Şimdi Ara

İBİZA--206 ????

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
838
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu iki araba arasında kaldım yaa hangisi sizce daha uygun ibiza 1.9 TDI sport paketmi yoksa 206 full modifiye mi ??? fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tekstilciiii -- 2 Ağustos 2006; 11:55:34 >

• yakıt önemli diyosan ibiza 1.9 tdi
    ama benzinli olsada olur fark etmez diyorsan 206 gti
    sana tavsiyem bence ibiza al
    çünkü piyasada çok modlu 206 var
    baydı artık
    ama daha fullm odlu bir ibiza gördüm
    o da izmirli
    yani herkes ibiza yapmıyor....
  • Bence 206 gti al temizini bulabilirsen şanslısın
  • tabii ki IBIZAAA
  • ibiza daha kaliteli,daha güvenli...oyum ibizaya
  • BENCE IBIZA AL BIRAZ DAHA GENİŞ..UZUN BOYLUYSAN 206 YA SIGAMAZSIN....IBIZA DAHA SPOR GIBI..RENKLER ZEVKLER TARTISILMAZ..YOL TUTUSUDA ÇOK GÜZEL....
  • ibiza yol tutuşu olsun sağlamlik ve sorunsuzluk olsun herturlu açidan daha ustun 206 dan.
    1.9 tdi son derece performansli bir motor.
    1.6 benzinli cogu motordan daha yuksek performansi var.
    ayrıca spor paket donanımı da son derece guzel.
    kesinlikle ve kesinlikle ibizaya benım oyum
  • Bence de ibiza dostum hele şu 1,9 160 hp lik versiyonu yokmu deli eder yaa
  • Benim Cordoba'dan önceki aracımdı :D bi ara sıkıştım sattım akrabama,her koşulda İbiza derim,206 çok yakar...Yol tutuş,KONFOR,SAĞLAMLIK konusunda kat kat üstündür İbiza,sol şeritte seni asla üzmez..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tekstilciiii

arkadaşlar bu iki araba arasında kaldım yaa hangisi sizce daha uygun ibiza 1.9 TDI sport paketmi yoksa 206 full modifiye mi ??? fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

kesinlikle ibiza tdi,
    206 dan daha iyidir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani
    ...oyum ibizaya

abi ben bi gözlerime bakıtırym, resmen başka türlü okudum yazıyı
  • ibiza.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shamsheytani

ibiza daha kaliteli,daha güvenli...oyum ibizaya

ikisi de 4 yıldız ,ikiside malzeme olarak vasat olarak değerlendiriliyor.

ikisi de içeriye boca ses alıyor

bence birbirlerine üstünlükleri

motor da ayrılır.güvenlik ve kalite de değil.
  • ben de gecen sene İBİZA ile PEJO 206 arasında kalmıstım. Ama bir test surusune cıktım anında karar verdim İBİZA olacak diye. Oyle cekis oyle hızlanma ivmelenme gormedim ben pejoda. Bas bas gitmiyo pejo mereti. İBİZA ise anında hızlanıyo.
    ustelik bu kastetiklerim dizel araclar. ikisi de 1.4 motor ama ibizanın tork degeri ve donanımı cok cok ustun. 10bin km yaptım aldıgımdn bu yana ve tık demedi arac.
    gecenlerde arkadasımın pejo 206sıyla degistik 1 gunlugune pisman oldum arabamı odunc verdigime.pejo hızlanmıyo igrenc bi arac. ben iyi ki zamanında pejo almamısım dedim sonra.
    bir de 206 cok var ortalıkta .ibizanın erkeksi gorunumu harika.
    biir de biliyosunuzdur belki ibiza VW ortaklıgında aractaki motor polo motoru. aynı ozellikteki poloyu 36 milyara ancak alabilirsin ama ibiza cok daha ucuz. Motor onemli racta.

ustelik ibiza'da
    cruise control
    cift airbag
    alumınyum alasım jant
    ABS
    OTOMATIK klima
    4 cam otomatik
    elektirikli katlanabilir aynalar
    sis farları mevcut

sehir icinde yakıt tuketimi de 100 km'de 11 milyon 11.5 milyon yakıyo eger 90-110 km hız arasında hız yaparsan.Gayet BASARILI

• quote:

Orjinalden alıntı: letsgotr

ben de gecen sene İBİZA ile PEJO 206 arasında kalmıstım. Ama bir test surusune cıktım anında karar verdim İBİZA olacak diye. Oyle cekis oyle hızlanma ivmelenme gormedim ben pejoda. Bas bas gitmiyo pejo mereti. İBİZA ise anında hızlanıyo.
    ustelik bu kastetiklerim dizel araclar. ikisi de 1.4 motor ama ibizanın tork degeri ve donanımı cok cok ustun. 10bin km yaptım aldıgımdn bu yana ve tık demedi arac.
    gecenlerde arkadasımın pejo 206sıyla degistik 1 gunlugune pisman oldum arabamı odunc verdigime.pejo hızlanmıyo igrenc bi arac. ben iyi ki zamanında pejo almamısım dedim sonra.
    bir de 206 cok var ortalıkta .ibizanın erkeksi gorunumu harika.
    biir de biliyosunuzdur belki ibiza VW ortaklıgında aractaki motor polo motoru. aynı ozellikteki poloyu 36 milyara ancak alabilirsin ama ibiza cok daha ucuz. Motor onemli racta.

ustelik ibiza'da
    cruise control
    cift airbag
    alumınyum alasım jant
    ABS
    OTOMATIK klima
    4 cam otomatik
    elektirikli katlanabilir aynalar
    sis farları mevcut

sehir icinde yakıt tuketimi de 100 km'de 11 milyon 11.5 milyon yakıyo eger 90-110 km hız arasında hız yaparsan.Gayet BASARILI

ewt haklısın bende anladım ki ibiza daha mantıklı

• IBIZA daha iyi bir seçim.
  • kesınlık ıbıza....
    bır kere anladıgım kadarıyla sen hem guc hemde dızayn olarak ıyı bır araba ıstıyorsun..
    ıbızanın standart cıkısı 175 hp dır bılıyor musun.. ayrıca uretımınde kullanlan 0.70 ve 0.80 lk sac kullanımı guvenlıgını de arttırr.. bırde arkadasın dedıgı gıbı 206 baydı yanı.. ustelık 206 yla kaza yapma..
    ıbıza ya eger modıfıye yaparsan kı ıstersen ban yaparım mukemmel bısı olur..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.