Babadan aileden zengin olmayan biri
-
-
Çoğu insan durumu iyi olmadığı halde çocuk yapıyor o çocukta ilerde asgari ücrete kirada sürünüyor zaten -
Alınır x5 polat kasalar 500 bin civarı, taksitle falan alabilir 30k maaş alan biri aile evinde yaşıyorsa
namussuz şirket beni kovmasaydı alabilirdim, geçen sene 3 kuruş para veriyorlardı iyi maaş vermeye başlayınca kovdular.
-
13 bin alıyorum evimiz kira :((
-
Zor
ne iş yapıyosun
-
Dönemden döneme fark eder bu konu.
Ben Askerden geldikten sonra ailemin yanında yaşarken ev aldım 10 sene kredi 2 senesi kaldı.
28 yaşımda evlendim 1 senelik evliyim. 2 düğün yaptım 1 istanbulda 1 ankarada zorlanmadan ev eşyalarımı aldım tabi bunları yaparken aile ile kalıyordum kazandığımı borca yatırdım.
Ama şimdi 1 kişi çalısıyorum 16k para alıyorum ev kendimin kiram yok ama ay sonu zor geliyor. Elimde avucumda 250k para var son 1 senede araba alamıyorum. Demem o ki şuan ailesi ile kalıp çalıştıgını kendi bile alsa 1 birey ne ev alabilir ne araba ne evlenebilir.
-
meslek lisesi mezunuyum teknisyenim
2 senelik uzaktan elektrik okuyorum
-
Şu an için sordum hocam
-
Çoğumuz ne yazık ki ev ve araba sahibi olamayacak.
-
Benim gibiler hiç olamaz 😓
-
Çevremde bu dediklerini yapanların çoğu anadan babadan bir şeye sahip olmayanlar. -
Gelenekleri bırakın, artık
düşünerek hareket etme zamanı.
-
Ama onların devirleri farklıydı hocam şu an genç olanlar için dedim
-
2014 yılında hiç bişeyim yoktu ailem borç içindeydi aileden zenginde degilim şuan evim ve güzel bir aracım var dügünümüde kendim yaptım kimseden destek görmeden -
aynısını şu an yapamazsın hocam
-
Aynısını şuan rüyanda yaparsin anca
-
2014 yılında yaşayıpta onları yapamayan enayidir zaten
-
Evimi 2017 de aldım borcu 2022 de bitti. Arabamı 2 ay önce aldım . -
Tabi şuan şartlar çok daha zor kolay degil. -
Diyorum ya usta şu saatten sonra tr de alınabilecek tek şey araba oda hanım da çalışcak onun aldıgı ile anca 2el 15 yaşındaki araba zar zor.
Çoğumuz ne yazık ki ev ve araba sahibi olamayacak. |
Çoğu insan durumu iyi olmadığı halde çocuk yapıyor o çocukta ilerde asgari ücrete kirada sürünüyor zaten
|
aynısını şu an yapamazsın hocam |
Aynısını şuan rüyanda yaparsin anca |
Benzer içerikler
- c10h15n yapımı
- birinin çingene olduğunu nasıl anlarız
- pazarcılıkta para var mı
- baykar çalışan yorumları
- geğirince mideden koku gelmesi
- türk çay emojisi
- penis nakli
- prompt mühendisliği
- black friday ne zaman 2024
- elon musk roket
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X