Şimdi Ara

B7 Passat özelleştirme hk. istediklerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba aracımızı değiştirdik ve yeni olan araca bir kaç değişiklik yapmak istiyorum ve sıralama yapacağım sizce bunlardan hangilerini İstanbul'da nerede yaptırabilirim ve sizce gerek var mı diye tartışmak istedim aracımız beyaz modeldir. İstediklerimi maddi açıdan karşılayamayacağım için zaman zaman yapmayı tercih edeceğim ve yıldız koyduklarımı öncelik vermek istiyorum.

1- Cam Filmi ( Nasıl bir şey yakışır bilmiyorum ) ***
    2- Cam Filmi Tavan ***
    3- Camlar için "Rüzgarlık" ***
    4- Bagaj için "Spoiler" ( Önemli değil )
    5- 3D Havuz Paspas ( Zamana ihtiyaç var )
    6- 3D Havuz Bagaj Paspas ( Zamana ihtiyaç var )
    7- Oem Nav Bluetooth Teyp ( Önemli değil )
    8- 2 Ad. Arka Koltuk TV Kafalık ( Önemli değil )
    9- Bagaj Kısmına 2 Ad. JBL Bass ve Bass Kontrol ve Anfi ***
    10- Alarm ( Önemli değil )
    11- Korna ( Önemli değil )
    12- Plaka APP ( Standart yazı ve Çerçevesi hakkında bilgim yok )
    13- Beyaz Led Seti - Park - Kapı Altı - Plakalık - Xenon Seti ( Sisler dahil mi bunlara bilmiyorum ) ***

• Fena olmamis liste yakisirrr passata

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafa tvlerin modasi gecmis, artik her arabada var, bence cirkin ve gereksiz. Arabanin kornasi vardir herhalde, nicin degistirmeyi dusunuyosuna?

Plaka isigi ledli olmasin bence, cok feyk durusu var. kuzenimde A3 sportback var, oda led taktirmis, fast and furious cakmasi gbi olmus

Bagaj spoileride gereksiz, tabi arac 300ps+ degilse, zaten passat spor arabasi degil, endamini bozmayin bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alarm yok mu acaba yeni comfortlinelarda, benimkinde iç denetimli alarm var ve bildiğim kadarıyla tüm passatlarda standarttı o zaman.

13.numara gayet güzel

ama spoiler falan bunlar passata yakışmaz. sportif görünüşlü bir D segmenti için Insignia'ya modifiye yapmak daha iyi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Alarm yok mu acaba yeni comfortlinelarda, benimkinde iç denetimli alarm var ve bildiğim kadarıyla tüm passatlarda standarttı o zaman.

13.numara gayet güzel

ama spoiler falan bunlar passata yakışmaz. sportif görünüşlü bir D segmenti için Insignia'ya modifiye yapmak daha iyi olur.

doğuş oto, b7 comfortline donanımda iç denetimli alarmı çaldı (lastik basınç sensörü ve 230 v prizle beraber!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: osert34

Merhaba aracımızı değiştirdik ve yeni olan araca bir kaç değişiklik yapmak istiyorum ve sıralama yapacağım sizce bunlardan hangilerini İstanbul'da nerede yaptırabilirim ve sizce gerek var mı diye tartışmak istedim aracımız beyaz modeldir. İstediklerimi maddi açıdan karşılayamayacağım için zaman zaman yapmayı tercih edeceğim ve yıldız koyduklarımı öncelik vermek istiyorum.

13- Beyaz Led Seti - Park - Kapı Altı - Plakalık - Xenon Seti ( Sisler dahil mi bunlara bilmiyorum ) ***

diğerlerini bilmem ama bu madde için adres: ender elektronik..
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Alarm yok mu acaba yeni comfortlinelarda, benimkinde iç denetimli alarm var ve bildiğim kadarıyla tüm passatlarda standarttı o zaman.

13.numara gayet güzel

doğuş oto, b7 comfortline donanımda iç denetimli alarmı çaldı (lastik basınç sensörü ve 230 v prizle beraber!)

Basınç sensörü işi karışık, bi ara ekleyip kaldırdılar demek. Bende de yok mesela.

Ya şu alarm ve priz işi hakikaten ayıptır ama.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: akorkmaz11

quote:

Orijinalden alıntı: osert34

Merhaba aracımızı değiştirdik ve yeni olan araca bir kaç değişiklik yapmak istiyorum ve sıralama yapacağım sizce bunlardan hangilerini İstanbul'da nerede yaptırabilirim ve sizce gerek var mı diye tartışmak istedim aracımız beyaz modeldir. İstediklerimi maddi açıdan karşılayamayacağım için zaman zaman yapmayı tercih edeceğim ve yıldız koyduklarımı öncelik vermek istiyorum.

diğerlerini bilmem ama bu madde için adres: ender elektronik..

Açıkçası hocam bir sürü şey için es geçtim bir heves olmuş öyle bir liste yapmışım kendime çok saçma buldum sonradan sonuçta araba orjinal hali en güzel halidir diye :)
    Bir kaç tane ufak şeyleri yaptım şimdi kafam rahat.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.