniz? Ben de bu aşamadayım. Ama Rio'nun iç mekanı olsun dış görüntüsü olsun daha tok bir araç gibi duruyor.
  • Rio sınıfın büyüklerinden (Mitsubishi'den 25 cm uzun) ancak otomatik klima hiç bir donanım seviyesinde yok. Multimedya ekran ile almak istiyorsanız da fiyat 120'lere dayanıyordu. Motor 1360 cc olduğundan bir üst vergi diliminde, yakıt da 2lt kadar fazla idi şehir içinde. Bu sebeplerle elemek zorunda kaldım.
  • Akıllıca bir seçim olmuş. Bu devirde, piyasası olan-olmayan diye bir şey kalmadı bence.

Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nazım kurtoğlu -- 11 Aralık 2019; 16:20:3 >
  • sonsamuraii S kullanıcısına yanıt
    Bunlar da ikinci el alternatif mitsu lar. Piyasa daha da uçmadan değerlendirilebilir.

sahibinden.com
    Mitsubishi / Space Star / 1.2 Intense / SAHİBİNDEN 13.780 KM DE TEMIZ sahibinden.comda - 758870294
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-sahibinden-13.780-km-de-temiz-758870294/detay

sahibinden.com
    Mitsubishi / Attrage / 1.2 / Intense Plus / OTOMATİK FULL SIFIR ATTRAGE TR DE TEK sahibinden.comda - 765470360
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mitsubishi-otomatik-full-sifir-attrage-tr-de-tek-765470360/detay

• hayırlı uğurlu olsun tekrardan. Gerçekten mantıklı bir seçim olmuş. Mitsubishi'nin hep o Carisma serisine hayrandım.
    Piyasada iyi alınıp satılan arabaların fiyatları uçmuş. 2010 model bir Honda'ya 70-80 bin istenen yerde bu fiyata sıfır almak akıllıca.

Çevremde "zor satılır" denilen araca sahip arkadaşlarım makul fiyattan koyduğunda araçlarını 1 hafta içerisinde sattılar. Eskidenmiş o.

Bu algının yıkılmasını beklemiyorum. Yıkılmasını da bir yandan istemiyorum.
  • Araçlara yaptığın yorumlar gülünç. Yok motor ile şanzıman uyumsuzmuş, fransızla işi olmazmış. Adam senelerce ar-ge, binlerce test yapıyor gelmişsin motor şanzıman uyumsuzmuş, vay anasını... Şanzıman konforsuz veya sorunlu dersin anlarım da, motorla uyumsuz şanzıman koyup kendini mi sabote edecek bu adamlar.

Ayrıca 100 bin gömdüğün arabaya bak, senelerdir araba ile içli dışlıyım ilk defa duyduğum bir model. Elinde patlar, yıllarca yağmur sensörüyle oynar, anahtarsız girip girip çıkarsın. Burada arabaları kötüleyip fındık motorlu arabanın piyasasını yapma çabandan, elinde patlayacağının farkındasın...

Piyasası olmayan araba var mesela chevrolet falan, onların bir çok alıcısı var. Bu araba öyle bir şey değil, arabanın varlığından bile haberdar olmamak başka bir şey, piyasası olmaması başka bir şey. Bu modelin varlığından haberdar kişi sayısı türkiyede 10 bin kişi bile değildir, vahim bir durum geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkjn -- 11 Aralık 2019; 18:6:35 >

• Hayırlı olsun, uzun vadede sorunsuz bi şekilde az yakıtla kullanılır.

Ama kşisel görüşüm şu piyasada bile 100 bin verilecek bi araç değil. Çok basit, üretim maliyeti oldukça düşük, zerre keyif unsuru olmayan bi araba, rakiplerine göre de böyle. Testlere göre de hiç iç açıcı bi araç değil, paranın alabileceği en kötü yeni araba gibi sıfatları var.

• quote:

Orijinalden alıntı: volkjn

Araçlara yaptığın yorumlar gülünç. Yok motor ile şanzıman uyumsuzmuş, fransızla işi olmazmış. Adam senelerce ar-ge, binlerce test yapıyor gelmişsin motor şanzıman uyumsuzmuş, vay anasını... Şanzıman konforsuz veya sorunlu dersin anlarım da, motorla uyumsuz şanzıman koyup kendini mi sabote edecek bu adamlar.

Ayrıca 100 bin gömdüğün arabaya bak, senelerdir araba ile içli dışlıyım ilk defa duyduğum bir model. Elinde patlar, yıllarca yağmur sensörüyle oynar, anahtarsız girip girip çıkarsın. Burada arabaları kötüleyip fındık motorlu arabanın piyasasını yapma çabandan, elinde patlayacağının farkındasın...

