Şimdi Ara

B SINIFINDA EN İYİ GÖRÜŞ AÇISI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sizce en iyi görüş açısı hangi araçta ?

• ben soruyu anlayamadım lütfen daha açık sorunuz ne ye göre görüş açısından söz ediyorsunuz
  • bundan bahsediyorum
     B SINIFINDA EN İYİ GÖRÜŞ AÇISI
  • görüş açısı konusunda aracı kullanacak insanın tecrübesü en büyük etkendir örneğin yeni araç kullanan bir kişi getzi çok zor kullanır yada jazz' çünkü bu araçlarda geniş göğüs geniş cam bulunmakta görüş açısı biraz kısıtlı diyebilirim yani sıkışık yerlerde manevra biraz zorlar bu araçlarda vururmu vurmazmı diye düşündürür ; fakat tecrübesi yerinde olan kişiler için farketmez bu... bu sınıfta görüş açısı derseniz en iyi araz vw polo ve son kasadan bi önceki ford fiesta derim bu araçlarda görüş açısı yüksektir.
  • hangi aracın en iyisi olduğunu bilmiyorum ancak görüş açısını etkileyecek çok faktör vardır. en önemlisi boyunuz. yani uzunsa ona göre bir araç tavsiye edilebilir. atıyorum; en iyi görüş corsa da, ama sizin boyunuz 1.90. haliyle zorluk çekersiniz ve size daha geniş bir araç gerekebilir.
  • kısa boylu (1,70 ) ve sürüş tecrübesi olmayan biri için , hangisini tavsiye edersiniz ?
  • Mitsubishi Coltta da görüş açısı baya iyiydi , önü minibüs gibi maşallah
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dediğin görüş açısı ford fiestanın bi önceki kasası, vw polo, opel corsa ve bir ihtimal fabia da var derim ama ilk üçü boyu 1.70 olup fazla tecrübesi olmayan için ideal
  • Oturma pozisyonu ve araç yapısına bakarak Fusion bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: coolfire

Oturma pozisyonu ve araç yapısına bakarak Fusion bence.

Nissan Note da Fusion gibi bu konuda
  • quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

Mitsubishi Coltta da görüş açısı baya iyiydi , önü minibüs gibi maşallah

coltun ön camı aşırı büyük; şu ana dek bindiğim arabalar içinde ( binek) en iyi ön görüş açısına sahip araç bence.

arka görüşüde gayet güzel.

coltta 2 metreye kadar sürücülerin rahat ettiği mitsubishi takımında 1.96 lık bir arkadaşın colt tercih etmesiyle onaylanmıştır skınıtı yaratmaz.

hayırlı günler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 10 Mayıs 2009; 19:14:42 >
  • 207 de fena değil sanırım.
  • Getzde güzel görüş açısı var. Ben memnunum şahsen.
  • En kotulerinden biri (hatta en kotusu de olabilir) Opel Corsa D'dir. (2007 ve sonrasi). Epey bi ali$kanlik istiyor, bilginize...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bulker

En kotulerinden biri (hatta en kotusu de olabilir) Opel Corsa D'dir. (2007 ve sonrasi). Epey bi ali$kanlik istiyor, bilginize...

En kötüsü kesin yeni ibiza'dır benden söylemesi

Virajları dönerken kafamı da ileri veya geri dogru götürüyorum, ön yan direk sağ olsun her yeri kaplıyo...
  • quote:

En kotulerinden biri (hatta en kotusu de olabilir) Opel Corsa D'dir. (2007 ve sonrasi). Epey bi ali$kanlik istiyor, bilginize...

Buna Grande Punto yuda ekleyelim.
  • renault scenic dede görüş açısı çok geniş
  • Sebebi tam olarak bu mu bilemiyorum ama, dikiz aynalari on camin ko$esine degil de, kapinin ustunde olup da bi kolun uzerinden cikan araclarin goru$ acilari ben hep uyuz ediyor. Daha once Corsa C kullaniyordum, dikiz aynalari on camin ko$esindeydi ve goru$ inanilmaz rahatti. Corsa'da da, Ibiza'da da, Grande Punto'da da dikiz aynalari 2. belirttigim $ekilde ve kullananlar pek rahat degil gordugum uzere. Dikiz aynalarinin bu $ekilde olmasinin sebebi A sutunun kalin olmasindan kaynaklaniyor sanirim ve goru$u bozan ba$lica sebeplerden biri de bu kalin A sutunu...
  • quote:

Sebebi tam olarak bu mu bilemiyorum ama, dikiz aynalari on camin ko$esine degil de, kapinin ustunde olup da bi kolun uzerinden cikan araclarin goru$ acilari ben hep uyuz ediyor. Daha once Corsa C kullaniyordum, dikiz aynalari on camin ko$esindeydi ve goru$ inanilmaz rahatti. Corsa'da da, Ibiza'da da, Grande Punto'da da dikiz aynalari 2. belirttigim $ekilde ve kullananlar pek rahat degil gordugum uzere. Dikiz aynalarinin bu $ekilde olmasinin sebebi A sutunun kalin olmasindan kaynaklaniyor sanirim ve goru$u bozan ba$lica sebeplerden biri de bu kalin A sutunu...

Corsa C hangisi oluyo ?
  • UNO dada görüş açısı zayıf.buna bide küçücük yan aynaları ekleyin.sollama yaparken ölü nokta görüşü epeyce geniş oluyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.