|
Bildirim
|
Elinize sağlık çok bilgilendirici bir konu olmuş teşekkür ederiz. Araç 10 numara maşallah iyi günlerde kullanın kazasız belasız :) arkadaki kırmızı mazda da sizin sanırım o da pek yakışıklı
|
5 dedin 9 dedin, topladın 30 dedin arkadaş.
45-55 bin aralığında araç bakıp 100 binlik araba almışsın. |
Olay örgüsü çok güzel kurulmuş , çerezlik bir yazı olmuş. Aradığınız özellikler için bu kadar emek vermemeniz gerekirdi ama ülkenin durumu şu an böyle. İnsan gibi sürüş keyfi alacağınız bir araba almak için aylarca araştırma yapıyorsunuz.
|
Araçlara yaptığın yorumlar gülünç. Yok motor ile şanzıman uyumsuzmuş, fransızla işi olmazmış. Adam senelerce ar-ge, binlerce test yapıyor gelmişsin motor şanzıman uyumsuzmuş, vay anasını... Şanzıman konforsuz veya sorunlu dersin anlarım da, motorla uyumsuz şanzıman koyup kendini mi sabote edecek bu adamlar.
Ayrıca 100 bin gömdüğün arabaya bak, senelerdir araba ile içli dışlıyım ilk defa duyduğum bir model. Elinde patlar, yıllarca yağmur sensörüyle oynar, anahtarsız girip girip çıkarsın. Burada arabaları kötüleyip fındık motorlu arabanın piyasasını yapma çabandan, elinde patlayacağının farkındasın... Piyasası olmayan araba var mesela chevrolet falan, onların bir çok alıcısı var. Bu araba öyle bir şey değil, arabanın varlığından bile haberdar olmamak başka bir şey, piyasası olmaması başka bir şey. Bu modelin varlığından haberdar kişi sayısı türkiyede 10 bin kişi bile değildir, vahim bir durum geçmiş olsun. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quattro -- 8 Aralık 2019; 18:6:50 > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-52FA4E8AC -- 8 Aralık 2019; 18:49:55 > |
|
ben de aynı durumdayım, otomatik araçların fiyatının gereksiz yere yükseldiğini gözlemleyip manuel araç almıştım, o da çözül olmadı, satıp tekrar otomatik arayışına girdim. Yalnız aracı alıp sattığım dönemde fiyatlar bir miktar daha artmış. Anlam veremiyorum, sanırım araçsız kalacağım. size hayırlı olsun, ancak zor bir araç almışsınız, umarım uzun yıllar kullanırsınız. |
|
|
|
|