Şimdi Ara

Babam Accord almış.. Üzülsemmi sevinsemmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babam siyah renkte 2007 accord executive tipto almış.. ne ara oldu bu iş annamadım. Telefonda duyunca şok oldum..Şimdi üzüleyyimmi sevineyimmi.. kullanan arkadaşlar biraz anlatırsa makbule geçecek

• gule gule kullanın.
    son derece guzel bir secım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gyrmann

gule gule kullanın.
    son derece guzel bir secım
    niye üzülecekmişsin bakiim
    aksine sevin çığlıklar at. pimp my ridedaki gibi yehhuuuuuu.......
    en iyi araçlardan birtanesi şuan için, rakibi yok denebilir....
  • quote:

Orijinalden alıntı: EcheLoN_

niye üzülecekmişsin bakiim
    aksine sevin çığlıklar at. pimp my ridedaki gibi yehhuuuuuu.......
    en iyi araçlardan birtanesi şuan için, rakibi yok denebilir....

Alıntıları Göster
    SANIRIM SENEYE ACCORD KASA DEİŞTİRCEK YENİ MODELİNİ GÖRMÜŞTÜM ÇOK SÜPER OLMUŞ AMA GİNEDE SEVİN BENCE GÜZEL ARABA
  • quote:

Orijinalden alıntı: Riazor Blues

SANIRIM SENEYE ACCORD KASA DEİŞTİRCEK YENİ MODELİNİ GÖRMÜŞTÜM ÇOK SÜPER OLMUŞ AMA GİNEDE SEVİN BENCE GÜZEL ARABA

Alıntıları Göster
    Accord bu sevinilmezmi yemede yanında yat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Can_vtec

Accord bu sevinilmezmi yemede yanında yat

Alıntıları Göster
    allah aşkına accord sevilmicek araba mı

o arabaya can kurban

hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: biddy_074

allah aşkına accord sevilmicek araba mı

o arabaya can kurban

hayırlı olsun

Alıntıları Göster
    Sadece önün bos bir yolda kemerini takıp gazı kökle direksuyonu sıkıca tut sunroofu ac yoldan gözünü ayırma koltuga yapısıp giderken bi araba nasıl boyle zevkli olabilir diye dusun ve sonra sonsuza kadar sus ki accord alıp sevinsen mi? deme ....Hayırlı olsun...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    aracımı sattım hgs ne olacak?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitewolf06

Sadece önün bos bir yolda kemerini takıp gazı kökle direksuyonu sıkıca tut sunroofu ac yoldan gözünü ayırma koltuga yapısıp giderken bi araba nasıl boyle zevkli olabilir diye dusun ve sonra sonsuza kadar sus ki accord alıp sevinsen mi? deme ....Hayırlı olsun...

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun... iyi yarışlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: by-e

hayırlı olsun... iyi yarışlar :)

Alıntıları Göster
    kasa bile değiştiricek olsa, o araba sevilmez mi ya.. bence güzel seçim
  • bu topici acan arkadas bizimle dalga geçiyor sanırım. boyle bir topic konusu olmaz olamaz. accordu olupta uzulmek ilginç geldi bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the patriot -- 8 Mart 2007; 1:43:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the patriot

bu topici acan arkadas bizimle dalga geçiyor sanırım. boyle bir topic konusu olmaz olamaz. accordu olupta uzulmek ilginç geldi bana
    bu da lafmı simdi arkadasım piyasadaki en karizmatik arabalardan bir tanesi ni almış baban daha ne istiyorsun. kazasız belasız gunlerde kullanın aracınızı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leonheart07

bu da lafmı simdi arkadasım piyasadaki en karizmatik arabalardan bir tanesi ni almış baban daha ne istiyorsun. kazasız belasız gunlerde kullanın aracınızı.

Alıntıları Göster
    Hayırlı olsun de bas gaza.
  • quote:

bu topici acan arkadas bizimle dalga geçiyor sanırım. boyle bir topic konusu olmaz olamaz. accordu olupta uzulmek ilginç geldi bana
    arkadaşım sanırım bugüne kadar honda accord görmedin sen, görsen böyle bir topik açmanın ne kadar saçma oldunu bilirdin

bence bunu kutlamak lazım, hadi mumu üfle

• quote:

