Şimdi Ara

Faturasıza geçme blöfü yaptım. Direkt faturasıza geçirdiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mrb arkadaşlar. Tahhüdüm bitti. Faturasıza geçmek istediğimi bildirdim 1 hafta önce. Kimse aramadı sormadı. Bugün direkt olarak faturasıza geçirdiler. Bu arada 4-5 defadır yapıyordum. Herseferinde güzel teklifler geliyordu. Şimdi aramadılar bile.
    Mevcut müşterilerine hep yüksek fiyat istiyorlar. Ne yapmamı önerirsiniz? Bildiğiniz interneti bol (8gb gibi) bir tarife var mı? Hattımı taşıyım mı? Uygun bir tarifede bekleyim mi? Yardımcı olbilirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zaferq Z kullanıcısına yanıt
    İnternet hızı kaplumbağ olan firma
  • Wurunkatte kullanıcısına yanıt
    Bende ayni durumdayım arayan soran yok. Turkcell e gecmeyi dusunuyorum numarani tasirsan 5+1 gb internet veriyor. Uygulama icin ayri paketlerde var kullananlar memnun.
    Vodafone tavsiye etmem 4g si 3g den yavas nasil yapıyorlarsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 senedir turkcelliyim taahhudum bitti yeni tarifeye geceyim dedim fiyatlar inanilmaz pahali. sanirim turk telekomun 29tlye 8gb kampanyasina gececegim

• Faturasizdan faturaliya cazip teklifler var gecersin s

• @zaferq hocam kontratsız pek bi avantajları yok. Bir de kontratla bağlanmak istemiyorum.

@sulocanxxx fiyatları çok pahalı turkcell in.

Self 8gb 39 tl var. Sanırım biraz onu kullanacağım.

• Faturalı hattımın taahhütü bitmesine yakın müşteri hizmetlerini arayıp faturasıza geçme talebinde bulundum.Bir gün sonra türk telekomdan aranmışım fakat telefonu duymadım muhtemelen faturasıza geçmemem için teklif sunacaklardı.Bugün hattımın faturasıza geçişi yapılmış.Müşteri hizmetleri yine arayıp teklif verir mi faturalıya geçeyim diye yoksa faturasız'da kaldım mı demektir bu ? En uygun teklif yine faturalı'da 1000 dk + 1000 sms + 10 gb = 26.90 gözüküyor.Bu tarifeyi almam için tavsiyeniz var mı ?
  • Eksper asmayan tarife var 49 tl..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turkcelle geçiş yaptım. Lifecell avantaj. 500dk 5gb + 2gb twitter ve facebook için + dergilik. Toplam 7 gb inernet. Daha artıları var ama beni pek ilgilendirmiyor. Sms yokmuş şimdi farkettim. Sms kullanmıyorum ama bazen lazım oluyordu. 5 tane bari olaydı.
    Zaten faturasız taahüt yok. 3-5 ay kullanırım. Beğenirsem de devam ederim.
    Soruna gelirsek beni faturasıza geçtikten sonra tekrar aradılar. Tahhüdünüz bitmiş yüksek fatura ödemeyin vs vs. Sonra siz faturasıza geçmişsiniz diye konuşma esnasında farketti durumu ve sordu neden geçtiğimi. Yüksek fatura dedim. İndirim yapalım dedi. Yaptılar :) 29 liraya hatta bazılarına 25 liraya verdikleri tarifeyi bana indirimle 45 e vermek istedi :) Başkalarına daha uyguna verdiklerini söyledim. Bunun için 4441500 ü arayın durumunuzu anlatın dedi. Aradım ve anllatım. Size tanımlı kampanya 6gb için 35 tl dedi. Başka da yok dedi. Teşekür edip kapattım.

Anlayacağın boşuna bekleme. Ya da 2-3 ay bekleme olasılığına karşın kafanda bir paket tarife olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Wurunkatte

Turkcelle geçiş yaptım. Lifecell avantaj. 500dk 5gb + 2gb twitter ve facebook için + dergilik. Toplam 7 gb inernet. Daha artıları var ama beni pek ilgilendirmiyor. Sms yokmuş şimdi farkettim. Sms kullanmıyorum ama bazen lazım oluyordu. 5 tane bari olaydı.
    Zaten faturasız taahüt yok. 3-5 ay kullanırım. Beğenirsem de devam ederim.
    Soruna gelirsek beni faturasıza geçtikten sonra tekrar aradılar. Tahhüdünüz bitmiş yüksek fatura ödemeyin vs vs. Sonra siz faturasıza geçmişsiniz diye konuşma esnasında farketti durumu ve sordu neden geçtiğimi. Yüksek fatura dedim. İndirim yapalım dedi. Yaptılar :) 29 liraya hatta bazılarına 25 liraya verdikleri tarifeyi bana indirimle 45 e vermek istedi :) Başkalarına daha uyguna verdiklerini söyledim. Bunun için 4441500 ü arayın durumunuzu anlatın dedi. Aradım ve anllatım. Size tanımlı kampanya 6gb için 35 tl dedi. Başka da yok dedi. Teşekür edip kapattım.

Anlayacağın boşuna bekleme. Ya da 2-3 ay bekleme olasılığına karşın kafanda bir paket tarife olsun.
    Yanlış bilgilendirme olmasın. Hesabım uygulamasında 100 adet sms görünüyor.

• Müşteri hizmetleri bugün aradı faturasıza geçtiğim için 1000dk 1000sms 10 gb'lık tarifeyi sunamıyorlarmış.Faturasıza geçmeden önce gelen aramalarda bu teklif yapılabiliyormuş.Faturasıza geçince turk telekom internet sitesindeki tarifelerden birine geçebilirsiniz diyorlar.

Selfy'nin Yenilmez Turuncu Large Paketi

Ne Öderim?

29 TL

Ne Alırım?

Her Yöne 750 Dakika
    +
    Her Yöne 5000 SMS
    +
    8 GB Cepten İnternet

Nasıl Alırım?

TURUNCU L veya YENILMEZ yaz 4545'e gönder

MEvcut abonelere 39 lira olarak yazıyor kampanya şartlarında.Lifecell'i araştırıyorum bende.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptorf -- 24 Mayıs 2018; 11:51:10 >
  • Faturasızda haftalik 1 gb 5 tl faturalıda 12 lira faturali olanlara gecirme yapıyorlar bu firmalar tam bir kalleş

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.