Bildirim
Babam Accord almış.. Üzülsemmi sevinsemmi
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQLT78BK?ref_=pe_111927571_1111269711_fed_asin_title
6 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
gule gule kullanın.
son derece guzel bir secım -
niye üzülecekmişsin bakiimquote:
Orijinalden alıntı: gyrmann
gule gule kullanın.
son derece guzel bir secım
aksine sevin çığlıklar at. pimp my ridedaki gibi yehhuuuuuu.......
en iyi araçlardan birtanesi şuan için, rakibi yok denebilir.... -
SANIRIM SENEYE ACCORD KASA DEİŞTİRCEK YENİ MODELİNİ GÖRMÜŞTÜM ÇOK SÜPER OLMUŞ AMA GİNEDE SEVİN BENCE GÜZEL ARABAquote:
Orijinalden alıntı: EcheLoN_
niye üzülecekmişsin bakiim
aksine sevin çığlıklar at. pimp my ridedaki gibi yehhuuuuuu.......
en iyi araçlardan birtanesi şuan için, rakibi yok denebilir....
Alıntıları Göster -
Accord bu sevinilmezmi yemede yanında yatquote:
Orijinalden alıntı: Riazor Blues
SANIRIM SENEYE ACCORD KASA DEİŞTİRCEK YENİ MODELİNİ GÖRMÜŞTÜM ÇOK SÜPER OLMUŞ AMA GİNEDE SEVİN BENCE GÜZEL ARABA
Alıntıları Göster -
allah aşkına accord sevilmicek araba mıquote:
Orijinalden alıntı: Can_vtec
Accord bu sevinilmezmi yemede yanında yat
Alıntıları Göster
o arabaya can kurban
hayırlı olsun -
Sadece önün bos bir yolda kemerini takıp gazı kökle direksuyonu sıkıca tut sunroofu ac yoldan gözünü ayırma koltuga yapısıp giderken bi araba nasıl boyle zevkli olabilir diye dusun ve sonra sonsuza kadar sus ki accord alıp sevinsen mi? deme ....Hayırlı olsun...quote:
Orijinalden alıntı: biddy_074
allah aşkına accord sevilmicek araba mı
o arabaya can kurban
hayırlı olsun
Alıntıları Göster -
hayırlı olsun... iyi yarışlar :)quote:
Orijinalden alıntı: whitewolf06
Sadece önün bos bir yolda kemerini takıp gazı kökle direksuyonu sıkıca tut sunroofu ac yoldan gözünü ayırma koltuga yapısıp giderken bi araba nasıl boyle zevkli olabilir diye dusun ve sonra sonsuza kadar sus ki accord alıp sevinsen mi? deme ....Hayırlı olsun...
Alıntıları Göster -
kasa bile değiştiricek olsa, o araba sevilmez mi ya.. bence güzel seçimquote:
Orijinalden alıntı: by-e
hayırlı olsun... iyi yarışlar :)
Alıntıları Göster -
bu topici acan arkadas bizimle dalga geçiyor sanırım. boyle bir topic konusu olmaz olamaz. accordu olupta uzulmek ilginç geldi bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the patriot -- 8 Mart 2007; 1:43:33 > -
bu da lafmı simdi arkadasım piyasadaki en karizmatik arabalardan bir tanesi ni almış baban daha ne istiyorsun. kazasız belasız gunlerde kullanın aracınızı.quote:
Orijinalden alıntı: the patriot
bu topici acan arkadas bizimle dalga geçiyor sanırım. boyle bir topic konusu olmaz olamaz. accordu olupta uzulmek ilginç geldi bana -
Hayırlı olsun de bas gaza.quote:
Orijinalden alıntı: leonheart07
bu da lafmı simdi arkadasım piyasadaki en karizmatik arabalardan bir tanesi ni almış baban daha ne istiyorsun. kazasız belasız gunlerde kullanın aracınızı.
