Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
5.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oda bişi mi bi keresinde peder dışarda bekliyor beni aradı evden çık dışarı çıkcaz dedi tamam dedim arabayla dışarda bekliyormuş bu üstümü giyiniyorum 5 dk falan oldu tel arıyor olm sen ne kadar salak bir insansın ben nerden geldim arabayla gelsene lan dedi çıktım dışarı baktım yok arabayla basmış gitmiş bana otobüsle gel diyor
  • Telefonumun şarzi biter laf soyler sen nebicim telefon taşion boş telefonu nie taşion
    telefonu evde unuturum bi ton azar
    ama o evde unutsa bişi yok telefonu kapali olsa bişi yok
    okula gitmek icin evden cikmaya hazirlaniyorum daha okula gitmeme 1saat war bu niye hala evde okula gitmicenmi sen
  • Mal mal konuşmayın ulan...

Adamın bi derdi var demek ki açmış konuyu , işiniz yoksa basıp gidin. Boşuna konuyu dağıtmayın... Konuya düzgün yorum yapanlara demiyorum , acaip acaip cümleler kullananlara diyorum.

Bizimkide hayvan düşmanı... Bi köpek aldıramadım adam almamak için k.ını yırtıyor resmen... Binbir türlü bahane öne sürüyor... Kafayı yiyecem resmen...

Sorunu olmayan çok az kişi var galiba babasıyla ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MhmT 106 GTI -- 24 Mayıs 2009; 11:24:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheDeathRain

Telefonumun şarzi biter laf soyler sen nebicim telefon taşion boş telefonu nie taşion
    telefonu evde unuturum bi ton azar
    ama o evde unutsa bişi yok telefonu kapali olsa bişi yok
    okula gitmek icin evden cikmaya hazirlaniyorum daha okula gitmeme 1saat war bu niye hala evde okula gitmicenmi sen

aynısı ya sinir oluyorum önceden emektar k750 vardı telefonun şarj entegresi bozulmuş epeyi süredir(nerden baksan 5-6 ay)telefonu öyle kullandım birisi beni arayınca kapanıyordu telefon baba o zaman telefonumu yaptır diyordum sana müstehak o telefonu kullanmak diyordu üstüne bide azar işitiyordum bir gün patladım ee yeter madem kızıyon yaptıracaksın telefonumu,cebime koyacaksın ondan sonra ben telefonu açmazsam istediğin kadar bana küfür edebilirsin dedim.gitti 0 cep telefonu aldınormalde kendi kullandığı nokia e66 vardı onu bozmuş garantiye verdi teknosa aracılığı ile tabi 30 iş günü geçti biz de gittik babam üstüne para katıp bir laptop bir de telefon aldıama sen sen ol laf sokmaya çalışma sadece aranızın iyi olmasına çalış öyle bir olay çıkarsa pardon falan de konuyu değiştir babanla aranı açmaben de sen gibiydim her dediğine bir laf sokuyordum apışıp kalıyordu ama sonradan kendime söz verdim iyi geçineceğim diye babamla aramız gerçekten iyi oldu o benim sözümü dinler ben de onun sözünü dinliyorum

• Allahım sana sükürler olsun. Melek gibi bir babam var.
  • abicim sizin durumunuz zormuş ya Allah yardımcınız olsun ne diyim.benim hiç böyle sıkıntılarım olmadı.ailemle aramda gayet iyi bir bağ var babam da hiçbir zaman bana hakaret etmez
  • Babam yaşasaydıda sorunlarım olsaydı
  • Cevap verme babana. Ne öyle "aferim, maferim". Saygısızlık görmüş dediğini.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lu£

Yaptıklarını düşününce öldüresim geliyor.

yawaş
  • Zaman gelicek olaylar tersine, ogul evin reisi baba ise yaş ilerledikçe bunama elden ayaktan düşme ile çocukluk yıllarına geri dönecek. Anlayacagın bu işin birde diger yüzü var.
    Ne demişler ne ekersen onu biçersin
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin

Zaman gelicek olaylar tersine, ogul evin reisi baba ise yaş ilerledikçe bunama elden ayaktan düşme ile çocukluk yıllarına geri dönecek. Anlayacagın bu işin birde diger yüzü var.

Aynen ben 30+ yaşlara gidince ne ariyicam ne de sorcam
  • quote:

Her yerde beni kötülemeye laf sokmaya calişiyor ama işi düştügünde melek gibi 2dk once kahvaltidayiz tişörtümü ters giymişim bana dediği laf şu

-Tişörtünü ters giymişssin
    -Evt uyku sersemiyken farketmemişim kahvaltidan sonra değiştiririm
    -Nekadar salak oldugunu bil
    Bende :sen hiç ters giymedinmi dedim
    oda giymedim dedi
    bende iyi aferim ozmn dememle elindeki bıcagi ffirlatti

+ cok küfür etti

bu ne la .şşak geçer gibi iyi kafayı çakmamış kahvaltı sofrasındaNe derse senin alttan alman lazım.Bende çok abuk şeylerden azar işittim,ama hiç karşılık vermedim.Ha kendini savunursun ilk cümlendeki gibi ama ikincisi gereksiz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raimond -- 24 Mayıs 2009; 11:51:51 >

• ben de aynı durumdayım senle, ekonomik özgürlüğümü kazanayım ben biliyorum bunların acısını çıkarmayı..
  • 2 Cümle cevaptan sonra 1 cümle daha kurduğun anda böyle oluyor deneyimlerim bunu kanaat getirdi
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: DeXtrin

Zaman gelicek olaylar tersine, ogul evin reisi baba ise yaş ilerledikçe bunama elden ayaktan düşme ile çocukluk yıllarına geri dönecek. Anlayacagın bu işin birde diger yüzü var.

Aynen ben 30+ yaşlara gidince ne ariyicam ne de sorcam

Öyle deme. Saygılı ol babana karşı, bu yaşa kadar büyütmüş seni. Babandır. Ben babamla tartışsam bile asla bir kötü kelime söylemedim. Ya da saygısızlık göreceği bir şey demedim. Demem de. Sen de deme. "Peki" de çekil git

• TheDeathRain YanLış Düşünüyorsun!...
  • Allah yardımcınız olsun valla benim bir derdim yok ama tartışma çıkarsa sırf ders yüzünden çıkıyor ..
  • Bıçağı mı fırlattı
  • çakma edwird furyası
  • Bana bıçağı fırlatsın tekme tokat dalarım be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkka -- 24 Mayıs 2009; 12:18:58 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.