Şimdi Ara

Babamdan nefret ediyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
1
Favori
5.729
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her yerde beni kötülemeye laf sokmaya calişiyor ama işi düştügünde melek gibi 2dk once kahvaltidayiz tişörtümü ters giymişim bana dediği laf şu

-Tişörtünü ters giymişssin
    -Evt uyku sersemiyken farketmemişim kahvaltidan sonra değiştiririm
    -Nekadar salak oldugunu bil
    Bende :sen hiç ters giymedinmi dedim
    oda giymedim dedi
    bende iyi aferim ozmn dememle elindeki bıcagi ffirlatti

+ cok küfür etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDeathRain -- 24 Mayıs 2009; 10:37:13 >

• Ekonomik özgürlüğünü kazanana kadar sabır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isbara ALP

Ekonomik özgürlüğünü kazanana kadar sabır
    Ormana Kaç.
  • Alttan alma ver cevabını otursun yerine bir soru sordumu her fırsatta tersle ki birdaha bişey demeye çekinsin olmadı bi otobüse bin uzak bir şehire git gel değerini anlasınlar.
  • Kardeş benim de babama karşı bazı kötü düşüncelerim var ama yinede atılmıyor işte baban sonuçta
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Kardeş benim de babama karşı bazı kötü düşüncelerim var ama yinede atılmıyor işte baban sonuçta
    elindeki bıçağı fırlattı iyiki elinde silah falan yoktu yada el bombası falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drift34 -- 24 Mayıs 2009; 10:41:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

elindeki bıçağı fırlattı iyiki elinde silah falan yoktu yada el bombası falan

Alıntıları Göster
    Sert viraj, ters eğim. Frenler tutmazsa, çöp kamyonu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Faber.

Sert viraj, ters eğim. Frenler tutmazsa, çöp kamyonu.

Alıntıları Göster
    yaninda pusula tasi
  • Bunun onur kırıcı bir hareket olduğunu söyle ve annene durumu anlat o gereken cevapı ona verir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonArtikBuİsim

Ormana Kaç.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

Ormana Kaç.

Sabah sabah güldürdün beni
  • quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

quote:

Orjinalden alıntı: ClassRouGe

Ormana Kaç.

Sabah sabah güldürdün beni

Alıntıları Göster
    Babana yaptığının onur kırıcı bisey olduğunu söyle ve ardından annenin yanına git ve annene babanın suratına balgam atmasını tembihle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bunun onur kırıcı bir hareket olduğunu söyle ve annene durumu anlat o gereken cevapı ona verir,
    quote:

Orjinalden alıntı: Robinson_Crusoe

Bunun onur kırıcı bir hareket olduğunu söyle ve annene durumu anlat o gereken cevapı ona verir,

• quote:

Orijinalden alıntı: The-Gun

yaninda pusula tasi

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: The-Gun

yaninda pusula tasi

nabcam onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeathRain

quote:

yaninda pusula tasi

nabcam onu

Alıntıları Göster
    sabret :D salak diyince saol babacım de güler müler vazgeçer belki :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheDeathRain

quote:

yaninda pusula tasi

nabcam onu

Alıntıları Göster
    Bi de babana sor istersen seni niye kotuluyomus ? Hiç bi baba boşu boşuna demez herhalde ... Ülkede kriz var morali bozuktur iş yapmıyodur ne bileceksin ? Hep yapıyosa bilememde son zamanlarda yapmaya basladıysa biraz düşün empati kur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AcreaM -- 24 Mayıs 2009; 10:55:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AcreaM

Bi de babana sor istersen seni niye kotuluyomus ? Hiç bi baba boşu boşuna demez herhalde ... Ülkede kriz var morali bozuktur iş yapmıyodur ne bileceksin ? Hep yapıyosa bilememde son zamanlarda yapmaya basladıysa biraz düşün empati kur.

Alıntıları Göster
    Hep yapiyor bunu bi acığımı görsede kötülese laf soksa benden 2 yaş küçük kardeşim var ayni sini oda yapior ona bişi demiyor son 5 yildir hep böyle
  • quote:

Alıntıları Göster
    Yaptıklarını düşününce öldüresim geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SemihSünterr

sabret :D salak diyince saol babacım de güler müler vazgeçer belki :D

Alıntıları Göster
    oda giymedim dedi
    -Nekadar akıllı olduğunu bil

şeklinde cevap vererek konuşmayı sonlandırman gerekirdir
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bende çok sinir olurum babama fakat şu an ona bağlıyım onun parasını yiyorum , onun evinde kalıyorum.Daha geçen gün sinir olmuştum ağır laflar etmişti defolmuştum gece 11 de gelmiştim eve onu gördüğüm onda uzaklaşmıştım sabah olmuştu kahvaltıda o var diye çekip erkenden okula gitmiştim , fakat bu yazı iyi geçirmek istiyorsam ona yavşamalıyım , kiraya verebilir o yüzden birazdan onun ayağına gidecem ( çok kötü bi durum )

• quote:

Orijinalden alıntı: BSG

oda giymedim dedi
    -Nekadar akıllı olduğunu bil

şeklinde cevap vererek konuşmayı sonlandırman gerekirdir

Alıntıları Göster
    ben de annemi sevmiyorum,annemin 1 aylık tayini çıktı gitti vana,hayatımın en güzel 1 ayı idi.

babamı da sevmiyorum alkoliğin teki içmekten başka bir şey bildiği yok.akşam yemeğine rakı ile başlıyor bitiriyor,sonrada biralara başlıyor.her gün aynı.gece 3 e kadar içiyor.bi iş yaptığı da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jvcjvc -- 24 Mayıs 2009; 11:06:37 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.