Şimdi Ara

Babalar Günü'nde babamızla otomobil anılarımızı anlatalım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babasını kaybetmiş birisi olarak babamı her gün rahmetle anarım. Otomobil konusunda babamla birçok anımız oldu, birçok şeyi beraber yaşadık. Ben bunu videolu olarak sizlere anlatmak istedim. Sizler de anılarınızı paylaşırsanız, Babalar Günü'nde babalarımızla olan o güzel anları hep birlikte konuşuruz.

Saygılar...

• Allah Rahmet Eylesin Hocam.Mekanı Cennet Olsun.

Bu arada güzel konu takip.
  • Allah rahmet eylesin,Mekanı cennet olsun.Amin :)

Konuyy takibe aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin Hocam. Fiyatta yanlışlık olmasın Hocam 2002 yılında 29 milyara aldık demişsiniz, biz 2004 yılında 22.500'e astra almıştık.
  • Ben babamın araba maceralarını kısaca anlatayım; ciddi olarak araba alacağı 2001 yılında kriz patladı işi olmadı. 4-5 sene sonra yine kafaya taktı ama ev işi çıktı annemin baskısıyla mütahitten ev aldı araba işi gene yattı. Sonra uzun süre konu kapandı ta geçen seneye kadar.. Uzakta olduğum için telde soruyordu vw markaları, polo aklına yattı. Ama elini çabuk tutamadı çünkü 2017 araba fiyatarı ve döviz fıtlayınca araba işi yine yattı ama artık adam yaşlandı.

• Babam birtane

Canım babam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Allah rahmet eylesin hocam.Ben sabahtan akşama kadar babamla olduğum için hangisini anlatsam diye düşünüyorum.Galiba transporter almadığımız olabilir.Giderken ulusoyla tam bir rezillik içinde gittik.İkimizde uykusuzuz.Neyse aldık arabayı istanbulda 1-2 işimizi hallettik.Akşam dönüşe geçtik.İstanbul trafiğine bir takıldık mazot menzil 20 km yazıyor neyse bir sapaktan girdik aldık mazotu çıkmamız tam 4 saat sürdü.Dönüşte her 1 saatte yer değiştik uyuya uyuya gelmiştik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizde o zamanlar samara vardı aga.tekirdağdan tokata düğüne gittik.düğün oldu kalmadan yola çıktık.babam öyle bi inattır ki kimsede yatıya kalmaz.
    dönüşte babamı uyku bastırdı tabi ben 17 yaşındayım ama bayağı iyi araba sürüyorum.gece gece geç direksiyona uyuyacağım dedi.annem olmaz tabi vs diyor arabada 6 kişi sıkışığız zaten
    babam yan koltuğa geçti bi baktım uyumuşannem tabi korkuyor hiç uyurmu.yol bomboş gece olmuş aman allahım 120-140 basıyorum deli gibi sonra peder oyandı nerdeyiz oğlum dedi ben boludayız baba dedim hasgit ordan dedi ne ara boluya geldik lan dedi inanmıyor işte sonra tabelalare gelince dedi kaçla geldin sen bende bastım işte baba diyorumbiraz daha uyucam dedi düzceye gelince değişmiştik

• 3-4 yıl kadar oldu. Memlekete yaz tatiline gitmiştim. Eşim,çocuğum, kardeşim,anam babam doluştuk arabaya gezmeye gidiyoruz. Araba babamın bu arada, ben kullanıyorum. Polis çevirmesi var durduk ruhsatı istedi polis, yerini bilmediğimden baba ruhsat diye dönüp arkama ruhsatı istedim neyse bulduk verdim. Polis ehliyeti de ver bakalım deyince ben istemsizce yine babama dönüp baba ehliyeti ver demişim. Polis birden yuh onuda mı babandan istiyon deyince abi kusura bakma dalmışım deyip çıkarıp verdim cüzdandan ehliyeti. Tabi herşeyi babadan istemeye alışmışsınız diye de bir de fırça polis amcadan. Tabi ben kıpkırmızı olmuşum arabada herkes gülüyor ben 33 yaşındayım ve de en kötüsü ben de polis memuruyum abi bile diyemiyorum polise...

• Babalar ve oğulların ortak noktası otomobiller... Bu yüzden herkesin bir hatırasının olması çok sevindirici...
  • bizim arabamiz yoktu. memleketten babamla donecektik. yaklasik 4-5 saat bir yol. otobuslere el kaldırıyoruz. bi 302 durdu. o donemler mercedesin en modern arabası 303.. neyse otobus bos hemen one atladik. adamlarla sohbet ede ede geldiydik. inecegimiz yere geldik. adamlar uret olarak ne istersen ver dediler. babam bana bakti. ben de o donem o mesafe ucreti neyse onu verelim dedim. odemeyi yaptik indik. sonrasinda babam bana demez mi oglum keske biraz az verseydik diye.. o gunu unutmam.

yilda bir iki gidiyorlar. simdi babamlari memlekete otobus yerine ben goturmeye gayret ediyorum. yeter ki babamın o gunku yaptigi fazla odemeyi amorti etsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.