Şimdi Ara

B sınıfı otomatik araç arama macerası - Mitsubishi alındı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
9
Favori
10.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
25 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • aracın kalitesini felan bilmem ama yolda gördüklerim üç tekerli motor kadar küçük zor farkediliyor, otobüs kamyona dikkat edin görmeyebilirler,hayırlı olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tasshelhoff kullanıcısına yanıt
    Hocam bu benzin dahil kısmını nasıl hesaplıyoruz. 100 km lpg tüketimine yarım litre benzin mi ekliyoruz. 100km lpg de ortalama çalıştırmaya ve geçişe bağlı olarak ne kadarlık bir benzin tüketimi oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34HIL34

Hocam bu benzin dahil kısmını nasıl hesaplıyoruz. 100 km lpg tüketimine yarım litre benzin mi ekliyoruz. 100km lpg de ortalama çalıştırmaya ve geçişe bağlı olarak ne kadarlık bir benzin tüketimi oluyor.
    Ben ilk lpg taktidigimda ve takip eden kis mevsiminde 2 kere olctum.

Once benzini ve lpg yi fulledim, sonra gunluk kilometre sayacini sifirladim.

Bu sekilde 2500 km surdum, sonra benzini tekrar doldurdum. Alinan benzini gidilen km ye böldüm boylece uzun vadede ortalama km ye dusen benzin tuketimini buldum.

Ayni sekilde bu 2500 km boyunca lpg fislerinide atmadim, onuda benzer sekilde hesapladim.

Ha 1000 km de de olcebilirsiniz ama ben benzin iyice azalana dek surmeyi tercih ettim.

Hayirli gunler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de piyasa ile ilgili biraz konusayım. 2 haftadir hic nedensiz c sınıfı aracımı sattigim icin b sınıfı arac ariyordum. 60-65 gibi bir fiyatı ariyorken 2017 1.2 tsi ibizaya 75 verdim aldim. madem para vericem bari turbosu olsun dedim. bu aracın 2017 bayi cikis fiyatı 51bin imis.
    bi bayide tanıdık var. markalar sıfırların fiyatı cok arttigi icin arac getirmiyor diyordu. parası olan da satin aldıgı icin arac yok satıyor diyordu. sıfır b sınıfı araclar 100 bin tl uzerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: netttt2627

Bu mesaj silindi.
    Hocam Mazda 3 ile 5. senem bitti. Henüz 3 aylıkken bir inceleme yazmıştım, hiç bir görüşüm değişmedi ve uzun yıllar da satmayı düşünmüyorum diyebilirim:) Aşağıdan görüşlerimi okuyabilirsin.

Mazda 3 inceleme
  • Hayırlı olsun, hiç toyota yaris düşündünüz mü? Düşündüyseniz almama almama sebepleriniz nelerdir?

• BLADEEEE kullanıcısına yanıt
    hep öyle olmuyor mu hocam ?

25 dedim 35 dedim 60 bin liram vardı 100 bin liralık aldım. abim 12-13 bin demişti yıllar önce ben accent falan bakarken ona, o gitti 23 bine araba aldı, diğeri 15 binlik bakarken 33 bine aldı. örnekleri çok...
  • ozkanb O kullanıcısına yanıt
    Mazda 3 hep kalbimde kalacak ya, o tasarımı, donanımı, dizaynı. Ancak B sınıfı alalım biz, onu da bulabilirsek tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hayırlı uğurlu olsun.

Kazasız belasız kullanmanız dileğimle.

Ben 100 bin lira verecek olsam 2. el 308 tercih ederdim sanırım.
  • kerotobil K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Yaris'in makyajlı arka tasarımını beğenmiyorum. Makyajsızlar 2016'ler de donanımına göre neredeyse 100.000 sınırındalar, onun için tercih etmedim yoksa bu sınıfın en iyilerindendir.
  • lojistisyen kullanıcısına yanıt
    Bu test sizin yazdıklarınızın ingilizce tercümesi olmuş. fakat bir farkla onlar doksanlardan kalma demiş siz 2000 lerden demişsiniz. videonun sonunda arabanın park edildiği yer çok manidar olmuş.
    Kelley Blue Bookyoutube
    2017 Mitsubishi Mirage - Review and Road Test
    https://www.youtube.com/watch?v=DD_Mk1dvLSo

• garin G kullanıcısına yanıt
    Aman hocam, şimdi savunmaya gelecekler az yakıyor diyecekler...

Arabayı bilen biliyor ben yazdım yazacağımı, daha bişey demem.

• quote:

Orijinalden alıntı: garin

Aracınız hayırlı olsun. Aracı showroomda inceledim. Maliyet düşsün diye xenon farı, anahtarsız girişi ve sinyalli yan aynaları koymamalarını anlıyorum fakat 2013 modellerde bulunan aracın alt orta kısmındaki koruma bakalitlerinden ve yanlardan gözüken siyah plastik marşpiyel çıtalarından 2019lara neden koymadıklarını anlamak gerçekten zor.

Önceki mesajımla alakalı bir düzeltme yapacağım. aracın altındaki kaplamalar ve yan marşpiyeldeki plastik çıtalar cleartec versiyonlarında bulunan parçalarmış. cleartec demek volkswagenin bluemotion u diyebiliriz. cleartec paketinde auto stop&go sistemi, aerodinamik gövde parçaları ve elektronik kontrollü alternatör bulunuyor. 2013 ve 2014 modellerde bu özellikler var. 2015den sonra bu sistem maliyet hesabı yapan temsa tarafından kaldırılmış olsa gerek çünkü diğer ülkelerde bulunuyor. (auto stop&go kırmızıda durduğunuzda motorun stop etmesi ve devam edeceğinizde tekrar çalışmasını sağlayan sistem.)

• Öncelikle hayırlı olsun kesinlikle bayan için çok iyi seçim olmuş benim de eşime almayı düşündüğüm araç nasipse inşallah bu kullanım analizi bekliyoruz ..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.