Şimdi Ara

Babama tokat attım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
1
Favori
1.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler yaşım 20. Bu güne kadar ufaktık tefektik hep bize ters yaptı kızdı bağırsı. Ama artık büyüdüm ve bunu fark edemedi. Akşam oturuyorum evde bi film seyrediyorum bitmesine 15 20 fk kalmış. Tam heyecanlı yerinde işte. Kapattı bsşka kanal açtı. Dedim baba 15 dk kalmış izleyelim sonra istediğin aç. Sen büyüdünde bana kabadayılıkmı yapıyosun lan falan dedi. Ya boş konuşma baba dedim. Ne diyosun lan dedi kalktı elini kaldırdı tam tokatlicak koluny tuttum buna bi sağ bi sol 2 tokat attım yerde 3 takla attı. Yerdede 2 tane tekme salladım karnına. Bağırdı falan. Yerden kalkamadı zaten. Annem geldi ayırdı. Çıktm gittim. Şuan arkadaşın evindeyim.

• Karenaist (13) rüyasında televizyon izlerken babasına tokat atıp arkadaşının evine gitti. O artık bir BADBOY
  • Zebani yok olmamış.
  • Gerçekse ... (Boşluğu doldurursunuz) ihtimal vermiyorum, yalansa ....( yine aynından)
  • 3 takla atan baba
  • Ne alaka bilader . 20 yaşında adamız. Senin yaş küçük belliki anlamıyosun. Büyüdükçe yediremezsin kendine baban bile olsa. Benim yaşıma gel anlarsın
  • Bu lanet olası hikâyeyi yazmak için mi kaydoldun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Babam yanımda küfür ediyor.
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Merhaba,
    yoksa Selamın aleyküm mü demeliydim ehe babaya el kalkmaz taş olursun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~mustafa~ -- 16 Ocak 2016; 17:39:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~mustafa~

Merhaba,
    yoksa Selamın aleyküm mü demeliydim ehe babaya el kalkmaz taş olursun
    eğer CSB değilse yaptığın saçmalık tokatı durdurmak yerine tokattan kaçabilirdin adamın evinde yaşıyorsun sonuçta.
  • karenaist K kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorumda yaşı falan benim babam harbi adamdır, hayattaki her şeyi onunla öğrendim ben, her pazar balığa gitmeyi, arkadaşlarının yanında beni baş köşesine alıpta değerli olduğumu hissettirmeyide bilir. Ben babama el kaldırmayı bırak bunu düşünmem bile, 18 e ilk girdiğim gün altıma araba çekip de her doğum gününde hatırlayan ilk kişidir baba ya... Hangimiz babamız gibi rakı içmiyoruz ki? Rakının adabını kim öğretti bize... Kusura bakmayın babadır o baba...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9E5CA2A6B

Bilmiyorumda yaşı falan benim babam harbi adamdır, hayattaki her şeyi onunla öğrendim ben, her pazar balığa gitmeyi, arkadaşlarının yanında beni baş köşesine alıpta değerli olduğumu hissettirmeyide bilir. Ben babama el kaldırmayı bırak bunu düşünmem bile, 18 e ilk girdiğim gün altıma araba çekip de her doğum gününde hatırlayan ilk kişidir baba ya... Hangimiz babamız gibi rakı içmiyoruz ki? Rakının adabını kim öğretti bize... Kusura bakmayın babadır o baba...
    Ana Babaniza of bile demeyin diyor sen bunun vebalini nasil kaldiracan kardes ben trol oldugunu biliyorum ama gercekten ana babayi sallamayanlar kotu bile olsalar kaybedince ararsiniz bence varlarken kiymetini bilin of bile demeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-9E5CA2A6B

sonra kan ter içinde uyandım

hep aynı rüyayı görüyorsun herald kardeş
     Babama tokat attım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidddd -- 16 Ocak 2016; 17:50:34 >

• Hem adamın evinde kal hem de dayak at.

Ayrıca, csb olduğunu biliyorum merak etme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iwasmadeforthis -- 16 Ocak 2016; 17:48:45 >
  • @karenaist belli :d csb
  • O ellerin kirilsin gercek ise. Birde buyudum artik diyorsun. La ben 31 yasinda babamdan yemedigom ne dayak kaldi ne laf... ama nolursa olsun o baban... baba olda anlarsin.. bir kizim var uzerine titrerim. Benim dunyam o. O adam seni bu yasa getirmis birde artist artist bisi yapmis gibi buraya yazmissin. Allah akil fikir versin. Keske karsima ciksanda babaya kalkan o eller nasil kirilirmis gorsen. Birde su hikayeyi dinle..

Birgun yol kenarinda adamin biri babasini dovuyormus 2 -3 kisi engel olmak icin adama gitmisler ne yapiyorsun diye elini kolunu tutmuslar. evladindan dayak yiyen babada birakin ellemeyin dovsun. Ben babama az cektirmediydim. Ben babami dovdum evladimda beni dovuyor. Onuda doven bir evlat cikar demis. Anladiysan insansan ve gercekse git babandan ozur dile elini birak ayagini op.
  • Kardeş evde sesli güldüm cidden

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-603C48DEE

Hey dostum senin sorunun ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nate Dogg

Karenaist (13) rüyasında televizyon izlerken babasına tokat atıp arkadaşının evine gitti. O artık bir BADBOY

niga saranghaneun naneun sorry Im a bad boy
    geurae charari tteona jal gayo youre a good girl
    sigani galsurok nal almyeoneun alsugok silmangman namatgetjiman
  • İleride inşallah oğlun seni karının gözü önünde döverde hak ettiğini bulursun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.