Alıntıları Göster -
arkadaşım sanırım bugüne kadar honda accord görmedin sen, görsen böyle bir topik açmanın ne kadar saçma oldunu bilirdinquote:
bu topici acan arkadas bizimle dalga geçiyor sanırım. boyle bir topic konusu olmaz olamaz. accordu olupta uzulmek ilginç geldi bana
bence bunu kutlamak lazım, hadi mumu üfle
-
Arkadaşlar valla saolun iyi dilekleriniz için.. Aracı gördüm tabiki çok karizmatik çok haşin bi görünümü var. Motoruda malum Honda motoru yani yorumsuz. Ama ne biliim daha hiç binip kullanmadığımız için bi tereddüt var. Bakalım işte plakası falan çıktı kaskosunu bekliyoruz. Kasko yapılsın çıkacak canavar kafesinden Benim tereddütüm kendim için değil benim zaten arabam var.. Bunu babama aldık.. Acaba fazla mı spor kaçtı yaşlı başlı adama diye düşünüyorum Neyse umarım Passattan sonra daha konforsuz bir araç hissi vermez babama.. Malum belli bi yaştan sonra konfor en önemlisiquote:
Orijinalden alıntı: suzitusi
arkadaşım sanırım bugüne kadar honda accord görmedin sen, görsen böyle bir topik açmanın ne kadar saçma oldunu bilirdin
bence bunu kutlamak lazım, hadi mumu üfle
Alıntıları Göster
-
accord da manuel seçeneği yok ne kötü bi olay yaaquote:
Orijinalden alıntı: sevensleepers1907
Arkadaşlar valla saolun iyi dilekleriniz için.. Aracı gördüm tabiki çok karizmatik çok haşin bi görünümü var. Motoruda malum Honda motoru yani yorumsuz. Ama ne biliim daha hiç binip kullanmadığımız için bi tereddüt var. Bakalım işte plakası falan çıktı kaskosunu bekliyoruz. Kasko yapılsın çıkacak canavar kafesinden Benim tereddütüm kendim için değil benim zaten arabam var.. Bunu babama aldık.. Acaba fazla mı spor kaçtı yaşlı başlı adama diye düşünüyorum Neyse umarım Passattan sonra daha konforsuz bir araç hissi vermez babama.. Malum belli bi yaştan sonra konfor en önemlisi
Alıntıları Göster
-
Arkadaşlar akşama teslim alıyorum Aslanı. :D Tüm işlemler halloldu. Kaskosu yapıldı. Artık zincirlerini açalım bakalım şu aletinquote:
Orijinalden alıntı: connectgücü
accord da manuel seçeneği yok ne kötü bi olay yaa
Alıntıları Göster -
kardeş sen üzüL bence..maksat farkLıLık oLsun..quote:
Orijinalden alıntı: yunus2003
Bu mesaj silindi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 8 Mart 2007; 15:43:44 > -
arkadaşlar daha düzeyli eleştiriler yapalım, sanane banane tarzı laflar yakışmıyor.quote:
Orijinalden alıntı: gsemre
kardeş sen üzüL bence..maksat farkLıLık oLsun..
Alıntıları Göster -
Evet arkadaşlar.. Dün saat 7 sularında aracı teslim aldım. Öncelikle şunu söylemek isterimki motor sesi muazzam.. 4000 deviri geçtikten sonra kaput altındaki canavara adeta uyanıyor Ama tipto bana göre değil.. O motora bence manule yakışır... Neyse ben kullanmayacağım için buda önemli değil.. Yanlız bir konu çok can sıkıcı aracın bakım aralıkları 10000 kmde bir... Bu bence günümüz şartlarında rezalet ötesi bi rakam.. Sattığımız 2000 model passatın bakım aralıkları 15000 km ydi. Benim kendi aracım olan 2007 C4 ün ise 20000 de bir.. Çok saçma bi uygulama .. Bir yandan çok güveniyorum diyerek 6 yıl garanti ver öbür taraftan 10000 kmde bir bakıma sok.. Umarım bakım masrafları çok değildir. Yoksa bu aracın bizdeki ömrü pek uzun olmaz.quote:
arkadaşlar daha düzeyli eleştiriler yapalım, sanane banane tarzı laflar yakışmıyor.
Alıntıları Göster
-
hayırlu uğurlu olsun kazsız belasız sürüşlerquote:
Orijinalden alıntı: sevensleepers1907
Evet arkadaşlar.. Dün saat 7 sularında aracı teslim aldım. Öncelikle şunu söylemek isterimki motor sesi muazzam.. 4000 deviri geçtikten sonra kaput altındaki canavara adeta uyanıyor Ama tipto bana göre değil.. O motora bence manule yakışır... Neyse ben kullanmayacağım için buda önemli değil.. Yanlız bir konu çok can sıkıcı aracın bakım aralıkları 10000 kmde bir... Bu bence günümüz şartlarında rezalet ötesi bi rakam.. Sattığımız 2000 model passatın bakım aralıkları 15000 km ydi. Benim kendi aracım olan 2007 C4 ün ise 20000 de bir.. Çok saçma bi uygulama .. Bir yandan çok güveniyorum diyerek 6 yıl garanti ver öbür taraftan 10000 kmde bir bakıma sok.. Umarım bakım masrafları çok değildir. Yoksa bu aracın bizdeki ömrü pek uzun olmaz.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- ikiler honda
- efs yakıt tasarruf cihazı yorumları
- honda city paket sıralaması
- honda crv 1.6 dizel manuel yorum
- honda city neden tutulmuyor
- honda elektrikli suv
- honda zrv 2024 fiyat
- yeni honda crv
- honda freed
- yeni honda accord
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X