Şimdi Ara

Babam sevdiğim kızı istemiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
8.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1.5 Senelik ilişkim var kızı çok seviyorum mutluyuz fakat babam öğrendi bugun . Kız iyi ama ailesini istemiyor . Bana aynen şunu dedi ya o kızdan ayrıl yada intihar et , evden git kabul etmem gibi laflar kullandı . Annemde istemiyor fakat öyle yaklaşmadı bana . Daha zamanımın oldugunu söyledi . Çok kötü bir gün geçirdim . Ayrıca üniversite tercihlerini yapacak yanıma gelmesini istemiştim . Nasıl tutum sergilemeliyim ? Ne yapardınız ? Sizde yanıma gelirse ailem alışırmı duruma ? Lütfen yardımcı olun düşünceleriniz benim için önemli

• Ç Ö P
  • Babanla ciddi konuş. 1.5 yıldır konuşuyorum zaten vs.
  • Sorması özel olmazsa neden istemiyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroJaxa

Sorması özel olmazsa neden istemiyor?

hocam ailesi biraz sıkıntılı . Kızın geçmişi herşeyi benim her şeyi bilirim . Çocukluktan aşık bana . Çok büyük atıştık bugün
  • Up

• Babanı em

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kundura ve siyah takimla babanin karsisina gec. Baba ben bu kizla birlikte oldum. Bizde oyle oyle yamuk olmaz. Artik o benim namusum de.

• O işler öyle olmuyor usta sen kızla evlenince ailelerinizde evlenmiş oluyor bi bakıma

• quote:

o kızdan ayrıl yada intihar et , evden git kabul etmem gibi laflar kullandı

Baban gerçek mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak dostum kızı seviyorsun kız seni seviyor buraya kadar tamam

Kızla ciddi düşünüyorsunuz ailen onay vermiyor aile rızası olmadan sakın böyle bir işe kalkışma ben kızla evleniyorum ailesiyle değil lafını söyleyen çok kız kaçırmış belli ailesiyle ilişki içinde olacaksınız yani ister istemez onun ailesi senin ailenle özel ilişki içinde olacak bu durumun olmaması durumunda her 3 taraf {sen ve kız, senin ailen ve onun ailesi} psikolojik olarak yıpranacaksınız ve bu durumun devam etmesi halinde hiç evlenmemiş olmayı dileyeceksin ve belkide kız evine kaçacak iyi düşün karar ver

• Sende babana bende seni istrmiyorum de ve bunub onur kirici bir davranis oldugunu soyle

• quote:

Orijinalden alıntı: marsel221

quote:

Orijinalden alıntı: HeroJaxa

Sorması özel olmazsa neden istemiyor?

hocam ailesi biraz sıkıntılı . Kızın geçmişi herşeyi benim her şeyi bilirim . Çocukluktan aşık bana . Çok büyük atıştık bugün

Hocam sen sadece kız değil aileyide aliyo gibi oluyosun evlilik böyl bişwy ailesi sıkıntiliysa ve senin ailen istemedigi halde evlenirsen mutlak sorun çikar. O ailesine laf ettirmez sen ettirmezsin olay boşanmayi biraksilah kan davasina bile dökülebilir. Iyi düşün mantikli ol. Tek kendini değilvailenide düşün. Tek kendini mutlu etmek yerine herkesi mutlu et.

• Eğer gerçekten güvenebileceğin bir kız ise seni yarı yolda bırakmayacağına eminsen anneni ve babanı karşına al de ki ; siz benim mutlu olmamı istemiyo musunuz ? Ben onunla mutluyum hayatıma karışmayın eğer siz bu kızı istemiyorsanız benide istemeyin de çık git ararlarsa açma biraz sürtünsünler hatta bi kaç gün eve gitme bak bakalım nasıl kabul ediyolar .
    Sevgiline güvenmiyorsan yapma .

• Kimse sormamış.. Yaş kaç?
  • öncelikle değerli yorumlarınız için teşekkür ederim . Yaş 21 , mühendislik okuyorum . Babam yurt dışında çalışıyor ilişkimi bilmiyordu . ufacık bir şeyi gözümüzde büyütür böyle yaptım şöyle yaptım diye . Parasında pulunda değilim babamın eline bakmıyorum zaten kendi birikimim var idare ediyorum . Kıza gelince lafta değil ya gerçekten seviyor gerçekten sadık onu gecmişte üzmeme ragmen beni bırakmadı ne olursa olsun yanımda oldu . Hemen yarın bilet kesip farklı şehire arkadasıma gitmek istiyorum bizimkilerle ortam çok soğuk beni güldürmeye çalışıyorlar böyle giderse ciddi psikolojik sorunlar yaşayacam bazen ayakta duramıyorum . Tamamen çökmüşüm . Lütfen yardımcı olun yoksa olmadı ben kızla birlikte oldum diyecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marsel221 -- 1 Ağustos 2016; 12:52:12 >
  • Kendi kararlarini kendin ver evlenecek olan sensin

• babanla evlen
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Kara Ay

Kimse sormamış.. Yaş kaç?

13 imiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.