Şimdi Ara

babam zorla dershaneye yolluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 11. sınıf sözel öğrencisiyim. dershaneye gitmek istemiyorum ama dershaneler kalkcakmış seneye sanırım bu sene beni zorla dershaneye yolluyor. çok masraf çıkcak diye ben gitmek istemiyorum ama babam az öncede aradı benden habersiz dershaneye yazdıracak :S sizce gitsem bi faydasını görürmüyüm dershanede ? ben para tuza diye gitmek istemiyorum sizce ne yapamam gerek ?

• Bence 11. sınıfta gerek yok ama gitsen zarar etmezsin. Millet dershaneye gidemiyorum diye serzenişte bulunur genelde garip geldi.
  • sözel öğrencisinin dershaneye gitmesine gerek var mı ki ? oturup ezber yapacaksın bunu evdede yaparsın
  • 11.sınıfta gitmeye gerek yok. bide sözelsin ztn
  • Benim durumun tam tersi. Ben gitmek istiyorum babam zaten kapatılacak onlar hep para tuzağı diyor
  • İyi bir üniversitede okumak istiyorsan git hatta şimdiden sınava çalışmaya başla.
  • 4. sınıftan 12. sınıfa kadar dershaneye gittim. 12. sınıf haricinde pek yararını görmedim. burdan şu sonuca varabilirsin dersle kafayı bozmadığın sürece hiç bir yararı yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zorla dershaneye gitmek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Para tuza kardeşim para tuza hem türkçen süper sözelsin zaten , gitme bırak.
  • Sözel öğrencisisin evde çalışabilirsin diyenler siz sözeli basit mi sanıyorsunuz ? Ne lan bu önyargı sözelci şunu yapsın bunu yapsın.Hay sözelciler sevsin sizi
  • oturup evde çalışsam daha fazla hayrını görürüm.

e napalım babam yolluyor
  • Sözel hiç de görüdüğü gibi basit değil.Ben de sözel öğrencisiydim.Sözelde açılan bölümler çok az ve bunları kazanabilmek için astronomik puanlar yapmak gerekiyor.
  • sözelsin evde de çalışırsın diyenler ne bölümünde veya ne bölümünden mezun ? yanlış bişey yapmak istemiyorum
  • Sözelse gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Para tuza kardeşim para tuza hem türkçen süper sözelsin zaten , gitme bırak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce babamı aradım sizin yazdıklarınızı söyledim sözel bölümndeyim boşuna gitimiymm evde de çalışınır dedim seni düzene sokmak için yolluyorum dedi bende dedim 3 bin bana ver ben düzene girerim dedim badem dedi sana konu anlatım kitapları alıyım testler alıyım evde çalış dedi tamam dedim. dershaneye gitmiyorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

Para tuza kardeşim para tuza hem türkçen süper sözelsin zaten , gitme bırak.

• quote:

Orijinalden alıntı: fightclub8106

az önce babamı aradım sizin yazdıklarınızı söyledim sözel bölümndeyim boşuna gitimiymm evde de çalışınır dedim seni düzene sokmak için yolluyorum dedi bende dedim 3 bin bana ver ben düzene girerim dedim badem dedi sana konu anlatım kitapları alıyım testler alıyım evde çalış dedi tamam dedim. dershaneye gitmiyorm

• Yuh lan 11.sınıfta dershaneye mi gidilir.
  • Ben de 11 e gidiyorum da nedir bu dershane merakı sınıf 28 kişi 21 i dershaneye gidiyor 12 olmadan dershaneye gitmek bana çok saçma geliyor. Dershaneye gittikleri halde benim kadar iyi not alamıyorlar. Önemli olan dershaneye gitmek değil ders çalışma stilini bulmak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.