Şimdi Ara

Babam faturalıya geçirilmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Babamın telefonuna bir tarz teklif tarzı bişey çıkmış. O da bakmadan herhangi bir bildirim tarzı bişey sanıp tamama basmış. Üç aylık deneme faturalıya geçirilmiş. İkinci aya girdik. Şuan toplamda 60 lira fatura var. Ve babamın faturalı hattında 80 lira para vardı.

Faturasıza geri geçirmek için aradım. 3 gün içinde arayıp geçireceklermiş ama o para gitmiş olabilir. 60 lira faturayı da ödeyin dediler. Nedir bu olay. Böyle bişey başına gelen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde ikinci hattımın başına geldi aynı tarife geçmişim sizin dediğiniz bana yeni tarife sundular 25 tl ye 1000 dk her yöne 1000 ama her yöne 2 gb internet fatura durma özelliği bedava kullanmadıgı paketlerin 1 sonraki aya devir özelliği
  • Aynı olay dedeme de geldi ve bana sordu bende reddettim. Direk ekrana bildirim geliyor teklif olarak. Bizim gibi kişilerin ekranına gelmiyorda neden yaşça büyüklere geliyor işin ilginç tarafıda o zaten. Direk müşteri hizmetleri ile görüşerek bu durumdan kurtulabilirsiniz eğer yine olmuyor ise şikayet ve başka operatöre geçiş yapacagını söylerseniz sorun hallolur hızlı bir şekilde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.