Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
5.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sana çekmişim deseydin
    heralde bu kez ıskalamazdı
  • quote:

Orjinalden alıntı: FearFroMe

Ekonomik özgürlüğünü kazanana kadar sabır

Aynen benim de burama geldiği oluyor bazen. Yapacak bişi yok
  • Adamla resmen alay etmişsin dogal olarakta sinirlenmiş. Haksızsın bence.
  • quote:

Orjinalden alıntı: exnadia

Adamla resmen alay etmişsin dogal olarakta sinirlenmiş. Haksızsın bence.

Bıcagı fırlatması gerekirmiydi?
  • burdan ne yazsak boş bence yanında ve aynı evde olsak anca yorum yapılır.

yaş 24 benimde pek düzgün olduğum söylenemez.
  • Böyle düşünmemeniz lazım arada bende babamla kavga ediyorum ama ne de olsa senin babam ilerde ona bişey olursa Allah korusun çok içinden tutar
  • quote:

Orjinalden alıntı: revenger11

quote:

Orjinalden alıntı: Boidae

DHde yeni bir sloganmı doğuyor.
    Bıçağı Fırlat

doğdu bile, pilot kalemi beline saplama modası geçti artık, yeni trend bıçağı fırlat!

edit:Bu arada boidae, boa yılanlarının familyasının adı biyolojiyle ilgi var heralde?

Yok kardeşim biyolojiyle aram pek iyi değildir.Boa yılanlarına bir ara çok merak salmıştım.O yüzden

• bıçak fırlatması normaldir.ben çocukken arkamadan kupa bardak fırlatmıştıpeşimden gelip kapıyı kırmıştıhatırladığım araçlı aksiyonlar bunlar geri kalan naturelama tabi bunlar hep ilkokul,ortaokul döneminde oldu.sorun sende bence.en kötü baba bile yola getirilir.genelde zaten babalar kendi babalarını örnek alırlar.babalarının onlara yaptıklarını bizlere yaparlar.ben babamın suyuna gittim tabi yaşla da birlikte o da bişeylerin değiştiğinin farkına vardı.o zaman çok kızdığım babamla şimdi aramız mükemmel nazar değmesin çok severim kendisini her şey geride kaldı sonuçta.o senin için çalışıp para kazanıyor mazur gör bazı şeyleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ALPEREN A. -- 24 Mayıs 2009; 18:11:39 >

• Hocam babanın sorunları olduğu kesin, ama pek kolay çözülecekmiş gibi gelmiyor

bu arada senin ve babanın yaş kaç?
  • 19 ~ 41
  • Benim babam gibi babalarda varmış demek. Bende babamı hiç sevmiyorum . Ölse hiç üzülmem. Ne yapsam suç . Ne desem suç . Beni bi kerecik oğlum diye sarılıp sevmedi . Bi soru sorarım boru gibi cevap verir . Yanlış bişey yaparım geçmişimden başlar gelmişime kadar bi ton küfür eder . Ne biçim adam anlamadım .
  • quote:

Orjinalden alıntı: psikotosk4

Benim babam gibi babalarda varmış demek. Bende babamı hiç sevmiyorum . Ölse hiç üzülmem. Ne yapsam suç . Ne desem suç . Beni bi kerecik oğlum diye sarılıp sevmedi . Bi soru sorarım boru gibi cevap verir . Yanlış bişey yaparım geçmişimden başlar gelmişime kadar bi ton küfür eder . Ne biçim adam anlamadım .

bizim evde kavga hep bilgisayar yüzünden ve ders yüzünden çıkıyo babamla aram iyi değil benimde
    ya adam takıyo bilgisayara gidiyo geliyo başındayım diye bir gün kasayı balkona çıkarmış atacakken annem tuttu(gerçekten)yani adam istiyor ki sabah 7 de kalk akşam 7 ye kadar ders oha kendin o kadar çalıştın mı diyorum kafama geçiriyor 2 tane

off off

ne istiyor bilgisayardan anlamıyorum

babam salondan "gellllll laynnnnnnn"diye bağırıyor
    kesin çay istiyor

hadi ben kaçtım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olur Öyle Şeyler -- 24 Mayıs 2009; 20:27:16 >

• quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

quote:

Benim babam gibi babalarda varmış demek. Bende babamı hiç sevmiyorum . Ölse hiç üzülmem. Ne yapsam suç . Ne desem suç . Beni bi kerecik oğlum diye sarılıp sevmedi . Bi soru sorarım boru gibi cevap verir . Yanlış bişey yaparım geçmişimden başlar gelmişime kadar bi ton küfür eder . Ne biçim adam anlamadım .

bizim evde kavga hep bilgisayar yüzünden ve ders yüzünden çıkıyo babamla aram iyi değil benimde
    ya adam takıyo bilgisayara gidiyo geliyo başındayım diye bir gün kasayı balkona çıkarmış atacakken annem tuttu(gerçekten)yani adam istiyor ki sabah 7 de kalk akşam 7 ye kadar ders oha kendin o kadar çalıştın mı diyorum kafama geçiriyor 2 tane

off off

edit:babam salondan "gellllll laynnnnnnn"diye bağırıyor
    kesin çay istiyor

hadi ben kaçtım

Edit?

• quote:

Orjinalden alıntı: TheDeathRain

Her yerde beni kötülemeye laf sokmaya calişiyor ama işi düştügünde melek gibi 2dk once kahvaltidayiz tişörtümü ters giymişim bana dediği laf şu

-Tişörtünü ters giymişssin
    -Evt uyku sersemiyken farketmemişim kahvaltidan sonra değiştiririm
    -Nekadar salak oldugunu bil
    Bende :sen hiç ters giymedinmi dedim
    oda giymedim dedi
    bende iyi aferim ozmn dememle elindeki bıcagi ffirlatti

+ cok küfür etti

bıçak falan yalan evde dolma kalem var mı?
    eger varsa bana gel anlatayım
  • Benim aram mükemmeldir her konudan konuşuruz siyasi, kültürel vs. Süper bir adam gerçekten. Ona biraz benzesem yeter bana
  • babanın moralinin bozuk olmasında eğer senin bir katkın yoksa sana durup dururken bağırması mantıksız benim babamda işyerinde müşterilere kızar patrona kıza gelir evde bana patlar ben anneme birşey söylüyom iyi ya da kötü sen ne diyon konuşma diye bağırıyor bir gün dedim yeter dedim pıstı kaldı şimdide abim evden çıkıyor 3 paket kaju fıstığı getirmiş eve babam birisini abim yedi neyse abim evden çıkarken yine istedi kalktı koşa koşa buzdolabından aldı 2 paketi birini abime diğerini nişanlısına verdi geldi oturdu içeriye bende sağol ben yemicem dedim odadan ayrıldım arkamdan yarında sana alırım diye bağırıyor ben fındığında fıstığında değilim beni de unutmasın beni de ayırmasın
  • Arkadaşım takma hiç ya resti çek bi süreliğine git bi tanıdığında kal.Bazı arkadaşlar da demiş kriz felan işleri kötüdür.İyi bir baba dertlerini kapıda bırakır içeri öyle girer ki aile huzuru da bozulmasın.Birkaç yıl öncesine kadar benimde babam öyleydi bir gün 2mizde patladık birbirimize iş yumruklaşmaya kadar gitmişti.Tabi bende evi terkettim bikaç haftalığına sonra anneme demiş dönsün felan diye.O gün bugündür bana hiç karışmaz.Kendi ayakların üstünde durabileceğini ve kendi kendini yönetebileceğini ona bi şekilde göstermek zorundasın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Duygusuz İfade

quote:

Orjinalden alıntı: fatih989

quote:

off off

edit:babam salondan "gellllll laynnnnnnn"diye bağırıyor
    kesin çay istiyor

hadi ben kaçtım

Edit?

edit:pardon

• keşke babam yaşasaydı da bana elindeki bıçağı atsaydı...
  • salak olduğu bil deyince genetik babacım n'apalım deseydin keşke
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.