Piyasası olmayan araba var mesela chevrolet falan, onların bir çok alıcısı var. Bu araba öyle bir şey değil, arabanın varlığından bile haberdar olmamak başka bir şey, piyasası olmaması başka bir şey. Bu modelin varlığından haberdar kişi sayısı türkiyede 10 bin kişi bile değildir, vahim bir durum geçmiş olsun.
    Gülünçse, gülüp geçin beyefendi. Evet i20'nin motor-şanzımanı gerçekten uyumsuz. A4CF1 koduyla 2006'dan beri kullanılan fi tarihinden kalma bir şanzıman. 2006 Elentra'da da kullanıldı, i30'da da 2019 i20'de de. Otomotiv mühendisliğinin basit bir kuralı vardır, şanzıman araca uyumlu tasarlanır. B sınıfı bir araç tasarlıyorsanız ilk hedefiniz hafif bir şanzıman, nispeten güçsüz bir motoru araca ezdirmeyecek yapıda ve ekonomik olmalıdır. i20'ye bakıyoruz, vites geçişleri hissediliyor, performans desen yok, yakıt tüketimi olarak da 10-11 litre! Yahu bu şanzımana uyumsuz demeyeceğiz de hangisine diyeceğiz? Adam orta sınıftaki aracıyla B sınıfı aracına aynı şanzımanı koyuyor, baştan kaybediyor yani. Üstelik kafaları 15 sene sonra dank ediyor ve şanzımanı değiştiriyorlar!

Gittim test ettim, bulabildiğim her teknik dokümanı okudum, şanzımanını motorunu inceledim, ilk konuda anlattığım ve belli ki anlayamadığın bir şekilde kendimce bir mantığa oturttum ve aracı aldım. Hiç bir zaman satılır mı diye düşünmedim, kapı sesini dinlemedim, ya @volkjn gibi otomotivle içli dışlı adamlar yeterince içli dışlı değilse ve bu markayı tanımıyorsa gibi bir düşüncem de olmadı. 100 bin de gömerim 200 bin de, senin de anca çenen yorulmuş olur, kusura bakmayasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hayırlı olsun, uzun vadede sorunsuz bi şekilde az yakıtla kullanılır.

Ama kşisel görüşüm şu piyasada bile 100 bin verilecek bi araç değil. Çok basit, üretim maliyeti oldukça düşük, zerre keyif unsuru olmayan bi araba, rakiplerine göre de böyle. Testlere göre de hiç iç açıcı bi araç değil, paranın alabileceği en kötü yeni araba gibi sıfatları var.
    Teşekkür ederim, bir yukarıdaki mesajımda belirttiğim gibi mantık silsilemi gözden geçirecek olursanız üretim maliyeti yüksek ve performanslı bir araç aramadığımı, şehir içi kullanımlarda ekonomik ve sorunsuz olmasının ilk kriterim olduğunu görürsünüz. Paranın alabileceği en kötü araç mı bilemem, çok paranız varsa belki, bence de bu paranın alabileceği en mantıklı araçtır. Keyif de görecelidir, kimi uzayıp gitmesinden keyif alır kimi az yakmasından. Beni yolda bırakmayacak araç en keyifli araçtır benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Hayırlı olsun, uzun vadede sorunsuz bi şekilde az yakıtla kullanılır.

Kac km sürdünuz acaba?

Zerre keyif unsuru olmadigina kanaat getirmek icin?

atttage veya ss gayet seri, o yukseklige gore cok iyi yol tutusu olan, 65bin km de bile sagindan solundan ses gelmeyen, bu segment icin full donanimli denecek araclar.

Evet en kotu sifir araba unvani var ama nerede abd de, abd de ki araclari goz önüne alarak degerlendirin derim.

Ayrica gene abd de hybrid olmayan en az yakan benzinli unvanida var bunuda unutmayalim

Bu donanimda, japon, 5 yil garantili ve cvt ve bu kadar az yakan arac gosterin bu fiyata olsun ama?

