Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
5.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yalan deil resme bıcagı firlatti ama iyi nişanci değilki burda bu konuyu açtim
  • bıcağı fırlatı bıcak camdan cıkıp ağaca saplandı falan yazsaydın biterdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 24 Mayıs 2009; 14:18:45 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wurunkatte

Allahım sana sükürler olsun. Melek gibi bir babam var.

+1

annemde öyle

ne zaman anneme ve babama birşey desem hiç karşı çıkmazlar. Doğru kararları vereceğimden emin oldukları içi. öyle ufak tefek şeylerdende hiç tartışmayız. yok t-shirtümü ters giymişim fln die.
  • bi daha boş yere kızarsa hemen su repliği koy ;

sanane lan ya....ğam

koy da bıçaklasın seni
  • bıçağı fırlattıyerden yazıyorum

• Bir adet kene bulunur ve baba uyurken üzerine bırakılır.Kene virüslüyse baba öbür dünyaya postalanır.
    Otopsi raporu:Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi. Temiz bir cinayet oldu lakin vicdan azabı çekebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kubar_ -- 24 Mayıs 2009; 14:38:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Kubar_

Bir adet kene bulunur ve baba uyurken üzerine bırakılır.Kene virüslüyse baba öbür dünyaya postalanır.
    Otopsi raporu:Kırım-Kongo Kanamalı Ateşi. Temiz bir cinayet oldu lakin vicdan azabı çekebilirsin.

• Demekki sadece ben değilmişim.19 yaşındayım öss ye 2. girişim ne babamla nede annemle anlaşıyorum.Eve akşam 10 da geliyorum sabah 11 de çıkıyorum evde olduğum bu anlarda dövüş olmayan bir gün yok.Babam kahvede alışmış küfr etmeye bişe olunca bana küfr ediyo bende dayanamıyom üstüne yürüyom annem odasına geçiyo falan babam tırsıyo kalıyo öle hergün aynı..Bu sabahta bıçakla yürüdü üstüme erkeksen sapla dedim evden çıkıp gitti.Bu böyle gitmez.napam bilmiom haziran 14 saat 9 dan sonra artık yokumm bu kadar.Yoksa evdekileri yumruğumla öldürecem
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Kubar_

Bir adet kene bulunur ve baba uyurken üzerine bırakılır.Kene virüslüyse baba öbür dünyaya postalanır.

• Sana salak dedikten sonra;
    Senin üretimin bukadarmış de!

Apışıp kalsın
  • Babam yaşasaydı da kavgalı olsaydık derim hep..
    Gene diyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Raimond

quote:

Orjinalden alıntı: TheDeathRain

Her yerde beni kötülemeye laf sokmaya calişiyor ama işi düştügünde melek gibi 2dk once kahvaltidayiz tişörtümü ters giymişim bana dediği laf şu

-Tişörtünü ters giymişssin
    -Evt uyku sersemiyken farketmemişim kahvaltidan sonra değiştiririm
    -Nekadar salak oldugunu bil
    Bende :sen hiç ters giymedinmi dedim
    oda giymedim dedi
    bende iyi aferim ozmn dememle elindeki bıcagi ffirlatti

+ cok küfür etti

bu ne la .şşak geçer gibi iyi kafayı çakmamış kahvaltı sofrasındaNe derse senin alttan alman lazım.Bende çok abuk şeylerden azar işittim,ama hiç karşılık vermedim.Ha kendini savunursun ilk cümlendeki gibi ama ikincisi gereksiz...

Kafayı çakmamış diyosun bıçak fırlatmış daha ne yapsın

• quote:

Orjinalden alıntı: gyükseltürk

quote:

Her yerde beni kötülemeye laf sokmaya calişiyor ama işi düştügünde melek gibi 2dk once kahvaltidayiz tişörtümü ters giymişim bana dediği laf şu

-Tişörtünü ters giymişssin
    -Evt uyku sersemiyken farketmemişim kahvaltidan sonra değiştiririm
    -Nekadar salak oldugunu bil
    Bende :sen hiç ters giymedinmi dedim
    oda giymedim dedi
    bende iyi aferim ozmn dememle elindeki bıcagi ffirlatti