Orijinalden alıntı: suzitusi

arkadaşım sanırım bugüne kadar honda accord görmedin sen, görsen böyle bir topik açmanın ne kadar saçma oldunu bilirdin

bence bunu kutlamak lazım, hadi mumu üfle

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar valla saolun iyi dilekleriniz için.. Aracı gördüm tabiki çok karizmatik çok haşin bi görünümü var. Motoruda malum Honda motoru yani yorumsuz. Ama ne biliim daha hiç binip kullanmadığımız için bi tereddüt var. Bakalım işte plakası falan çıktı kaskosunu bekliyoruz. Kasko yapılsın çıkacak canavar kafesinden Benim tereddütüm kendim için değil benim zaten arabam var.. Bunu babama aldık.. Acaba fazla mı spor kaçtı yaşlı başlı adama diye düşünüyorum Neyse umarım Passattan sonra daha konforsuz bir araç hissi vermez babama.. Malum belli bi yaştan sonra konfor en önemlisi

• quote:

Orijinalden alıntı: sevensleepers1907

Arkadaşlar valla saolun iyi dilekleriniz için.. Aracı gördüm tabiki çok karizmatik çok haşin bi görünümü var. Motoruda malum Honda motoru yani yorumsuz. Ama ne biliim daha hiç binip kullanmadığımız için bi tereddüt var. Bakalım işte plakası falan çıktı kaskosunu bekliyoruz. Kasko yapılsın çıkacak canavar kafesinden Benim tereddütüm kendim için değil benim zaten arabam var.. Bunu babama aldık.. Acaba fazla mı spor kaçtı yaşlı başlı adama diye düşünüyorum Neyse umarım Passattan sonra daha konforsuz bir araç hissi vermez babama.. Malum belli bi yaştan sonra konfor en önemlisi

Alıntıları Göster
    accord da manuel seçeneği yok ne kötü bi olay yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: connectgücü

accord da manuel seçeneği yok ne kötü bi olay yaa

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar akşama teslim alıyorum Aslanı. :D Tüm işlemler halloldu. Kaskosu yapıldı. Artık zincirlerini açalım bakalım şu aletin
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus2003

Bu mesaj silindi.
    kardeş sen üzüL bence..maksat farkLıLık oLsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsemre -- 8 Mart 2007; 15:43:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsemre

kardeş sen üzüL bence..maksat farkLıLık oLsun..

Alıntıları Göster
    arkadaşlar daha düzeyli eleştiriler yapalım, sanane banane tarzı laflar yakışmıyor.
  • quote:

arkadaşlar daha düzeyli eleştiriler yapalım, sanane banane tarzı laflar yakışmıyor.

Alıntıları Göster
    Evet arkadaşlar.. Dün saat 7 sularında aracı teslim aldım. Öncelikle şunu söylemek isterimki motor sesi muazzam.. 4000 deviri geçtikten sonra kaput altındaki canavara adeta uyanıyor Ama tipto bana göre değil.. O motora bence manule yakışır... Neyse ben kullanmayacağım için buda önemli değil.. Yanlız bir konu çok can sıkıcı aracın bakım aralıkları 10000 kmde bir... Bu bence günümüz şartlarında rezalet ötesi bi rakam.. Sattığımız 2000 model passatın bakım aralıkları 15000 km ydi. Benim kendi aracım olan 2007 C4 ün ise 20000 de bir.. Çok saçma bi uygulama .. Bir yandan çok güveniyorum diyerek 6 yıl garanti ver öbür taraftan 10000 kmde bir bakıma sok.. Umarım bakım masrafları çok değildir. Yoksa bu aracın bizdeki ömrü pek uzun olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: sevensleepers1907

Evet arkadaşlar.. Dün saat 7 sularında aracı teslim aldım. Öncelikle şunu söylemek isterimki motor sesi muazzam.. 4000 deviri geçtikten sonra kaput altındaki canavara adeta uyanıyor Ama tipto bana göre değil.. O motora bence manule yakışır... Neyse ben kullanmayacağım için buda önemli değil.. Yanlız bir konu çok can sıkıcı aracın bakım aralıkları 10000 kmde bir... Bu bence günümüz şartlarında rezalet ötesi bi rakam.. Sattığımız 2000 model passatın bakım aralıkları 15000 km ydi. Benim kendi aracım olan 2007 C4 ün ise 20000 de bir.. Çok saçma bi uygulama .. Bir yandan çok güveniyorum diyerek 6 yıl garanti ver öbür taraftan 10000 kmde bir bakıma sok.. Umarım bakım masrafları çok değildir. Yoksa bu aracın bizdeki ömrü pek uzun olmaz.

Alıntıları Göster
    hayırlu uğurlu olsun kazsız belasız sürüşler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.