Hayirli gunler

• tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Ben kişisel görüşümü belirttim, az yakıyor diye 100 bin mi verelim bu araca. Yakıt çok önemliyse buna 100 bin verileceğine 65e 2013-2014 modeli var aynı araba, bi farkı yok o alınır yani. Keyifsiz olduğunu anlamak için 5 dakikalık test sürüşü bile yeterli, iç mekan kalitesi, yalıtım, konfor, sürüş kalitesi namına hiçbir espirisi yok aracın, iç mekanda en ufak albenisi, insanı çeken bi unsuru yok, 2000 model gibi duruyor. bunlardan bahsediyorum. Böyle düşük maliyetli bi aracın daha ucuz olması lazım şu piyasada bile. Az yakıyor ama evet... Bu araç b segmentinde geçiyor ama a segment olan i10 bile çok daha çekici, zevkli ve ruhu olan bi araba. Kalite,yalıtım vs aynı ayardalar zaten. Esasen bu aracı a segmenti ile karşılaştırmak lazım. Boyut olarak da a segmenti sınırları içinde. Günümüzde b segmentleri büyüdü, space star küçük kalıyor yanlarında.

B segmentte olduğunu varsayarak da bu segmentte donanımlar epey gelişti, sonradan takılma ekran ve yağmur sensörü olunca full olmuyor artık.

Abd ile de kısıtlamaya gerek yok, avrupada top gear değerlendirmesinde10 üzerinden 3 yıldız almış bi araba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 12 Aralık 2019; 1:56:57 >

• lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Hocam i10 dediğimiz kibrit kutusu bu araçtan 15 cm daha kısa. Ve şu anda üst paket fiyatı 95.000 civarında. Hantal şanzımanı, yine şehir içi minimum 7.5-8 litre yaktırıyor. 2 senede kapı içlerinin deforme olduğu, kapı kolunun elinizde kalabileceği bir araç. Sürücü kursları bile i20'ye geçti öyle söyleyeyim. Space star'a 98,500 pahalı, bu araca 95,000 ucuz diyorsanız bir tane daha alabilirsiniz. Yok bu segment için pahalı fiyatlar diyorsanız bugünün şartlarında o hepimizin ortak görüşü maalesef.
  • mitubishi elektrik klima

• quote:

Orijinalden alıntı: Rektifier

mitubishi elektrik klima
    Evet şirket klima da üretiyor. Hatta daha fazlası. Klimadan endüstriyel robotlara, yardımcu sürüş asistanlarından marş motoruna, yürüyen merdivenden asansöre, nükleer enerjiden yarı iletken elektroniğe, eskavatörden uydu sistemlerine kadar teknolojinin her alanından üreten bir firma. Mitsubishi bugün kapansın otomobil videosu izleyecek monitör bile bulamazsınız:)

Ha bunun bana ne faydası var derseniz onu da ufak bir örnekle açıklayayım. Ankara soğuğunda bu "fındık" motorlu araç 1-2 dakika içerisinde sıcak hava üflemeye başlıyor. Nasıl oluyor derseniz şu linki inceleyin. Klimadaki tecrübesinin otomobil üzerindeki ufak bir yansıması.

Mİtsubishi PTC Heater

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52FA4E8AC -- 12 Aralık 2019; 9:53:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-52FA4E8AC

Hocam i10 dediğimiz kibrit kutusu bu araçtan 15 cm daha kısa. Ve şu anda üst paket fiyatı 95.000 civarında. Hantal şanzımanı, yine şehir içi minimum 7.5-8 litre yaktırıyor. 2 senede kapı içlerinin deforme olduğu, kapı kolunun elinizde kalabileceği bir araç. Sürücü kursları bile i20'ye geçti öyle söyleyeyim. Space star'a 98,500 pahalı, bu araca 95,000 ucuz diyorsanız bir tane daha alabilirsiniz. Yok bu segment için pahalı fiyatlar diyorsanız bugünün şartlarında o hepimizin ortak görüşü maalesef.
    i10 kibrit kutusu, space star salon salomanje zaten... İç hacim olarak aynılar, fark varsa da hissedilmeyecek seviyede. 6 yaşında i10 kullandım, kapı kolu elimde kalmadı, hiçbir yeri de deforme olmamıştı. Sürücü kursları kriterse i20 alsaydınız...

Neyse hiçbir eleştiriyi kaldıramayacaksınız belli, tekrar hayırlı olsun.

• "Mİtsubishi PTC Heater" bu ne işe yarıyor ve hangi araçlarda kullanılıyor?
  • Suzuki Baleno yu incelemiş miydiniz hiç ? Bende benzer kriterlerle yola çıkıp Baleno almıştım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Benimde küçük bir satma hikayem var ;

Saat 12.30 da nisaan micra 1,2 cvt ( eşimin ) aracı sahibindene koydum 12:35 te satışı kaporasını aldım. Resmen çeyrek altın gibi. İlk arayan aldı.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.