Şimdi Ara

Babadan kuruş kalmayan birisi bu ülkede nasıl araba alabilir? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
482
Cevap
9
Favori
46.465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
162 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-894D9AB01

komünizm şart herkez aynı maaşı almalı
    Tek çözüm herkesin topluca helak olması ve böyle ülkenin yeryüzünden silinip gitmesidir.. Artık nasıl olur onu ben bilemem.. Çeşitli felaket alternatifleri mevcut.

Komünizm'e gelince, Komünizmde tepedekiler zengin ama tüm halk açtır

Kapitalizmde ise tepedekiler zengin, tepedekileri yalayanlar zengin tüm halk yine açtır..

Sonuçta her ikisinde de halk aç.. Değişen birşey olmuyor
  • Passenger kullanıcısına yanıt
    Son model Corolla 70 bin nerede satiliyor bana goster hem sana hem kendime alicam noter kagidini da foruma koyucam cok ciddiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 18 Aralık 2019; 16:29:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İkinci el alır yada şirket verir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tefennili kullanıcısına yanıt
    Yaptığınız her hamle faiz.
    Gırtlağa kadar faiz pisliğine bulaşıp sonunda Allah nasip ederseye bağlamak çok ilginç.
    Bence Allah nasip etmesin Allah sizi affetsin ve bir daha bu pisliğe bulaştırmasın.
  • Çocukluğumdan askere gidene kadar babamın galerisinde amele olarak çalıştım 1 lira para almadan. Çalışanlarından önce gelir onların yapmadığı her ırgatlığı yapardim. Askerden geldikten sonra işlerin başına sen geç demişti, kabul etmeyip Hollandaya yerleştim, 16 sene geçmiş.. iyi ki de kabul etmemişim. Anlayacağın babam allah uzun ömür versin hâlâ sağ , doğal olarak miras falan kalmadı , bir kaç tane arabam da evimde var.
    Illa birinden bir şey kalması gerekmiyor , sen ne istediğine adam gibi karar vereceksin önce , sonra o şey için neleri feda edip edemeyeceğine , ne kadar risk alıp alamayacağına bakacaksın. Bu boş isyanları da etmezsin o zaman internette tanımadığın insanlara karşı.
    Allah hidayet versin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NoyanDervis -- 18 Aralık 2019; 17:15:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Senin aylik gelirin ne hocam?

Alıntıları Göster
    Amerikada iyi bir firmada calisiyorum. Maasim yuksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CanKartaL84

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Güvenlik görevlisiyim, aşağıladığım kişiler kadınlara kızlara özellikle evli kadınlara sarkıntılık eden iş atan erkekler.

Türkiyede iş hayatı müesesinde ahlak ar namus yok, bunu herkesin bilmesi gerekir bunu bile bile hala çalışan kadın varsa suç artık ahlaksız erkeklerde değil kadınlardada oluyor.

Neden bu ülkeyi ısrarla ahlaklı görmek istiyorsunuz anlamadım.

Karım çalışmayacak bu ülkenin ahlakı düzelene kadar çalışırsada iş yerinde bir adet erkek sinek olmayacak hepsi bu.

Karıma bir erkeğin iş attığını görür yakalar yada karımdan duyarsam, daha önce hiç işlenmemiş vahşi cinayet işlerim hatta devlet üzerini örtmeye bile kalkabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: NoyanDervis

Çocukluğumdan askere gidene kadar babamın galerisinde amele olarak çalıştım 1 lira para almadan. Çalışanlarından önce gelir onların yapmadığı her ırgatlığı yapardim. Askerden geldikten sonra işlerin başına sen geç demişti, kabul etmeyip Hollandaya yerleştim, 16 sene geçmiş.. iyi ki de kabul etmemişim. Anlayacağın babam allah uzun ömür versin hâlâ sağ , doğal olarak miras falan kalmadı , bir kaç tane arabam da evimde var.
    Illa birinden bir şey kalması gerekmiyor , sen ne istediğine adam gibi karar vereceksin önce , sonra o şey için neleri feda edip edemeyeceğine , ne kadar risk alıp alamayacağına bakacaksın. Bu boş isyanları da etmezsin o zaman internette tanımadığın insanlara karşı.
    Allah hidayet versin.
    Okuyup anlamada sıkıntı var sanırım biraz. Ben isyan etmiyorum, bende ev de araba da var ailemin de ufak yardımıyla. Konuda yazdıgı gibi hiç, sıfır yardım almadan nasıl oluyor onu merak etmiştim. Bir şeyi bir kerede anlayamıyorsan kendi kendine çalıp oynamadan önce 2-3 kere oku, anla ondan sonra cevap yaz. Tavsiyem.

• Araba yine alınır bir şekilde ama artık ev almak yeni nesil için neredeyse hayal oluyor.

Babalarımız dedelerimiz memur maaşları ile almıştı zamanında işte.Miras kalan avantajlı kalamayan...
  • O değil de şunu gördüm ki dandik bir araba için aylarca çalışacak insanlar var. Gelişmiş ülkede adamlar 6 aylık maaşıyla senin rüyanda göremeyeceğin araca biniyor üstelik. Bu ülkede resmen köleyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: troley111

Amerikada iyi bir firmada calisiyorum. Maasim yuksek.

Alıntıları Göster
    çok iyi bi cevab
  • Türkiyede acayip bir gelir dağılımı var.Hatta bir kişinin 5 sene arayla gelir farkı uçurumu bulabiliyor.İlla ihale rüşvet vs düşünmeyin.Elbette o durum fazla miktarda mevcut ama çalışan bir kişi kendi işini kurup bir şekilde tutturursa çok iyi kazançlar elde edebilir.Bazen risk almak lazım.
    İlk aracımı 2006 yılında babamın büyük desteği ile almıştım.Peugeot 206.Peşinatı verdiği gibi kredi taksitlerinin yarısını ödemişti.
  • CihangirCanavarı kullanıcısına yanıt
    Hocam annem, babam ve nişanlım öğretmen. Bu yaptığın yorumun öncelikle eşine sonrasında da bu meslek sahibi insanlara büyük saygısızlık olduğunu düşünüyorum. Eşin bu yorumu okusa ne düşünürdü acaba? Ama dersen ki o tepki göstermezdi, üzülmezdi, gamsızlığa saygı duyarım.

• Kadınlar çalışmasın diyerek abuk subuk konuşanları “fikir zikir” meselesinden yola çıkarak değerlendirmek lazım.

• mert969 M kullanıcısına yanıt
    Benim bakış açım tamamen erkek odaklıydı kimseye veya hiç bir meslek mensubuna ithamda bulunmak kimsenin haddine değil. Ne demek istediğim gayet açıktı fakat sözlerimin yanlış yere çekilmemesi veya yanlış anlaşılmalar olmaması adına mesajı sildim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.