+ cok küfür etti

aslında iyi aferim ozmn diyeceğine eee kimin oğlu deseydin.Sonra baban bıcağı hızlı bir şekilde atınca sende sapından tutup kafasına fırlatsaydın sonra görgü tanığı olan annenide delik deşip edecektin.

sonra balkona doğru elinde bıçakla koşarsın. balkondan aşşa neo gibi atlarsın. seni helikopter yakalar. helikopterle gölçüğe gelirdin. beraber bıçağı gölün en dipine sokardık. böylece suç ortağı olup rusyaya kaçardık beraber. hergün eğlence +vodka.... aman sabahlar olmasın

• Babana kafa at.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ne[M]esis

bıçağı fırlattıyerden yazıyorum

Babamdan nefret ediyorum

• Yıllr önce bende babamla pek anlaşamazdım hep ters cevaplar verirdi bana çok kızardım babama,şimdi bende babayım oğlum 4 yaşına yaklaştı yüzüne baktıkça dünyanın en değerli varlığına bakıyormuşum gibi,anlatılmaz bir şefkat ve sevgi var içimde oğluma karşı,akşam olsada bir an önce işten eve gidip görmek onunla oynamak sevmek istiyorum ve içimden bir his oğluma olan bu sevgi ebedi olacakmış gibi onun hiç bir şeyine kızamıyorum her ne yaparsa yapsın,geçen günlerde mutfakta ne var ne yok eline ne geçerse klozete yığmış birde gülüyor bizde güldük hatta öptük adamı takdir edercesine ama yapmaması gerektiğinide tembihledik.

Babama gelince her yaz tatilinde ben küçükken tamirciye tv radyo tamircisine falan çırk verirdi hiç bir yaz adam gibi tatilim olmadı ne kızardım ne söverdim belli değil

Ama şimdi düşündüğümde çok sağol baba diyorum,zannederdimki dünyanın en gaddar adamı babam,ben askerden döndüğümde annem oğlum baban sen askerdeyken seni anar gözleri dolu dolu olurdu dedi,şimdi anlıyorumki babam benim için yapmış her şeyi sağolsun Allah ondan razı olsun babamı çok seviyorum 2 yıldır sadece telefonla görüşüyoruz,çok özledim onu olsada yanımda her iki ellerinden defalarca öpsem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre Kocakaya -- 24 Mayıs 2009; 15:36:15 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Magina

Bıçağı mı fırlattı

• quote:

Orjinalden alıntı: ABSOLUT

quote:

Orjinalden alıntı: HOI2

babadır ne yapsa hakkıdır

Öyle değil işte.Baba senin dünyaya gelmene sebep olmuş ise sana karşı sorumlulukları var.Bunlardan birisi de karşılıklı saygı ilişkisi.Baba çocuğuna insanlara saygı göstermeyi aşılayacak ki kendisi de saygı beklesin.
    Yok öyle sürekli iğnelemeler,aşağılamalar,terslemeler ondan sonra çocuktan saygı bekle.Cocuk zaten genç bir yaşta,bilirsin o yaşlarda insanların onuru çabuk kırılır kırıldı da mı kolay yerine gelmez öz güven sorunu oluşur.

Babalık parayla olmuyor sadece yani.Onun ekmeğini yemek ona karşı köle olmamızı gerektirmiyor.Onun birinci derece sorumluluğu zaten eve ekmek getirmek.Aksini iddia ediyorsa da onu çocuğunu affedersin peydahlarken düşünecekti..

Baba haklıdır dediysek Üvey Baba dizisinin Halil karakterinden bahsetmiyorum herhalde ama evlat olarak her zaman alttan almak lazım, karşıyakaya göçtüğü zaman ona karşı en ufak kabahatin aklına geldiğinde boğazın düğümleniyor çünkü...

• quote:

Yalan deil resme bıcagı firlatti ama iyi nişanci değilki burda bu konuyu açtim

fırlatmayı bilmiyodur
  • Bazı yorumlar biraz abartı olmuş Takın kulaklığı başınıza, müzik dinleyin. Babanıza çıkışacağınıza. Babanıza saygısız olmayın. Alttan alın biraz, hayat bu kadar takmaya değmez.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.